返回列表 回覆 發帖

什麼信仰適合我?

聖三光榮經?
不是性三光來榮天主咩?
把小孩子在耶穌像前脫光,吸光,開光,榮耀耶穌在欣賞中!

.
...
leefeng 發表於 2021/11/7 04:21

其實你個腦裝滿哂咸濕野.........一旦發出嚟, 你真係變咗淫魔
希望你內置既天主性能壓得住你的罪性
去查下字典再同你爺爺講啦。你爺爺初初估你只有幼稚園低B班水平,原來你爺爺都高估了你。 ...
旁觀者 發表於 2021/11/7 04:38

不曉大中華文化才會用殘體字, 搞到文字不倫又不類就係偉大的共產黨

你用殘体字典, 查乜都係殘
字都未識,念, 唸不分, 你快啲去幼稚園低B班上堂罷啦。
beebeechan 發表於 2021/11/7 04:13

去查下字典再同你爺爺講啦。你爺爺初初估你只有幼稚園低B班水平,原來你爺爺都高估了你。
唔識野又亂拋。。
信經唔係光榮天主的, 要光榮天主係唸聖三光榮經
beebeechan 發表於 2021/11/7 03:45

BB仔,話你低B即係低B,這裏「念信經」係一回事,「榮光上主」係另一回事,快啲番去幼稚園低B班再讀過啦。
唔識野又亂拋。。
beebeechan 發表於 2021/11/7 03:45

聖三光榮經?
不是性三光來榮天主咩?
把小孩子在耶穌像前脫光,吸光,開光,榮耀耶穌在欣賞中!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
在你鐘情的佛教中, 
你要為你那「識你是老鼠」的前世, 前前世, 前三世。。。吃果報
你唔好話無來世 ...
beebeechan 發表於 2021/11/7 01:44

我聽過佛教應該有來世,佛教徒相信輪迴,
今世作惡馬上今世生前要還,死後要再還一次,比較合情合理!而且服眾。
強姦性侵,殺人犯罪,死刑坐監,死後為強姦性侵殺人犯罪受十八層地獄,天理循環,即做即還!

基督教的邪惡是慢慢來,等耶穌來就審判,等呀等,乜二千年都冇事?嘻嘻,原來耶穌是流的,於是基督教天主耶穌教就放膽去姦:男女老幼通殺!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
日日念《信經》,榮光「上主」。講錄音機,有誰比得上妖徒呀!
旁觀者 發表於 2021/11/7 03:39

字都未識,念, 唸不分, 你快啲去幼稚園低B班上堂罷啦。
旁觀者 發表於 2021/11/7 03:39

唔識野又亂拋。。
字都未識,就話來世。BB仔,你快啲去幼稚園低B班上堂罷啦。
旁觀者 發表於 2021/11/7 03:37

你啲痔未息就真
要說錄音機
在此無人比得上你們三條9
beebeechan 發表於 2021/11/7 01:46

在你鐘情的佛教中, 
你要為你那「識你是老鼠」的前世, 前前世, 前三世。。。吃果報
你唔好話無來世
(又係口中說不, 心中想「快啲上哩, 衰佬!」的女人)
beebeechan 發表於 2021/11/7 01:44

字都未識,就話來世。BB仔,你快啲去幼稚園低B班上堂罷啦。
精神病人嘅夢囈,正常人當然唔曉。
旁觀者 發表於 2021/11/7 03:35

咁你都幾坦白, 話咗你係「唔曉」
你係在「唔曉」大前提下。。。在up3up4
「審判」,你見過咩?你一生都活在幻想中,
旁觀者 發表於 2021/11/7 03:31

咁你都係在幻想「無審判」囉
今期老師先教你兩個詞:「私審判」和「公審判」。
睇你都未聽過、唔曉。
天主教徒就個個都曉勒。
beebeechan 發表於 2021/11/6 16:02

精神病人嘅夢囈,正常人當然唔曉。
在人類社會而言,對於自己嘅說話要負責,不能噏得出就噏!
現在你和我雙方肯定有一方是錯的
逃出魔幻紀 發表於 2021/11/6 13:17

在人類社會而言,基督妖教當然係錯。在邪魔妖道來講,必話爺爺唔啱。
    對於爺爺嘅質疑,你仍不敢正面回應。
    「審判」,你見過咩?你一生都活在幻想中,爺爺就没興趣和你在牠「為我們預備好的地方相遇」嘞。
你在此是一個傳教錄音機,重複同樣
leefeng 發表於 2021/11/7 01:21

要說錄音機
在此無人比得上你們三條9
你對#88,89,90,91,92,93 的問題完全冇任何的正面回答?
不敢答,不懂答?下一世答?(下一世我識你是老鼠 ...
leefeng 發表於 2021/11/7 01:21

在你鐘情的佛教中, 
你唔好話無來世
(又係口中說不, 心中想「快啲上哩, 衰佬!」的女人)
回覆  旁觀者

看來你跟leefeng一樣,也是對你的「信仰」所展示的願景沒有多少信心。但對於我「現在你和我 ...
逃出魔幻紀 發表於 2021/11/6 13:17

你對#88,89,90,91,92,93 的問題完全冇任何的正面回答?
不敢答,不懂答?下一世答?(下一世我識你是老鼠?)

除了在自我幻想中,反復重播錄音<審判拉匝祿陰間的財主>?
你完全冇自己的思考能力去回答突發問題嗎?
你在此是一個傳教錄音機,重複同樣的基督邪神的審判來麻痺自己和別人?

爛口賤畜罵人來維護強姦小孩子的性牧畜,不惜扭曲事實和真相?
基督教徒完全沒有任何道德底線和承認真相事實的膽量?

最荒謬的是基督教口口聲推銷「懺悔」「悔改」,
但到今天為止,完全看不到你們兩件自稱基督教徒的「懺悔」「悔改」?
對基督教的邪惡事件亦没有任何悔改的意願?只有狡辯再狡辯?真是邪教上腦的樣本!

.

此地无粗言秽语。
上流寄生族 發表於 2021/11/6 18:58

不過, 卻有你在裝言畏語。。。。
你無野識講時又
搞搞震!!

大人講野時夾硬插把嘴, 但又無野講到
高級模式 | 發新話題
換一個