返回列表 回覆 發帖

龍哥哥跟佢學過嘢

回覆  leefeng

嗰陣參與者冇千萬都以百萬計, 拉幾條友就可以忽悠到你, 你咁鬼死容易氹, 唔做女人真係嘥咗 ...我老豆係就係畀你殺咗, 但係呢啲都係幾十年前嘅事啦, 而家你發財立品, 求其你畀番一官半職我,
沙文 發表於 2020/12/21 18:54

哦………原来你?老豆係畀共产党殺咗?难怪你咁大仇口,理解!
既然《全中国》都杀咗你?老豆,
即是所有《中国》既野都同你有深仇大恨啦,对吗?

你有冇同你老婆查清楚三代背景,话唔定她的祖父就是四人帮手下,啱啱又係出卖你?老豆之人,
你on居居娶咗仇人个女,一官半職就冇得赔啦,拉晒你袓宗十八代落地狱就有份!

「沙」(原姓)都是《中国》既野,应该抛弃,更应该效法哪咤削骨削肉还中国才是男人大丈夫,你咁鬼死容易氹去憎恨全个今日之中国, 唔做女人真係嘥鬼咗你!!!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

您又一再表演您嘅無知。自認中國人認屎認屁,卻對貴國升官發財好意頭傳統風俗一無所知

...
沙文 發表於 2020/12/21 20:06

你又唔係半唐番,學乜鬼人扮專家呢?
貴國升官發財好意頭傳統風俗系擺老人家佢自己既棺材(副壽)先至可以添福壽。

你試下擺副人地既棺材係佢屋企吖,老人家唔媽叉你,掘頭掃把將你掃地出門?

講真,教堂周圍陰風陣陣,有冇統計過一年有幾多死人抬入去,然後on9 couple又以為時髦系果度行婚禮吖嗱?
你們個個星期去陰氣重既磁場內拜件死刑犯真係冇運行。

而且應該好憎恨以色列同猶太人先至啱架?
不要忘記耶穌才是你們的【父】,殺死你老豆喎,重唔拿拿声拉大隊反「以色列」吖笨!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

龍哥都會稟下神嘅
“Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a d ...
沙文 發表於 2020/12/21 20:24

pray for the strength to endure a difficult one?你齋up?

【貴國】一個N年的文化大革命你都已經唔可以bypass a difficult one,將仇恨傳播開去教壞細路仔,自己又死搲住個中國姓,籍貫同血統,然後又話好憎中國,食碗面反碗底既行為正是for an easy life【逄基督教徒必做賣國賊】!

.
回覆 21# leefeng

又係No la, 我沙姓來源
https://en.wikipedia.org/wiki/Sand_(surname)
回覆 22# leefeng

您以為教堂擺副壽係為咗自己添福添壽咩?基督徒唔係咁自私嘅。因為基督徒偉大,唔係顧自己添福添壽,所以擺人地副壽幫人添福添壽嘛。
回覆 23# leefeng

唔係啦,文化尤革命我係嫌唔夠difficult. 我praying for another more difficult one咖,黎緊添咖啦。您快尐回流趕搭車以免向隅。
p.s. 拙荊外家調景嶺, 龍哥就更精,直情
回覆  leefeng

又係No la, 我沙姓來源
(surname)
沙文 發表於 2020/12/24 01:41

Sand?

沙塵?沙漠?冇野駁啦?
講緊你個真姓,又扮沙三少?
No la,沙三少左擁右抱,你得一隻基督教老虎乸咁大把!

.
回覆  leefeng

您以為教堂擺副壽係為咗自己添福添壽咩?基督徒唔係咁自私嘅。因為基督徒偉大,唔係顧自己 ...
沙文 發表於 2020/12/24 01:49

副壽要擺你自己屋企才有效,而且最緊要是里面冇餡果隻。
基督徒擺人地副壽内面有餡:殭屍,被in god they trust 死的covid餡,屍氣飄满全個教堂,久久不散,入去的人分分鐘賴野。
在教堂行婚礼果d couple 更加冇運行,相冲吖馬,紅白事在同一個地㸃,真係該咯!

.
回覆  leefeng

唔係啦,文化尤革命我係嫌唔夠difficult. 我praying for another more difficult one咖, ...
沙文 發表於 2020/12/24 01:57

調景嶺?香港妹!調景調景,唔怪得調調吊吊下被人呃咗去信吊係十字架果件耶稣!

.
回覆 28# leefeng

裏面冇嘢就冇內涵,對我們做學問大為不利。有屍先有詩意嘛,您唔係文人,唔明嘅啦
回覆  leefeng

唔係啦,文化尤革命我係嫌唔夠difficult. 我praying for another more difficult one咖, ...
沙文 發表於 2020/12/24 01:57

唉,龍哥就係因為死蠢,娶咗個耶穌教鬼妹,又係相沖的格局,通常喜欢戴住个【軛】的蠢貨一定衰硬!
中國人信基督教已經係冇好下場,再娶件基督教鬼婆雪上加霜,想唔瓜得快,真係好難咯。
否則可能佢依家仍然拍緊Chinese kung fu 片,幾時輪到成龍甄子丹吖!

嗱,呢位就精啦,正宗美國人王德中Cyrus Janssen熱愛中國,國語講到叻叻聲,又娶個中國老婆,現身說法,教精一眾井底蛙!
任何一個覺今是而昨非的“蛙”要記得係Leefeng的恩情教精咗你囉!

https://www.youtube.com/c/CyrusJanssen/videos

回覆  leefeng

裏面冇嘢就冇內涵,對我們做學問大為不利。有屍先有詩意嘛,您唔係文人,唔明嘅啦 ...
沙文 發表於 2020/12/24 02:56

超,基督教徒識乜鬼詩吖,“讚美主呀,我是你的羊呀…畜生呀” 咁呀?
一個未開化的小國神話故事都信的,同白痴只是一線之差吧了!

宣室求賢訪逐臣,賈生才調更無倫。

可憐夜半虛前席,不問蒼生問鬼神。

.
有咖
功成十架血半溪, 百丈恩流分自西。
身列四衙半夜路, 徒方三背兩番雞。
五千鞭撻寸膚裂, 六尺懸垂二盜齊。
慘慟八垓驚九品, 七言一畢萬靈啼。
Don't know where God is but the Devil is in the details
有咖
功成十架血半溪, 百丈恩流分自西。
身列四衙半夜路, 徒方三背兩番雞。
五千鞭撻寸膚裂, 六尺懸垂二盜 ...
沙文 發表於 2020/12/24 04:12

一脚伸咗基督教出清國“禁教”,基督教神棍掠唔到水梗係萬靈啼咯!

.
仲有, 龍媽都係天主教嘅, 這一點我又同龍哥一樣
天主教對華人真係恩重如山

https://www.wingchunnews.ca/gera ... was%20the%20adopted,Grace's%20parentage%20remains%20unclear.
Don't know where God is but the Devil is in the details
仲有, 龍媽都係天主教嘅, 這一點我又同龍哥一樣
天主教對華人真係恩重如山

... was%20the%20adopted,Grac ...
沙文 發表於 2020/12/26 12:29

一軛的龍媽因為係天主教徒,所以龍哥咪英年早逝囉陰公!
天主教真係對同龍哥一軛的華人恩重如山架,跟住龍哥個仔28歲又係英年早逝!
天主教對華人真係恩重如山,咁既恩重的一軛,對信天主教的華人真係如山般重既,記得日拜夜拜感恩咯!

.
回覆 34# leefeng
康熙爺一腳伸走天主教?但今日貴國仲有大L把active天主教堂?1腳伸唔走,要習總伸多腳,佢又唔夠膽。康熙爺伸1腳都搞到亡國,以後的朝代都唔敢再伸。
回覆 36# leefeng
小龍哥死在丁佩姐姐床上,係得到天主賜福,好多人恨都恨唔到,我就冇咁嘅福氣。至於龍仔之死,係因為貴國功夫頂唔住洋槍,20年練功練到氣羅氣喘不如5舊水買枝SIG實用。
連小龍女都進埋基督教
沙文 發表於 2020/12/28 22:38

冇乜出奇,外國人二千年都上當以為耶穌係堅料,而且外國的教派選擇不多,袋住先啫!
外國離教的人越來越多,證明聰明人越來越多,基教神棍騙局唔last得幾耐!

.
高級模式 | 發新話題
換一個