返回列表 回覆 發帖

自己心中的王國誰主宰?

咁您不如連卵都唔好買,瞓身買六合彩好過。一蚊起碼賠一萬。
Colgate market cap 72.77B
P & G market cap 342.29B

爭幾多個一百皮?要幾多百個天主先可以幫到佢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁您不如連卵都唔好買,瞓身買六合彩好過。一蚊起碼賠一萬。

沙文 發表於 2020/11/30 02:32

中六合彩機率有幾多?

睇中TMD股會升既機率又有幾多?
TMD正股升時,卵都一齊升㗎嘛,
刀仔就鋸到大樹,槓桿好使又好用,你曉唔曉?
睇嚟你買股如買六合彩。。。。
咁你真係少玩好過
輸少當嬴哩
中六合彩機率有幾多?

睇中TMD股會升既機率又有幾多?
TMD正股升時,卵都一齊升㗎嘛,
刀仔就鋸到大樹, ...
beebeechan 發表於 2020/11/30 04:40
请问是什么谢谢
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
中六合彩機率有幾多?
beebeechan 發表於 2020/11/29 12:40

有天主保佑就100%但係,有天主保佑嘅機率係幾多?
您有咁嘅信心: 「天主與我同在,我瞇埋眼買乜就中乜」就乜都冇有怕
有天主保佑就100%但係,有天主保佑嘅機率係幾多?
您有咁嘅信心: 「天主與我同在,我瞇埋眼買乜就中乜」就 ...
沙文 發表於 2020/11/30 21:00

天主經中有說: 求你 (上主)賞給我「日用的食糧」,不是大把$$$$$
即係,夠就好勒。

咁日常搵餐茶,又唔難既。  一貪就會變貧。
请问是什么谢谢
上流寄生族 發表於 2020/11/30 16:47

一講到求財之道, 你就正常番既?
一講到求財之道, 你就正常番既?
beebeechan 發表於 2020/11/30 23:03

你咁正常就唔會去信耶穌同性母啦,白痴佬!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你咁正常就唔會去信耶穌同性母啦,白痴佬!
leefeng 發表於 2020/12/1 03:09
谢谢兄https://gifer.com/en/76AY
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 106# beebeechan
唔係自己袋嘅,除成本及必要開支外分曬畀有需要人仕及支付聖教會性侵受害人賠償,有剩仲可以用作福傳經費。
回覆  beebeechan
唔係自己袋嘅,除成本及必要開支外
分曬畀有需要人仕及支付聖教會性侵受害人賠償,有剩仲可以用作福傳經費。
沙文 發表於 2020/12/1 17:33

你炒股仔都可以炒到「分曬畀有需要人仕及支付聖教會性侵受害人賠償,有剩仲可以用作福傳經費。」真係勁過巴菲特
過獎過獎,盡我所能咁啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
過獎過獎,盡我所能咁啦
沙文 發表於 2020/12/1 22:49

補孖展call既時候, 就真係盡你所能哩
為咗有需要人仕及聖教會性侵受害人, 仲有福傳, 我補倉, 天主都感動
為咗有需要人仕及聖教會性侵受害人, 仲有福傳, 我補倉, 天主都感動
沙文 發表於 2020/12/1 23:03

個倉咁大,有排你補
為咗有需要人仕、被聖教會性侵人仕及福傳,幾大都補
為咗有需要人仕、被聖教會性侵人仕及福傳,幾大都補
沙文 發表於 2020/12/2 00:14

咁你要賣哂啲股....包括你屁股
個倉咁大,有排你補
beebeechan 發表於 2020/12/2 00:00

你個主一定大大奨賞你提供一個咁大的羊倉來安排 in god they trust 國的【26.9萬隻 god的羊】入倉,
所有信耶稣教的in god they trust 國,拿拿冧送咁多被提的羊入耶稣的倉?
肯定上面天堂要開party慶祝【專呃白痴羊耶稣教】成立二千年誌慶。

不過還有其他信耶穌教的in god they trust 的歐洲羊的倉呢?
老鼠bbchan還不盡快安排,小心你個主打Q你入地獄!

你呢隻畜生羊鼠合併怪胎,和魔幻羊一定得到你們個主的奨賞很快被提,
快d沖乾淨定個涼,準備給你們個主耶穌和性母馬利亞BBQ啦喂!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
個倉咁大,有排你補
beebeechan 發表於 2020/12/2 00:00
    你個

‘’倉‘’,都不小,日日系度放屁 & 被
‘’小‘’,。。。。。。有排我
‘’缴‘’
你個

‘’倉‘’,都不小,日日系度放屁 & 被
‘’小‘’,。。。。。。有排我
‘’缴‘’ ...
上流寄生族 發表於 2020/12/2 16:51

送你一樽白膠,很黐的
高級模式 | 發新話題
換一個