返回列表 回覆 發帖

假仁假義的基督/天主/耶稣教!

假仁假義的基督/天主/耶穌教!
什麼叫做種族歧視?
什麼叫做物以類聚?
什麼叫做上樑不正下樑歪呢?
因為連耶穌都分種族,教堂的木屍神苦當然也不例外。
本性經寫到明以色列人才是上帝的精選好種!
其他的都是下地獄的貨色!
仍然有咁多低智的蠢貨幻想以為上帝會愛佢地?

「轉載」

什麼叫做上樑不正下樑歪呢?
因為 ...
leefeng 發表於 2020/6/8 04:36

唔岩邏輯喎
有邊個起樓係先蓋頂層才建低層打地基既呢?
好白痴下喎
唔岩邏輯喎
有邊個起樓係先蓋頂層才建低層打地基既呢?
好白痴下喎 ...
beebeechan 發表於 2020/6/8 07:30

扮九唔搭八的吱吱chan老鼠狗,即是默認基督教臭坑出臭草基督教徒?
妖書的確講以色列人先係「選民」,其他種族都要做以色列人刀下鬼。
    華人、印度人、日本人、韓國人……拜鬼主,認賊作父,的確蠢到加零一。
妖書的確講以色列人先係「選民」,其他種族都要做以色列人刀下鬼。
    華人、印度人、日本人、韓國人…… ...
旁觀者 發表於 2020/6/9 03:52

聖經講耶穌只係幫以色列人,冇講過幫其他人,開波已經親疏有別!!!
即是默認基督教臭坑出臭草基督教徒?
leefeng 發表於 2020/6/9 03:28

唔一定既
睇:

都會長靚花草既

中國古人也懂:出於污泥而不染哩。。

睇野宏觀啲唔好咁聚焦。。。鬥雞眼咩
唔一定既
睇:

都會長靚花草既

中國古人也懂:出於污泥而不染哩。。

睇野宏觀啲唔好咁聚焦。。。鬥雞 ...
beebeechan 發表於 2020/6/9 09:27

哈哈哈哈,
冇錯啦講得啱,耶穌教正正是個屎塔!
耶穌教正正是堆爛泥!
耶穌教徒正正是鬥雞的流氓一黨!

.
哈哈哈哈,
冇錯啦講得啱,耶穌教正正是個屎塔!
耶穌教正正是堆爛泥!
耶穌教徒正正是鬥雞的流氓一黨! ...
leefeng 發表於 2020/6/9 10:22

你屋企仲係用緊旱廁, 無馬桶㗎?
你屋企仲係用緊旱廁, 無馬桶㗎?
beebeechan 發表於 2020/6/9 10:38

哦——————
原来耶稣教係馬桶!明白
哦——————
原来耶稣教係馬桶!明白
leefeng 2020/6/9 11:22 提交

你仲唔快啲砸碎個馬桶坐廁!
你點可以俾耶穌入咗嚟㗎。
你仲唔快啲砸碎個馬桶坐廁!
你點可以俾耶穌入咗嚟㗎。
beebeechan 發表於 2020/6/9 13:45

哈哈哈哈!
反基們日日可以坐在耶穌頭上疴屎疴尿啵,點捨得砸吖!
不過難為了基督徒唔知點算好,唔砸又天天在主頭上疴屎疴尿,下硬地獄!
砸碎咗個耶穌馬桶馬利亞坐廁…又…………哈哈哈哈哈哈哈

哈哈哈哈!
反基們日日可以坐在耶穌頭上疴屎疴尿啵,點捨得砸吖!
不過難為了基督徒唔知點算好,唔砸又天 ...
leefeng 發表於 2020/6/10 01:05

咁你唔好天天去親近依賴耶穌喎
用成人尿布哩,屙咗屎都仲可以包住
咁你唔好天天去親近依賴耶穌喎
用成人尿布哩,屙咗屎都仲可以包住 ...
beebeechan 發表於 2020/6/10 01:24

唔好,反基比較喜歡疴在耶穌頭上滿足你的【耶穌是馬桶】論!
高級模式 | 發新話題
換一個