返回列表 回覆 發帖

只有中國才做得到的工程

Don't know where God is but the Devil is in the details
要壓得學生哥夠扁卦?
沙文 發表於 2021/1/25 10:30

一早應該車扁佢,坦克車放生呢d垃圾,太仁慈了!!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
要壓得學生哥夠扁卦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
又唔好太睇小佢。大陸坦克連炮都駛開,又真係車得死人咖
沙文 發表於 2021/1/25 09:39

用嚟車死人就買部三手車都得哩
又唔好太睇小佢。大陸坦克連炮都駛開,又真係車得死人咖
回覆  beebeechan

冇所謂㺪?反正大6陸嘢都係攞黎睇下貪得意啫
沙文 發表於 2021/1/25 08:51

要嚟哄下啲無知國民, 以為國家已經好強大...........

當年滿清既北洋水師, 夠係遠東最強既艦隊嚟哩
點知就俾日本仔一舖清袋
回覆 63# beebeechan

冇所謂㺪?反正大6陸嘢都係攞黎睇下貪得意啫
不但隻揪唔夠人揪,群毆就更痾拔甩。
國産呢種有ramp航母,每次只可起一架機,要排隊起飛。

美帝用catap ...
沙文 發表於 2021/1/25 03:28

J15=殲15?

你都好 OUT 下!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
其實,用垂直起降戰機就唔駛咁煩,不過大6冇。
沙文 發表於 2021/1/25 08:17

垂直起降戰機, 空戰時速度慢, 戴彈量少.........(重一濟起飛時難離地)
洽地面部隊就可以,
機對機隻揪就唔係過皮
其實,用垂直起降戰機就唔駛咁煩,不過大6冇。
大6航母只准一隻老鼠上ramp.
两隻老鼠上天秤?

.

美帝起曬全隊F-18, 貴國的J15仲喺度排緊隊起飛。

沙文 發表於 2021/1/25 03:28

中國航母上的水兵唯有落力打飛機

美帝用catapults起機,可同時起幾架機。(depends裝幾多部catapults)

結果就係,美帝起曬全隊F-18, 貴國的J15仲喺度排緊隊起飛。
靚都唔講得。
大6航母用ski-jump deck, 只可ski jump起飛. 战机載重量少, fair兩嘢就玩完, 不但ammo少, fue ...
沙文 發表於 2021/1/24 01:13

睇落......大6母...非常之唔砌得,
用嚟洽細路就得
靚都唔講得。
大6航母用ski-jump deck, 只可ski jump起飛. 战机載重量少, fair兩嘢就玩完, 不但ammo少, fuel tank亦细过人
ski-jump同高鉄一样係老爺technology. 有冇留意美帝航母冇一艘用ski-jump deck?

航母襟唔襟打都唔駛講, 飛机肯定唔襟打
回覆  leefeng

"美国现在建造的“福特级”航母,造价高达130亿美元,而我国最新的航母“山东舰”造价根 ...
沙文 發表於 2021/1/21 07:53

回覆  leefeng

"美国现在建造的“福特级”航母,造价高达130亿美元,而我国最新的航母“山东舰”造价根 ...
沙文 發表於 2021/1/21 07:53

買大陸貨, 新既時候, 看上去就同其他名牌差唔多, 平, 靚.....都具備了。
但用得無幾耐就...............窩可! (正....就欠奉矣)

唔知啲航母襟唔襟打
無恥?你講緊耶稣教?或癫trump?或老尾?或雙標的貨?

反中亂港
教會上榜
leefeng 發表於 2021/1/20 20:49

講緊特首係反中亂港教會會員
梗會。唔通似您貴國咁無恥
沙文 發表於 2021/1/21 11:27

無恥?你講緊耶稣教?或癫trump?或老尾?或雙標的貨?

反中亂港
教會上榜

罪之根源,妖言惑眾
荼毒信徒,迷信失控

天主基督教,歌頌耶穌秀
誤導青少年,套上了魔咒

宗教博大霧,邪惡加胡鬧
誤信又著迷,信徒未自救

樞機大敗類,是魔鬼代理
神父和牧師,播歪論歪理

以歪理歪論,以妖言惑眾
令世人迷信,令世人失控

亂港又反中,是暴力元兇
撐獨又挺暴,掀起黑暴風

.

我国 -- 畀我知道連航母都cheap过人国簡稱
沙文 發表於 2021/1/21 08:14

全離教都可以做證:你,不敢承擔錯誤的罪責?你已經冇面做老豆啦!
幾時切?

.
高級模式 | 發新話題
換一個