返回列表 回覆 發帖

只有中國才做得到的工程

回覆 7# leefeng

有1000km/h飛機做乜L要搭火車貪佢慢
講咁L多原來都係唔L識答
beebeechan 發表於 2021/1/7 02:23

識唔識答自己估啦!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
...
咪下下問人等人餵吖!
leefeng 發表於 2021/1/7 02:07

你無奶油, 當然餵唔到人哩
至於點解從北京只去到柏林呢?自己在地圖看一看吧! !咪下下問人等人餵吖!
leefeng 發表於 2021/1/7 02:07

講咁L多原來都係唔L識答
邊隻自認係井底之蛙果個才會問呢類問題:邊L個由北京去柏林搭高鐵咁L笨7? 點解淨係去到柏林呢?
我猜呢兩隻蛙肯定從未搭過時速320公里的高鉄吧?本少爺就親自體驗過多次
至於點解從北京只去到柏林呢?自己在地圖看一看吧! !咪下下問人等人餵吖!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
既然去到柏林, 歐洲既高鐵軌距都係1435cm, 電壓25kV 50Hz運作,
咁即係可以去埋巴黎, 過埋海去倫敦都得.....
點解淨係去到柏林呢?
回覆 1# leefeng

C cup 工程真係好C

邊L個由北京去柏林搭高鐵咁L7

當中國的青年在挑戰科技高峰的時侯,香港的青年卻在破壞香港和沈迷於宗教迷信中!

什么才是真正愛人民的國家

2020年最后一天武汉跨年|迎接2021年第一天|武汉钟楼声敲起|人山人海

包埋呢個工程
高級模式 | 發新話題
換一個