返回列表 回覆 發帖

我都學人貼下新聞

神奇?你搵個鐘錶製造者,又要再搵個鐘錶製造者既製造者,再搵個鐘錶製造者既製造者既製造者……

咁咪仲神奇囉。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
神奇?你搵個鐘錶製造者,又要再搵個鐘錶製造者既製造者,再搵個鐘錶製造者既製造者既製造者……

咁咪仲神 ...
抽刀斷水 發表於 2020/4/20 19:42

你個仔細個時同你去街, 食野有老荳俾錢, 買衫有老母俾錢, 買玩具有老荳俾錢,
無憂無慮, 跳蹦蹦, 快快樂樂, 幾時會去擔心老荳啲錢係點嚟?
細路仔, 太老積就唔可愛哩。

你既角色就只係做細路, 明白乜野都係神創造就夠哩,
使乜擔心邊個做神?
要諗既, 都係神自己去諗, 諗下有無一個超級神, 神上神之類。
你又唔係神, 關你隠事?
老積哩你!
就算你係幾十歲既中坑,
在神眼中你都只係個細路
「神」就造出眼前個智商如BB仔嘅巨嬰!
「神」就造出眼前個智商如BB仔嘅巨嬰!
旁觀者 發表於 2020/4/21 00:48

bbchan就是耶稣!
bbchan就是耶稣!
leefeng 發表於 2020/4/22 04:17

如我係耶穌就唔會發帖媽叉你, 調你腦部哩。。
或只會說: 退到我身後去。
如我係耶穌就唔會發帖媽叉你, 調你腦部哩。。
或只會說: 退到我身後去。 ...
beebeechan 發表於 2020/4/22 22:56

耶穌只出現在基督教徒【口中】!
世上如果冇基督教徒,耶稣就不存在!
所以你們基督教徒個個都是耶稣!
發夢想得明未?
所以你們基督教徒個個都是耶稣! ...
leefeng 發表於 2020/4/23 04:17

既然你認為都唔存在, 
咁你日反夜反, 反乜膠呢

豈不是。。。。。勁膠的那個, 正是你?
所以你們基督教徒個個都是耶稣! ...
leefeng 發表於 2020/4/23 04:17

你一個帖內都三次耶穌哩。。。
你講耶穌仲多過基督徒
你一個帖內都三次耶穌哩。。。
你講耶穌仲多過基督徒
beebeechan 發表於 2020/4/23 04:25

呢個亦係耶穌!

呢個亦係耶穌!

呢個又係耶穌!

既然你認為都唔存在, 
咁你日反夜反, 反乜膠呢

豈不是。。。。。勁膠的那個, 正是你? ...
beebeechan 發表於 2020/4/23 04:20

反班拎件耶稣来呃人的躝鏟!乜你膠到咁勁?
高級模式 | 發新話題
換一個