返回列表 回覆 發帖

反基仲衰過責国

回覆  旁觀者
若果好似你咁尋釁滋事, 以為係為國家, 其實係為國家倒米。
沙文 發表於 2021/2/4 11:15

老八讓極毒教存在,是投鼠忌器。據說全球鬼徒有「三十三億」,分布世界各國,老八一捉鬼徒,呢啲國家就會齊聲指責「逼害」,老八便陷於孤立。
    但讓妖教存在,「八千萬人」「奉獻」給教會嘅銀兩,每年便流失14億幾兩,係鴉片戰爭流失白銀嘅三十倍,更大鑊嘅係個個鬼徒都有精神病,醫療費用會造成龐大嘅內耗(呢啲係睇唔到嘅)。
    你話如何選擇﹖
    計我話,係神腐、牧屍一蒲頭,就拉佢哋去試炮,看是否「永遠不見死」﹖因為呢啲話係「救世主」講嘅,我只不過用科學態度去測試「救世主」嘅話是否「真理」而已,世界各國都會啞口無言。
回覆  旁觀者

所以為咗國家,愛國中華兒女更加要幫助基督教福傳,制止鬼佬反基型論。
若果不幸地畀啲鬼佬民
...
皇上最頭痕嘅問題,根本就唔係理乜嘢基唔基督教, 而係半導體. 你咁L愛國,得閒就諗下點樣整半導體擔君之憂, 或者去學下微雕可能有點幫助。

受教兮謝謝老大大大【敬禮!】

行动最爱
行动之中
行动至中
回覆  旁觀者

所以為咗國家,愛國中華兒女更加要幫助基督教福傳,制止鬼佬反基型論。
若果不幸地畀啲鬼佬民 ...

半導體?中大 L 把啦!

2019年中国半导体制造十大企业

2019年中国半导体功率器件十强企业

2019年中国半导体MEMS十强企业

2019年中国半导体材料十强企业

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

赵复三做過北京基督教青年会干事啫,一样要掃地出門!
幫基督教做事的通常冇乜好下場
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

李储文的公开简历中,通常都回避他在1950年代和1960年代曾任基督教牧师的经历

来做牧屍真係冇面見人的醜事!
回覆 2# 旁觀者

若果不幸地畀啲鬼佬民智大開,科技更進一步,咁祖國就追到氣咳, 反基就係民族罪人。

若果好似你咁尋釁滋事, 以為係為國家, 其實係為國家倒米。
黨當然係經過詳細考慮,權衡輕重,知道有需要畀基督教喺國內活動,先至會組織三自爱国教会, 你以為黨傻嘅咩? 若果黨認為唔應該畀基督教存在,咁好似法輪功一腳掃佢哋出門, 對黨嚟講有何難哉? 點解黨冇咁做,就係因為黨知道需要基督教staging宗教自由泥氹住鬼佬, 費L事佢哋泵水的時候畀佢哋自己國內人阿支阿joe, 計過條數,入嚟嘅investment capital大過教會出去奉獻,制得過先至會咁做,你盲頭烏蠅咁樣就會壞了黨的大計。
其實一直以來擋都牢牢掌握監控住國內教會, 嗰啲牧師神父根本就算唔係黨員,都係黨派入去做嘅,冇黨嘅approval 點會畀佢做牧師? 好似呢2位人士咁
赵复三
李儲文

解國內的牧師神父冇性侵教徒? 咁你都唔醒水?

皇上最頭痕嘅問題,根本就唔係理乜嘢基唔基督教, 係半導體. 你咁L愛國,得閒就諗下點樣整半導體擔君之憂, 或者去學下微雕可能有點幫助
Don't know where God is but the Devil is in the details
想唔到外國越來越多人反基督邪教,開壇說法,重座無虛席(口添)。
    應該請佢哋來香港、大陸演講,幫班崇洋媚外嘅盲毛開開竅。
基督教白痴失智, 信咗就當堂變咗傻更更。

所以欧美基督教盛行,令眾洋人变懵佬,乃是對祖國極為有利, 愛国 ...
沙文 發表於 2021/2/2 04:57

外國反基自然有大把洋人!
中國反基堅守中國領土即可!

基佬在外國閙騰,國人可以唔理,但在中國人地方,「神父」、牧屍一蒲頭,就要捉去大炮口放一炮,看是否「永遠不見死」。
高級模式 | 發新話題
換一個