返回列表 回覆 發帖

WTF? 呢D先至係消費者既恥辱!

>小靜靜
嘻嘻......果個阿姐D對白又真係值得笑下既(雖然要拎佢去填海,最好將佢斬左件先XDDDD)

>Step.king
劉德華講果套就算晌日本岩用,未必晌第二度岩用架喎(尤其是美國同中國OTL|||)
「當你以為自己成為世界的中心時,世界便會開始原諒你的幼稚及無知。」
--by 天宮真奈美@<AV>

"Achieve unlimited creation by limited resources."
"Anyone who infringes upon other's creation should never be forgiven."
--by Kagura@Invisible Soci
原帖由 Invisible 於 2007-2-25 15:58 發表

咁咪係囉......
唔單止浪費納稅人金錢,仲浪費他人既寶貴時間,呢班友簡直得閒得滯,冇野搵野做OTL
丫係喎,你又知劉德華句野抄日本仔? 邊句先?
(話時話,好耐之前我亦都曾經遇過類似咁既顧客,不過就冇呢位阿姐咁誇張......@@ ...

我係拍過種顧客永遠是對的服務態度本是抄自日本人
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

一路睇, 我就一路係咁笑
寶寶你又唔駛咁激動, 雖然呢位阿姑係應該要拎去填海
假裝多好 我只要 只想要 再擁有一秒
去相信你的擁抱 還心甘情願的不想逃
原帖由 Step.King 於 2007-2-25 15:52 發表

劉德華過句又米抄日本仔 ...
攪到依家D人小小事就話投訴... 浪費納稅人金錢!

咁咪係囉......
唔單止浪費納稅人金錢,仲浪費他人既寶貴時間,呢班友簡直得閒得滯,冇野搵野做OTL
丫係喎,你又知劉德華句野抄日本仔? 邊句先?
(話時話,好耐之前我亦都曾經遇過類似咁既顧客,不過就冇呢位阿姐咁誇張......@@|||||)

「當你以為自己成為世界的中心時,世界便會開始原諒你的幼稚及無知。」

"Achieve unlimited creation by limited resources."
"Anyone who infringes upon other's creation should never be forgiven."
原帖由 Invisible 於 2007-2-25 15:25 發表
呢樣我就唔知啦,不過聽聞呢個女人好似因為晌吉之島入面偷野俾人拉左(都唔知真定假OTL)
其實我覺得,晌零售業應該有個明確指引,教D sales點樣去應付「吉之島阿姐」呢類野蠻顧客
點都好,劉德華果句「今時今日咁既服務態度唔 ...

劉德華過句又米抄日本仔 ...
攪到依家D人小小事就話投訴... 浪費納稅人金錢!
花開花落花無缺!

回復 #2 Step.King 的帖子

呢樣我就唔知啦,不過聽聞呢個女人好似因為晌吉之島入面偷野俾人拉左(都唔知真定假OTL)
其實我覺得,晌零售業應該有個明確指引,教D sales點樣去應付「吉之島阿姐」呢類野蠻顧客
點都好,劉德華果句「今時今日咁既服務態度唔夠架!」有時候真係累死好多salesOTL|||||

呢個女人  真係令人懷疑係唔係有精神病
係咁係度亂吠...但佢最後點離開間鋪??
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個