返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

回覆 83# 旁觀者

我知道你講啥,你不知人家講啥。所以誰是神經病,誰練北冥神功?
回覆  旁觀者
耶穌都叫了你不可試探神,你不信信啥喪掉生命就得著生命?無力回應,重重複複地發表已經被別人以邏輯否定的觀點
jimmychauck 發表於 2023/11/21 01:17

都唔知你想講啥, 一個精神病人!
    唔曉答就話人重重複複.
    做個斬頭鬼, 晚晚趷高屎窟, 這就是真理, 對你講極都唔明!
    耶穌就係個縮頭烏龜, 和你們妖徒一個鳥樣, 無法應對, 就話唔准試探, 原來阿Q早在二千年前已出現.

回覆 81# 旁觀者

真的跟精神病人沒兩樣,耶穌都叫了你不可試探神,你不信信啥喪掉生命就得著生命?無力回應,重重複複地發表已經被別人以邏輯否定的觀點,就以為自己講話有多大說服力。
解不通聖經就亂放屁,這就叫不識理不識字了。
回覆  旁觀者
你唔知我講咩道理,我從來覺得你冇講過道理,大家扯直各不相欠 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/20 00:12

爺爺講過都唔知幾多次, 你去俾回教徒斬首就得著生命; 晚晚高蹺盛臀等主復臨, 冚家蒙福. 這是真理, 只是你無智慧領受而已.

回覆 78# 上流寄生族

你唔識字?唔係我自己話自己有趣喎,你去揾話我果個啦,干我了事?
爛屍從來無恥,亦不有趣
jimmychauck 發表於 2023/11/19 17:17
传销【传教(你的义务//////&责任)】这里,充满乐趣《强奸》,合你的卑鄙口味
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
爛屍從來無恥,亦不有趣。
jimmychauck 發表於 2023/11/19 17:17
你信死屍【基督】,就觉有趣???
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
你從來都信死屍【基督(已死20xx年)】,你,不觉你自己无知???
回覆 75# 旁觀者

從來都話你北冥神功練得深。
你唔知我講咩道理,我從來覺得你冇講過道理,大家扯直各不相欠打和SUPER!
回覆  旁觀者
大家咁話,你鍾意點講咪點講,點打飛機咪點打。一個病態反基死爛屍無力反駁人地嘅道理
jimmychauck 發表於 2023/11/19 08:07

爺爺都唔知你講啥"道理", 一個精神病人語無倫次.
你若知真理, 早就去俾回教徒斬首, 晚晚趷高屎窟, 等主"復臨"啦!
係嘞, 知唔知"臨"字點解呀(去聲).

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

你同我定,你公然話共產黨屠殺中國人,我諗都係你入去先㗎啦。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/19 08:05

你條基督狗黑暴jimmychauck即本面皮厚過屎坑板,繼續無恥當有趣,我買定香檳,
你一俾公安鎖,我地就開香檳慶祝,送你呢隻瘟神上路!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 70# 旁觀者

大家咁話,你鍾意點講咪點講,點打飛機咪點打。一個病態反基死爛屍無力反駁人地嘅道理、自打嘴巴喺度大隻講唔知醜,我又唔介意繼續睇你出醜。
回覆 69# leefeng

你同我定,你公然話共產黨屠殺中國人,我諗都係你入去先㗎啦。
回覆  旁觀者
你潑婦罵街就OK啦。
jimmychauck 發表於 2023/11/18 08:35

你自己潑婦罵街就話人係, 更足以證明你係個神經病!
回覆  leefeng

真係難為你幫我揾齊啲金句喎。

我可以光明正大咁閙警察,

你連自己講過嘅都唔敢認,唔敢 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/18 08:36

你好快同黎智英黃之峰監獄煲底見架啦,好行夾冇人送!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 64# leefeng

真係難為你幫我揾齊啲金句喎。

我可以光明正大咁閙警察,

你連自己講過嘅都唔敢認,唔敢回應?又唔係中國人又支持屠殺中國人。呢啲咪人人得而誅之囉。

你除左用武力恫嚇人,乜都唔識。
回覆 66# 旁觀者

你潑婦罵街就OK啦。
回覆  leefeng
又唔係中國人又支持屠殺中國人。呢啲咪人人得而誅之囉。
jimmychauck 發表於 2023/11/17 16:49

你自認中國人, 卻支持邪教屠殺一切生靈, 罪加十等!
回覆  旁觀者
即係妄顧事實不學無術潑婦罵街就OK啦,咁洗乜識字識理啫,識黎把托?所以你咪唔識字唔識理 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/17 06:32

字又唔識, 理更唔明, 妖徒"洗乜識字識理啫", 一本妖書就够咯!
高級模式 | 發新話題
換一個