返回列表 回覆 發帖

有耳可聽的就應當聽

回覆  beebeechan
所以話gay涿教揾笨實。 連老婆都識得切J, 宗徒就切耳。

人體最要害嘅 Carotid artery  ...
沙文 發表於 2017/3/12 07:38

切 jer 容易, 駁 jer 難嘛。

入廚慣的女人, 手到拿來哩
回覆 6# beebeechan
所以話gay涿教揾笨實。 連老婆都識得切J, 宗徒就切耳。

人體最要害嘅 Carotid artery 就在耳仔下面兩吋, 割一嘢即刻埋單。 反正牙擦穌嘅所謂死人醫翻生神跡, 從未试過有外傷致死。詐病醫翻生容乜易? 連業餘magicians都唔駛, 揾我表演都得啦。 外傷失血致死而醫翻生, 才算有小小難度。呢個係牙擦穌在世最後一個神跡,所謂壓軸好戲, 居然只係小兒科切耳仔, gay涿教咩料就畀我一嘢睇穿啦。
據我嘅體驗,老公做咗虧心事 , 一般結果都係耳仔被扭住。
可見對耳仔進行攻擊, 乃是相當女性化的行為。

...
沙文 發表於 2017/3/12 02:51

扭耳仔係婦孺所為
執牛耳才是大丈夫

...
沙文 發表於 2017/3/12 02:51

對包二奶呢種虧心事
女人係會用咁既手段

扭耳仔? 細路玩咩

所以, 真正的夭主教傳統, 其實係宗徒的女性化。我睇唔到有咩理由女人唔可做夭主教priests.
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實切耳仔仲聽到野,篤穿耳膜仲有效尐。
抽刀斷水 發表於 2017/3/11 12:17

廣東話,話人「冇耳性」
耳,除了用來聽外,
還有記憶能力架
佢刀法造詣未能做到咁精準卦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實切耳仔仲聽到野,篤穿耳膜仲有效尐。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
高級模式 | 發新話題
換一個