返回列表 回覆 發帖

信耶穌一定保證死得特快!

我又無標榜過我係聖人, 我本來就係賤人嚟㗎喎。
賤人先要信耶穌嘛。

所以, 你同我講聖經你無哥 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 22:10

冇錯,我的確唔夠你賤,
不過本少爺係人不犯我我不犯人!
精既就咪用罵人字眼,
亂罵人小心被人鏟冚家!
你又鬼拍後尾枕自己招認你係基同性侵慣犯,
開口埋口都係性侵用的字眼,
天主教是性巢果然因為有你而在 ...
leefeng 發表於 2020/3/24 01:11

你使唔使向閰王申請, 加開一層吊鳩地獄呀?
手續煩復㗎, 你早啲落去搞
耶穌都話要早啲上去為門徒準備地方
leefeng 發表於 2020/3/24 01:11

咁你開口埋口都係屎, 尿, 冚家鏟。。。
吊舌地獄係咪要預你雙份咁呢
最過引既地方就係我一陽指撩你,你就出哂水,大聲叫。。床都震埋
差啲就要潮吹咁 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 12:04

你又鬼拍後尾枕自己招認你係基同性侵慣犯,
天主教是性巢果然因為有你而在此版出名了!
你天天食covid菌當飯
leefeng 發表於 2020/3/23 10:40

真無常識, 
菌 和 病毒 你未曉分啵
係你自己先開口得罪人先撩者賤,老雜種!

我又無標榜過我係聖人, 我本來就係賤人嚟㗎喎。
賤人先要信耶穌嘛。

所以, 你同我講聖經你無哥利,
講常識你無級數, 
講賤野你都未夠班。
你肯定要天天打止痛針一直到死為止,你更加要因住收尾果幾年,因為你個口夠賤,先撩者賤果種!
你一定 ...

最過引既地方就係我一陽指撩你,你就出哂水,大聲叫。。床都震埋
差啲就要潮吹咁
死得快, 有時都係福份嚟㗎
若你第日要臥床三, 五, 七年先死得, 日日打止痛針, 真係要因住收尾過 ...
beebeechan 發表於 2020/3/23 07:45

你肯定要天天打止痛針一直到死為止,你更加要因住收尾果幾年,因為你個口夠賤,先撩者賤果種!
你一定臥床賴屎賴尿,你的上主會用covid招呼你冚家,等你捱到生不如死,想死又死唔去,十足耶穌飣十字架咁,吊吊fing!
你beebeechan個鼠口出細菌,自己毒死你自己同冚家鏟,你天天食covid菌當飯,你係九级賤種,死落二十九層地獄油炸火燒,拔舌上刀山,永不超生!
係你自己先開口得罪人先撩者賤,老雜種!
回覆  beebeechan
姑娘抒壓,對病人有很大好處。講到尾都係為咗病者
沙文 發表於 2020/3/23 10:16

好既教徒係平時都做好哂告解悔改, 隨時都可以上天家,
唔使臨急抱佛腳咁搵神父既, 
或想坐尾班車, 洗咗佢, 趕得切。
所以, 有無神父黎都係咁抒緩既

你呢啲十足十係學生哥臨考試就話嚟開夜車讀通宵, 扮勤力
問定"如何進入隔離病房而唔將病毒帶出",嗰時病房係未有病人畀神父關心嘅。 ...
沙文 發表於 2020/3/23 10:15

見你咁驚無神父關心你,
不如你襯早搵個神父做定臨終祈禱關心囉
(傅油。。。告解。。就無你份勒)
回覆 35# beebeechan
姑娘抒壓,對病人有很大好處。講到尾都係為咗病者
問定"如何進入隔離病房而唔將病毒帶出",嗰時病房係未有病人畀神父關心嘅。
Don't know where God is but the Devil is in the details
況且有神恩嘅神父早在平日已問定
沙文 發表於 2020/3/23 10:03

既然平日都有做, 
更加唔使係呢個時候做, 搏出鏡咩
就係等佢地趁機抒緩壓力嘛
沙文 發表於 2020/3/23 10:03

所以話你偉大唔到囉
就係等佢地趁機抒緩壓力嘛。況且有神恩嘅神父早在平日已問定
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔帶都唔咪唔得嘅,有心問下看護姐姐就ok
沙文 發表於 2020/3/23 10:00

呢排看護姐姐忙到換衛生巾既時間都無哩, 仲去問喱問嚕?死開哩!

唔好去阻住看護姐姐做野, 增加人地工作量, 已經係偉大既地方嚟哩
唔帶都唔咪唔得嘅,有心問下看護姐姐就ok
唔入隔離病房嘅神父就唔偉大。
沙文 發表於 2020/3/23 09:38

神父偉大既地方係有見識, 有遠見, 係聖神七恩之一嚟
係唔想將隔離病房裡既野帶咗出嚟病房外
我冇以為凡神父都偉大喎, 唔入隔離病房嘅神父就唔偉大。
沙文 發表於 2020/3/23 09:38

你唔係『以為』, 你無以為
你係「要求」唶
我冇以為凡神父都偉大喎, 唔入隔離病房嘅神父就唔偉大。
高級模式 | 發新話題
換一個