返回列表 回覆 發帖

<聖經>可以導人向善?

81刀已經足夠斬光1976堆基督性經垃圾,將之化為灰燼!
根本不用381刀咁多,留番300刀勁斬大話害世基督教 ...
leefeng 發表於 2020/6/3 04:06

點解又要81呢?又唔71, 91, 50既?
係咪81, 即係狗乘狗呀?
聖經有1976頁, 得嗰381, 唔夠插㗎喎.
beebeechan 發表於 2020/6/2 21:29

81刀已經足夠斬光1976堆基督性經垃圾,將之化為灰燼!
根本不用381刀咁多,留番300刀勁斬大話害世基督教徒,
例如吱吱chan這種危害小朋友的老鼠!
白痴老鼠!381頁插足基督老鼠381刀!插到基督教死絶為止!
leefeng 發表於 2020/6/2 10:52

上網買番件呢,

我送你刻名服務, 鐘意插邊個都得。

落降頭, 打小人。。。。過時㗎哩。
白痴老鼠!381頁插足基督老鼠381刀!插到基督教死絶為止!
leefeng 發表於 2020/6/2 10:52

聖經有1976頁, 得嗰381, 唔夠插㗎喎.
點解要強調 381頁呢?
係咪381頁既書就勁過190頁既呢?

咁我拎本600頁既傳教書出嚟...咪大咗你囉?

白痴 ...
beebeechan 發表於 2020/6/2 08:33

基督教是邪教嗎?

381頁免費下載 屈暢聯先生 編著
...
leefeng 發表於 2020/6/2 06:55

點解要強調 381頁呢?
係咪381頁既書就勁過190頁既呢?

咁我拎本600頁既傳教書出嚟...咪大咗你囉?

白痴你有時啲行為好無厘頭
嗱民主自由呀!

嗱民主自由呀!

我又發神經:信耶穌基督,得民主自由,打敗共產黨!
哈佛專家 發表於 2020/6/2 07:34

嗱民主自由呀!

我又發神經:信耶穌基督,得民主自由,打敗共產黨!
你真係幾似曱甴,

係銅鑼灣俾警察驅散就走去灣仔,
係灣仔聞摧淚氣, 你就鼠去金鐘,
俾人追到去金鐘就轉返落 ...
beebeechan 發表於 2020/6/2 06:08

一招插死吱吱chan!

基督教是邪教嗎?

381頁免費下載 屈暢聯先生 編著可以網上看,也可以下載慢慢看!

https://www.lib.ccu.edu.tw/e-boo ... tian-cult-zh-tw.pdf
總之一句講曬,基督教係人類文明嘅恥辱。
旁觀者 發表於 2020/6/2 06:26

咁你講咗幾句哩, 講哂囉....
你可以消失哩
總之一句講曬,基督教係人類文明嘅恥辱。

你真係幾似曱甴,

係銅鑼灣俾警察驅散就走去灣仔,
係灣仔聞摧淚氣, 你就鼠去金鐘,
俾人追到去金鐘就轉返落銅鑼灣.....
無本事企係到同警察對峙.

你開一帖俾人駁到口啞, 就另外一帖,
俾人插到無言, 又開一帖,
講講東講講閪....又講番之前既帖
無乜本事企係到同人論

左逃右竄
高級模式 | 發新話題
換一個