返回列表 回覆 發帖

牧師使用 Grindr同性戀、雙性戀、跨性別和酷兒

講大話你就叻,基督教徒個個都講大話,唔知醜字㸃寫?
leefeng 發表於 2021/8/22 00:16

白痴仔, 我話咗「再者,2016-2019 Grindr是由中國公司」,, 即數據被蒐集的時間

你唔夠眼力, 就用埋C眼嚟讀帖
地藏菩薩都識翕哩: 我不入地獄,誰入地獄?
beebeechan 發表於 2021/8/21 10:06

如果你們天主教基督教耶穌門徒從來沒有性侵,沒有開過性party,
在性玩界咁頂頂大名,或者都會有人信既!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
再者,2016-2019 Grindr是由中國公司(唔知係咪即係北京)擁有,
中國向來的數字,資料的誠信,真確性唔係 ...
beebeechan 發表於 2021/8/21 10:24

既然基督教徒個個都喜歡攪野,怕乜人地知啫?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

再者,2016-2019 Grindr是由中國公司(唔知係咪即係北京)擁有,
中國向來的數字,資料的誠信,真確性唔係向來都有問題既咩?
為了達到政治目的,北京乜數字都可以作到出嚟哩
警察就話為咗查案啫,神職人員又為咗咩而登入Grindr呢?
抽刀斷水 發表於 2021/8/21 09:47

地藏菩薩都識翕哩: 我不入地獄,誰入地獄?

2016-2019年 Grindr 是由一中國網玩公司收售了的,
為甚麼一間網玩公司出高價收購一間與自己業務無大關係的LGBT扯皮條平台?
有內幕人說根本就是北京背後是大老細,用這平台來偵查,收集歐美名人不見得光的事,好用來勒索,作政治籌碼

(當然,當中的確會有人身有屎既)
抽刀斷水 發表於 2021/8/21 09:47

既然記者能成功從 Grindr 登入資料中鎖定IP,GPS位置,知道是誰人登入, IT網諜技術高超
當然也有能力截取到通話,俏俏話,挑逗對白內容。。為甚麼又不拎出嚟呢?
係咪呢方面無乜可用來抺黑的?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
第三次發布幾天后,聲稱在 2018 年,至少有 32 部移動設備從梵蒂岡城內禁止遊客進入的地區發出約會應用程序數據信號。
leefeng 發表於 2021/8/21 01:47

呢個唔一定代表梵蒂岡城內既32個神職人員玩同性戀、雙性戀、跨性別和酷兒既
猶如黑暴期間, 香港警察總部都成日有登入黃絲曱甴網站架哩....唔通警察就係黃警?
這裡兩個積極教徒,一個叫人最好捐個一百幾十萬,不過記得左手不要給右手知喲!
另一個在顯示性器之大小來 ...
leefeng 發表於 2021/8/21 01:47

呢到亦有條友成日哂「檑漿棍入屎忽窿」,
你隻眼又唔開既呢?
高級模式 | 發新話題
換一個