返回列表 回覆 發帖

傳教士在近代中國所犯罪行

回覆 446# leefeng

想我付費,講左點幫到我先啦,人地遊客124話最近要小心欺詐呀。
你都懵嘅,宜家共產黨跪喺度乞我唔好走想我留低做香港人呀。
回覆 445# leefeng

成班次次俾我插到一棟都冇唔敢答我問題宜家話乜我冇料答人。呢啲唔係精神分裂,係妄想症。
回覆  leefeng

幫唔到我退中國籍就收皮咪癈噏啦。
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:25

想我帮你退中國籍,請先付費!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

係個三角已經夠答你,都唔係第一次同你講,所以你閱讀都係有問題㗎啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:21

你除咗個三角,已經冇曬料!
沙文啦,旁觀者啦,我啦,Dior 啦, 上流兄啦, 還有…你都冇料答嗱?;P
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 441# leefeng

幫唔到我退中國籍就收皮咪癈噏啦。
回覆 439# leefeng

你咪繼續癈噏囉,我實會繼續話你冇資格㗎。傻仔又混淆乜野話你冇資格同唔俾你發言呀?你要自己發言出醜我講左成年話唔會阻止唔會反對㗎啦。閱讀理解都有問題,就幾適合返鄉下收皮食屎嘅。
回覆 440# leefeng

係個三角已經夠答你,都唔係第一次同你講,所以你閱讀都係有問題㗎啦。
回覆  leefeng

幫我退左個中國籍吖嘛,等我做唔到香港人吖嘛,功德無量呀,做唔到正烏龜。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:06

咁急趕住唔做人?
放心,我一定會施副木過你,放心去啦!
回覆  leefeng

都話左垃圾淨係識DH0
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:07

你次次放個三角係咪證明你已經冇料答嗱?
回覆  leefeng

你放棄左同我討論嘅資格,就躝屍趌路啦,討論都唔識商咩量呀。返鄉下食屎收皮啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/7/22 06:03

你問下抽刀兄肯唔肯先啦,
正牌基督教咁欵,霸完香港,又想霸埋抽刀兄個網頁呀?

原来基督教徒曱甴黑暴悪霸屎忽占的【返鄉下食屎收皮】叫做討論同商量喎?
咁快就原形畢露了?
賤畜即是賤畜,食慣屎㸃會識同人類討論同商量呢?

.
回覆 436# leefeng

都話左垃圾淨係識DH0
回覆 433# leefeng

幫我退左個中國籍吖嘛,等我做唔到香港人吖嘛,功德無量呀,做唔到正烏龜。
回覆  leefeng

我唔鬧你鬧邊個?
jimmychauck 發表於 2024/7/22 05:06

你講緊呢啲?
你,jimmychauck係錯字畜,死曱甴,黑暴,基督邪教徒,反中,仇港,亂港,仇共,基督教地下恐怖组織份子,你殺警成㽼,你在香港黐中國福利但又反中國,食碗底反碗面的錯字大王,不知羞耻為何物的人渣垃圾,專門打没有能力還手的老年人,呃老人家錢的基督教拆白黨,你是爛仔流氓地踎一督屎,你個口用黎食屎放屁,你是舔耶稣媚洋狗,你是香港之恥,你是中國之恥,大家會睇住你怎樣被天收,等天收你隻死曱甴!
不知羞耻的死曱甴,次次拾人牙慧?我叫你上路,你隻屎忽占又學口學舌的死柒
回覆 433# leefeng

連我係香港人咁簡單嘅事實都無能承認,返鄉下食屎收皮啦。
回覆 431# leefeng

你放棄左同我討論嘅資格,就躝屍趌路啦,討論都唔識商咩量呀。返鄉下食屎收皮啦。
回覆  leefeng

香港不嬲係香港人㗎啦,
jimmychauck 發表於 2024/7/22 05:06

香港係香港人,但唔係你屎忽占。
當你做咗曱甴,已經唔係香港人啦!
回覆 429# leefeng

你又試圖混淆乜野?
人地冇提出啲癈YOUTUBE,俾我有根有據插到一棟都冇之後龜縮唔答唔認喎。

你有理有據咪同我討論囉。論點俾我駁倒晒、資料錯誤、否認事實,有咩資格喺我面前討論?

你鍾意可以上香討上連登放屁㗎。

講乜野代表吖?2019-11-24民主派嬴左87%議席,你都冇承認過人地代表香港啦,仲日L日話乜野真香港人個個話要打黑暴乜乜乜。你連代表都冇資格講呀。

你冇資格,係因為你冇理冇據冇格冇恥,唔係因為我獨裁唔民主。慳啲啦。
回覆  leefeng

咁正正代表左你放棄商量,連你自己話乜野黑暴唔同你唔同老人家商量嘅論點都駁倒埋。
我不嬲都話,基本上都唔洗同你辯。

冇人同你商量同辯,因為你是精神病人,冇黑白是非的分别能力!
回覆  leefeng

低級閱讀理解錯誤啦,一年之後鬧你你就話立即?下次有咩事叫救護車立即送你去醫院啦。

你所謂的「不恥下問」就是這種貨色,邊個信你一成都死得!
所以下次你橫屍街頭,我很樂意施個棺材給你,做善事我一定不甘落後嘅!
回覆  leefeng

唔洗再喺我面前講香港啦。

你果然係名符其實既基督教惡霸,黑暴,曱甴,一言堂,自以為是,叻唔切。
美國之音電台,台灣電台,世界各國電台,各人各地對香港的輿論,youtube…等等都不是香港人,
不如你去叫佢地全部收聲,唔使再喺你面前講香港啦。

先示範一下你是香港總代言人的Power,讓觀眾同離教網上上下下心服口服吖!

唔知醜字㸃寫可以請教下人,知你係基督教徒够悪又够無恥咯!

.
高級模式 | 發新話題
換一個