返回列表 回覆 發帖

令人戰慄的聖經裡面

係得咁多咋?
beebeechan 發表於 2020/12/10 09:01

你要求我駡你?好啦,見你咁變態,係咁意比小小满足過你!are u happy?

bbchan on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽on99+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我唔使作,你一樣大把野比人唱衰你,唔止寫滿一版,我隨時可以寫十版哩!
你bbchan = on9+白黐+老鼠種+神 ...
leefeng 發表於 2020/12/10 07:58

係得咁多咋?
我要作野唱衰你,都隨時可以寫滿一版哩。
白夠黐
beebeechan 發表於 2020/12/10 07:52

我唔使作,你一樣大把野比人唱衰你,唔止寫滿一版,我隨時可以寫十版哩!
你bbchan = on9+白黐+老鼠種+神棍+傳教害人妖孽!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
又唔可以咁講,裡面都有好多指出基督教衰野的寶貴資料,
只不過離教者裡面仍然有人毒素未清得曬,死牛 ...
leefeng 發表於 2020/12/10 06:19

我要作野唱衰你,都隨時可以寫滿一版哩。
白夠黐
連寄生蟲都知呢個網 truthbible.net 無乜好野,所以:

你仲懵盛盛去做粉腸 ...
beebeechan 發表於 2020/12/10 06:12

又唔可以咁講,裡面都有好多指出基督教衰野的寶貴資料,
只不過離教者裡面仍然有人毒素未清得曬,死牛一面頸咁啫!
一個國家都要經過千錘百煉,何況一個網站? !

.
係囉,一本垃圾生蟲謊話連篇幼稚白痴的聖/性經教一樣有人信?
信果件低B仔真是淪落到咁慘? !

.
  ...
leefeng 發表於 2020/12/10 05:21

連寄生蟲都知呢個網 truthbible.net 無乜好野,所以:
上流寄生族 發表於 2020/12/10 04:41
但不便评之

你仲懵盛盛去做粉腸
谢谢兄首先,但不便评之抱歉。
上流寄生族 發表於 2020/12/10 04:41

請不用抱歉!
我只不過是以事論事,覺得這個所謂【聖經金句】好有問題,才只在此發表一下!

邪教就是邪教,絶不能模棱兩可,邪教裡面有好野?
咁即係點?係應該離教丫?或袋住先呢?

白粉/毒品係害人既,但裡面有麻醉成份係好既?
咁?青少年係應該食或唔食呢?
聖/性經裡面有部分係以色列地理歷史,所以亦係「真真地」,咁?應該信或不信呢?

唔通咁同迷惘的人講:“ 嗱,只睇真果部份,例如詩歌呀,金句呀,歷史地理呀,真實人物地方文化呀…等等。其他的就唔好信啦,咁呀? ”
又或者∶ “ 嗱,睇見有真果部份,有詩歌呀,金句呀,所以神是真的,咁呀?”

簡直是自欺欺人,太掩耳盜鈴了吧?

不要忘記【西遊記】【封神榜】【山海經】裡面一樣大把真真實實的資料,點解我地又唔去信真的是有裡面的神和妖呢?對不!

.
一個三年半都無人打理既垃圾網都仲有人當寶?
尤如去堆填區執垃圾。
淪落到咁慘?! ...
beebeechan 發表於 2020/12/10 05:02

係囉,一本垃圾生蟲謊話連篇幼稚白痴的聖/性經教一樣有人信?
信果件低B仔真是淪落到咁慘? !

.

一個三年半都無人打理既垃圾網都仲有人當寶?
尤如去堆填區執垃圾。
淪落到咁慘?!
令人戰慄的聖經裡面,
有很多批判基督教的精要,獨到見解和指出基督教的邪悪,妖孽,爛和虛偽!

不過,
...
【再谢谢兄】leefeng 發表於 2020/12/10 03:04
谢谢兄首先,但不便评之抱歉。https://truthbible.net/
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
高級模式 | 發新話題
換一個