返回列表 回覆 發帖

【原創作品】Hellboy決戰教會教徒耶毒焦點評述

你真喺蠢過隻豬,話你氣數己盡,喺因為見你黔驢技窮,
hellboy 發表於 2012/10/21 13:53

那看閣下回應的高技:
你真喺蠢過隻豬,話你氣數己盡,喺因為見你黔驢技窮,再沒法提出任何有用的論點,而不是指你的回應時間。

廢話!話得救無條件已經證實喺錯!

你的聖經知識比我缺乏,便話我理解力低,你一而再,再而三地信口雌黃誹毀我的聲譽,指鹿為馬,點唔關你事?講說話又不負責任,簡直卑鄙無恥!

又再一次信口雌黃,不知所謂。

閣下黔驢技窮,已經要用到低裝老屈

一點也没有實質, 無內容, 實似女人在床呻吟: 得把聲, 而且來來去去都是一種叫法:信口雌黃 (一句你唯一識的成語)
睇啲唔睇啲嚟講,你都算高超。
hellboy 發表於 2012/10/21 14:14

我高超過你是鐵一般的事實
有目共睹哩
起碼我不用一日信口雌黃幾次
哈哈哈?你那些又無論點又無論據的廢話,仲好意思話人唔想討論?
hellboy 發表於 2012/10/21 14:15

對你俾論點?
屣料少少喎....用佛跳牆餵豬
我知,喺既話你就唔會同我糾纏不清啦。你依家咪就喺驚, ...
hellboy 發表於 2012/10/21 14:16

係架, 我真係驚...
驚我講深入少少既野你都唔會明白.
同你?
爛口臭咀便可以了
你講咁多都喺想撩交唉啫,
hellboy 發表於 2012/10/21 14:19

係呀, 你唔曉應對呀?
哈....氣數已盡呀
回招咁慢既?
你話有目共睹啫,除左呀jimmy爺之外,有邊個會睬你?
hellboy 發表於 2012/10/21 14:20

你都唔知幾睬我哩...
爭住回我帖
,除左呀jimmy爺之外,有邊個會睬你?
hellboy 發表於 2012/10/21 14:20

挑...我地討論既野, 你曉咩?
你搭唔到訕, 學師仔坐定定學野哩
我唔同你講野唔經大腦嘛。
hellboy 發表於 2012/10/21 14:22

哇....你經左個腦出黎既野都仲係咁屎呀?
READ....
hellboy 發表於 2012/10/21 14:24

乜無聊到要咁回呀?
腦栓塞? 咁慢呀
俾人劈幾下先回到一下
學藝不精呀你.....輸哂哩
你唔講我先諗到,原來你完全唔回覆主題,喺因為你根本唔曉,你話我心地幾善良至得咖。而你心地就毒左啲。 ...
hellboy 發表於 2012/10/21 14:26

#61 我鬧你既...
你回人帖, 回左幾多同主題有既野呀又?
族族,你睇吓你心地幾邪惡至得咖,果然喺一個純正嘅基督徒!哈!
hellboy 發表於 2012/10/21 14:28

你又蠢又慢, 比不上我....
你眼紅啫
族族,你睇吓你心地幾邪惡至得咖,果然喺一個純正嘅基督徒!哈!
hellboy 發表於 2012/10/21 14:28

我同你對話, 真係唔使用腦架.....所以無栓塞問題囉
乜你回我帖要思前想後架咩?
嘥氣啦你,過主啦你,阻頭阻世。
hellboy 發表於 2012/10/21 14:30

哈...你梗係想我過主哩....
我唔鬧你, 你可以好得戚
嘥氣啦你,過主啦你,阻頭阻世。
hellboy 發表於 2012/10/21 14:30

你係呢到都無勢, 好難阻到你
頻率無你咁高即,攻擊力強嘛。
hellboy 發表於 2012/10/21 14:29

係強呀, 牽強丫嘛
beebeechan惱羞成怒,好樣衰好搞笑呀,哈哈哈哈哈哈!
hellboy 發表於 2012/10/21 14:38

嘻嘻嘻嘻嘻嘻!
hellboy 發表於 2012/10/21 14:43

KEKEKEKEKEKE!
hellboy 發表於 2012/10/21 14:45

呢個哥哥仔都算有點進步哩, 可以忍住唔爆爛口。
不過, 若然忍得好辛苦就無謂哩, 忍到你要白痴地傻笑咁不爆左佢, 出下火囉。
你的爛粗對我實在係小兒科咋, 我識爆三十六字粗口時你都仲係啜緊硬膠奶咀。
高級模式 | 發新話題
換一個