返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 基督教涉嫌的二次創作 / 抄襲

您唔熟顛鼠教pratise就收皮啦
http://www.biblestudyguide.org/a ... and-conversions.htm
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2016/2/6 10:33

真係唔曉乜係 pratise
沙文 發表於 2016/2/6 10:33

你好似仲未曉分辨新教同天主教既野
呢個係新教網站啵.........
收唔到皮添
我隔黎有條狗成日係屋到吠
嘈到死
各位有乜好建議
beebeechan 發表於 2016/2/5 02:36

你扮死狗或認佢做你主人,你做狗奴才咪得囉!你呢隻基督滛棍白痴狗奴才,再吠擲你落地獄丫嗱!
你扮死狗或認佢做你主人,你做狗奴才咪得囉!你呢隻基督滛棍白痴狗奴才,再吠擲你落地獄丫嗱! ...
leefeng 發表於 2016/2/6 13:33

難得你都知有地獄這回事。
尚有少少少許基性

口臭未改
基性難移
,再吠擲你落地獄丫嗱! ...
leefeng 發表於 2016/2/6 13:33

你都未落,
我唔想插隊打尖
回覆 243# beebeechan

你好似仲未曉Orientalium Ecclesiarum嘅立場啵, 佢地係separated brethren, 都係同一條腸痾出黎嘅
尚有少少少許基性

口臭未改
基性難移
beebeechan 發表於 2016/2/5 21:39

又錯啦。地獄最先出現係印度教, 梵文Naraka, 基性就係專執人口水尾
https://en.wikipedia.org/wiki/Naraka_(Hinduism)
又錯啦。地獄最先出現係印度教, 梵文Naraka, 基性就係專執人口水尾
(Hinduism) ...
沙文 發表於 2016/2/6 22:07

梵文Naraka出自吠陀經, 吠陀經是雅利安人的東西
雅利安人是諾厄兒子耶斐特膥袋內的東西。
咁基性係執唔知第幾手口嘅水尾, 所以唔止係「二」次創作
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2016/2/6 23:16

咁即係幾多手?
沙文 發表於 2016/2/6 23:16

你講既: 「基督教涉嫌的二次創作 / 抄襲」
已經係人既口水尾哩。。。。

人地抹完屁眼的紙你用來抹咀
我冇咁講喎。 我話「唔止係『二』次創作」。
印度教抹完屁眼的紙你用來抹咀
抹完屁眼的紙你用來抹咀 ...
沙文 發表於 2016/2/7 00:23

淨係你上邊呢句已經係二次創作哩。
係我抺完唔知邊隻眼既紙你拿來再抺。
冇啦, 唔好生安白造啦
gay督教唔知第幾次創作就常見
冇啦, 唔好生安白造啦
gay督教唔知第幾次創作就常見
沙文 發表於 2016/2/7 00:49

你用我抹過既紙
是鐵一般的事實
鐵會生鏽, 唔多實

gay督教唔知第幾次創作, 是氮化硼一般的事實
鐵會生鏽, 唔多實

gay督教唔知第幾次創作, 是氮化硼一般的事實
沙文 發表於 2016/2/7 00:53

鐵勤鬆層漆膜就唔會生鏽
好似你塗層面懵膏就唔怕瘀
唔得嘅,rust proof 唔頂得好耐, 好似gay督教咁終會被督爆
尚有少少少許基性

口臭未改
基性難移
beebeechan 發表於 2016/2/6 13:39

地獄係佛教既閻羅王管辖,專收基督徒bbc到十八層地獄嘆油炸,勾利筋等十八道菜架!
基督耶稣抄人地啲地獄橋,又學唔到閻羅王啲豐富菜式,單上一味火湖咁冇文化!
學野啦!對付耶徒口臭,閻羅王重會另類VIP招呼你架!基基!
高級模式 | 發新話題
換一個