返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 基督教涉嫌的二次創作 / 抄襲

你都未落,
我唔想插隊打尖
beebeechan 發表於 2016/2/6 13:43

基督徒成日慌死死唔切,日日望被提,被提即係瓜Q咗,
所以地獄大門係為你地啲基督徒而開既,專為想被提者準備十八道大菜過你嘆!
口是給東西放入身體內的, 屁眼是東西由身體跑出來的。

天堂是提升, 地獄是掉落去的。

人『提升』左去地獄?

即係你用口吐屎, 用屁眼進食?beebeechan 發表於 2016/2/7 08:40

提升就一定升倒架,發夢啦!基督滛虫白痴狗奴才屎忽鬼!
電梯既盡頭就係掉落地獄!
『提升』即係叫你被提堂同升上神台咁解,
當你呢個基督滛虫白痴狗奴才屎忽鬼升上神台後,你被閻王罸落糞池曰日用口食屎, 用屁眼飲尿,用鼻孔索屁!
想再提升多一層冇?
嗱。。。。。臭話你嗌完哩,
屎尿也潑過,撒過。。。
乖哩。。。你可以走哩
新正頭,年初一快來哩
...
beebeechan 發表於 2016/2/7 16:43

我從来只做以其人之道,還治其人之身!
想别人尊重你,首先要學識要去尊重别人!
咪以為信咗外邦邪教就唔記得自己係乜野種族,邊個先至係你既祖宗!

PS:耶稣教係冇中國傳統新年的,佢不嬲都教信徒要數典忘宗,乜你都在乎【【新正頭,年初一】?
大年初一你就講句無頭無腦既話來開年。。

耶穌, 猶太人當然不會過中哩。 ...
beebeechan 發表於 2016/2/8 02:54

信耶教的咪就係冇【頭】冇【腦】囉!
你係信耶教既,中國農曆新年関你屁事?
我行彌敦道, 
你行無間道
道不同啵, 你點還?
beebeechan 發表於 2016/2/8 02:51

你IQ太過偏低低低,所以答得蠢!
都難得你未否定你在這版很不尊重我。
beebeechan 發表於 2016/2/8 02:53

耶徒洗Q尊重!

盗版教一如不斷散播毒奶粉給信徒,基督教=盗版教/假野教:假神,假經,假仁假義!
中國人能容忍毒奶粉教繼續危害中國人嗎?繼續危害我們的下一代嗎?
用抄抄埋埋既垃圾耶書嚟呃啲冇腦白痴耶徒,襯到絶啦!
有何根據巴比倫文化會比蘇美爾文化早?

盡信維基,不如去打飛機哩
beebeechan 發表於 2016/6/13 21:04

有何根據【性經】内容是真的?
gay篤徒答案:【性經】可以証明【性經】是真的!
有人問gay篤徒如何可以証明【性經】内容是真的?
于是gay篤徒答:【性經】可以証明【性經】是真的!
如果重睇唔明就自認白痴啦,懵佬!
高級模式 | 發新話題
換一個