返回列表 回覆 發帖

我漏咗部cellphone, 您地行先唔駛等我

講屎?講尿?。。。。。。
自己屎就屎,咪將話題岔開!
旁觀者 2016/2/9 00:29 提交

你有本事咪划番埋岸囉,

嗯。。。。依家個話題係乜?
門徒看見他在海面上走、就驚慌了、說、是個鬼怪.便害怕、喊叫起來。
耶穌連忙對他們說、你們放心.是我、不要怕。
彼得說、主、如果是你、請叫我從水面上走到你那裡去。
耶穌說、你來罷。彼得就從船上下去、在水面上走、要到耶穌那裡去.

上述情節亦係揾笨嘅。若然門徒驚係水鬼, 咁彼就唔会落水, 而會用一些唔駛落水的較安全辦法驗明正身, 例如問一些只有彼得同主耶穌知嘅嘢。

萬一嗰隻真係水鬼揾替身, 咁落水咪自投羅網, 唔会有人咁老襯咖嘛
所以此情節一定係未見過水鬼嘅人老作嘅
Don't know where God is but the Devil is in the details
你既上一代, 正是真真正正殺死父母、兄弟、姊妹、子女,, 破壞大中華文物遺產, 是滅絕人性

...
beebeechan 發表於 2016/2/9 00:01

九唔搭八!
你係咪班門先?
beebeechan 發表於 2016/2/8 23:50

自己屎就屎,咪將話題岔開!
屁眼教主教妖徒殺死父母、兄弟、姊妹、子女,妖徒已是滅絕人性,怎會在意祖宗? ...
旁觀者 發表於 2016/2/8 23:47

你既上一代, 正是真真正正殺死父母、兄弟、姊妹、子女,, 破壞大中華文物遺產, 是滅絕人性

唔知你有無數典忘祖
BB仔! 你連「班門弄股」都未懂,屎不屎,先批評下自己再說吧。
旁觀者 發表於 2016/2/8 23:42

你係咪班門先?
睇你識post呢幅圖証明你都唔笨,未完全被洗腦!
你重有良知記得自己係中國人,新年我唔省你,不過精啲自重 ...
leefeng 發表於 2016/2/8 01:54

屁眼教主教妖徒殺死父母、兄弟、姊妹、子女,妖徒已是滅絕人性,怎會在意祖宗?
經我專業一點的operational research之後,
証明你既科學知識仲屎
http://oceans ...
beebeechan 發表於 2016/2/6 23:32

BB仔! 你連「班門弄股」都未懂,屎不屎,先批評下自己再說吧。
IQ是否偏低等我省你時就會知哩!
leefeng 發表於 2016/2/8 13:55

知道好耐哩

你的確係低。
還是近期版上最低的一位。
大年初一就要傷你心,真唔好意思,但我又唔想講大話。
#58的隠喻
對你可有點深度, 你一時未明白
我可以理解, 因為我老早察覺到你IQ偏低
希望猴年你有 ...
beebeechan 發表於 2016/2/8 02:46

IQ是否偏低等我省你時就會知哩!
你重有良知記得自己係中國人,新年我唔省你,不過精啲自重 ...
leefeng 發表於 2016/2/8 01:54

#58的隠喻
對你可有點深度, 你一時未明白
我可以理解, 因為我老早察覺到你IQ偏低
希望猴年你有點進步
你重有良知記得自己係中國人,新年我唔省你,不過精啲自重哩!阿伯
所以古仔摩西跨過一大缸水都老吹叫做過「紅海」/ sea 架哩!
leefeng 發表於 2016/2/7 15:04

係咪咁?

係咪你今日出街, 能避過一篤屎
都年年既今日,擺番十圍八圍來慶祝?
又襯機教多你一樣

猶太人,一大缸水都係叫「海」/ sea 架哩

列王紀上 7:23
編年紀上 18:8 ...
beebeechan 發表於 2016/2/7 13:51

所以古仔摩西跨過一大缸水都老吹叫做過「紅海」/ sea 架哩!
咁猶太佬言過其實就向來都知
唔係點會寫得出聖經
沙文 發表於 2016/2/7 14:01

你見得少海唶。
咁猶太佬言過其實就向來都知
唔係點會寫得出聖經
Don't know where God is but the Devil is in the details
您鍾意都冇用, 猶太係該處海主, 佢地係叫佢做Galilee海
沙文 發表於 2016/2/7 13:35

又襯機教多你一樣

猶太人,一大缸水都係叫「海」/ sea 架哩

列王紀上 7:23
編年紀上 18:8
您鍾意都冇用, 猶太係該處海主, 佢地係叫佢做Galilee海
回覆  beebeechan

嗰尐唔係希伯來文, 您唔駛扮識, 您連猶太仔幾多歲成年都未識啦
Sea of Galilee, 係英文 ...
沙文 發表於 2016/2/7 13:15

我又唔係猶太佬
我都係鍾意叫「拮你脷」
高級模式 | 發新話題
換一個