返回列表 回覆 發帖

我漏咗部cellphone, 您地行先唔駛等我

你係咪間接承認「神是無所不能」是一派胡言呢?
抽刀斷水 發表於 2016/2/6 13:29

有人玩魔術, 同「神是無所不能」怎樣扯上了關西?
你係咪間接承認「神是無所不能」是一派胡言呢?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
話識飛都只係魔術,唔係法術姐:

識法術梗人係要咁:
抽刀斷水 發表於 2016/2/6 11:49

原來耶穌年代便有咁大碌屌臂+咁幼又咁靭既鋼線。。。牛

蠢,係唔可以變走既,會跟你一世
佢真係識法術就不如飛上船, 駛Q行咩
沙文 發表於 2016/2/6 07:13

話識飛都只係魔術,唔係法術姐:

識法術梗人係要咁:
主耶穌就得個講字, 冇嘢睇

Don't know where God is but the Devil is in the details
若係咁樣上船我都買飛睇
沙文 發表於 2016/2/6 10:40

有野睇先講哩

若係咁樣上船我都買飛睇

Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2016/2/6 07:13

今日仲玩吊威也。。。。唔叫座架哩
睇清睇楚耶穌既事蹟同個性,擺明係神棍一名,脾氣又差,满口説愛其實冇乜愛心,又係講一套做一套之流,一遇事又驚死又發爛渣,邊一忽似神?
高級模式 | 發新話題
換一個