返回列表 回覆 發帖

基督教何以能騙人?

嗯。。。
你喜歡後入式
beebeechan 發表於 2016/6/2 00:38

睇你的説話已儘顯耶徒邪淫思想之一面了!果然係邪神條奴才淫棍狗!
你地所有基督徒都全部是虛偽假装出来的笑面狼,大家要提防!
.
leefeng 發表於 2016/6/1 13:38

唔係呀
我媽叉你, 唔係裝出來架。
耶徒學人講修養?知唔知什么是基督教式的虛偽?
表面講耶稣,背後插你刀!

leefeng 發表於 2016/6/1 13:38

嗯。。。
你喜歡後入式
修養少年你太沒知了,世界太多黑暗野,基督教唔想你知太多。
梁智楓 發表於 2016/6/1 12:59

例如, 又有乜黑暗野呢?
睇見你
我當堂覺得我的修養真係幾好。
beebeechan 發表於 2016/6/1 12:49

耶徒學人講修養?知唔知什么是基督教式的虛偽?
表面講耶稣,背後插你刀!
你地所有基督徒都全部是虛偽假装出来的笑面狼,大家要提防!
修養少年你太沒知了,世界太多黑暗野,基督教唔想你知太多。
你信件殺人邪基督妖魔重以為自己好醒,白痴得嚟癫癈蠢愚姦淫邪盗兇殘賤格都掛满晒係你件白痴基督徒塊面 ...
leefeng 發表於 2016/6/1 12:12

睇見你
我當堂覺得我的修養真係幾好。
科學已經解釋不到解你同我既腦結構一樣, 
又吃同樣的米,
會弄出我一個咁精明的, 
你一個蠢到髀囉。 ...
beebeechan 發表於 2016/5/31 00:52

你信件殺人邪基督妖魔重以為自己好醒,白痴得嚟癫癈蠢愚姦淫邪盗兇殘賤格都掛满晒係你件白痴基督徒塊面度啦!日日自己照下鏡啦,賣國賊!
beebeechan 發表於 2016/5/31 00:52

又發神經,在講「外邦人」話。
..

妖書卻很難騙得了有理性的人,他們只要用科學方法一驗證,妖書的謊言便無所遁形

旁觀者 發表於 2016/5/30 22:28

又吃同樣的米,
會弄出我一個咁精明的, 
你一個蠢到髀囉。
曬氣啦,問土匪你有沒打劫呀!一定話沒啦!
仲要入佢個巢問。
梁智楓 發表於 2016/5/30 10:27

依家就係有個傻逼『旁』要用個巢內班土匪既話來作準。
咁你又唔去問問在教堂內的人, 是你在說大謊話還是上主說大謊話
beebeechan 發表於 2016/5/30 10:20

妖徒均有神經病,形同行屍,「神父」、「牧師」敲一下鑼,他們便跳一下。
        妖書卻很難騙得了有理性的人,他們只要用科學方法一驗證,妖書的謊言便無所遁形,即如爺爺一眼便看穿你BB仔撒謊造假一樣。
曬氣啦,問土匪你有沒打劫呀!一定話沒啦!
仲要入佢個巢問。
BB仔,你問問這裏的版友是妖教說大謊話還是爺爺說大謊話?
旁觀者 發表於 2016/5/30 07:43

咁你又唔去問問在教堂內的人, 是你在說大謊話還是上主說大謊話
BB仔,你問問這裏的版友是妖教說大謊話還是爺爺說大謊話?
所以你也要在此說著「大謊話」:基督教是彌天大謊話
因為而謊言越大,就越不可能被揭穿
基督教的彌天大謊包括:「上帝」、「救世主」、「救世」、「神蹟」、「祈禱」、「蒙恩」、「永生」等。
高級模式 | 發新話題
換一個