返回列表 回覆 發帖

某支豚的智障言語

吖!多謝你呢件基督徒將本少爺啲文章【篤爆卧底基督徒manzasd】再介紹給反基大眾娱樂!

真奇?只見到一句基督徒就咁大反應?(妳係乜個個都應該心知肚明了)
睇貼文又唔清唔楚,亂囘一通?成個女人咁發晒爛渣?
起初我以為你係隻公,原来係隻乸嚟!
本少爺不嬲唔喜歡同女人鬥嘴!
而且好男不與女鬥,好仔怕潑婦!
本少爺費事到時有女人講輸咗,淚浸香江就無謴啦!哈哈哈
請請
現在某支豚又成了基督徒,自己說的不用證據,他人反駁卻要證據,說話毫無羅輯。

你一開始便說反對釋法的就是 ...我還真認為youtube上的基督徒比你更好
manzasd 發表於 2016/11/16 16:33

‘是你又再說港獨或基督徒踐踏法治,我還有「特首超然論」未說。’
就是這一句踩倒你條基督尾巴?

‘ 我還真認為youtube上的基督徒比你更好。’
基督徒臭味相投互相擦鞋可以理解!

‘ 我只是看不慣某支豚說反對釋法的就是港獨或基督徒 ’   
就是這第二句又踩倒你條基督尾巴?奇怪我駡基督徒又闗你事?需要你来【看不慣】?

’ 現在某支豚又成了基督徒,自己說的不用證據 ‘
我係唔会成了基督徒的,因為我唔會鍾意信基督教既女仔,佢地萌塞又冇腦,反應又慢,話頭又唔醒尾,蠢過隻豚(假耶稣都信一餐,可能豚比佢聰明),成日攬住個耶稣過日晨,又郁啲敏感小氣以為人地係話緊佢,冇喱大量有仇必報嗰種,又是非又八掛,平時扮晒温柔軟聲細氣,背後會插你刀架因為係耶稣教既,一鍾意你就死缠爛打,心理唔得平衡,荷爾蒙又成日失調,信下信下又唔知自己越變越醜(可能有啲兄弟唔知信親基督教啲女仔慢慢由裏而外越變越醜既,因為信咗耶稣心理漸漸唔多正常,剩係一樣死缠爛打已经冇晒美感),呀,太多囉!基督女人?怕怕
註:你有冇齊上述既野呢?

???
這句本身就是白痴話。
説這話者人人得宜插之
beebeechan 發表於 2016/11/17 13:17

你呢隻基督徒梗係想咯,我都話咗唔得啦,本少爺唔好呢味野架,何况你又老又醜添!
如果係温柔美麗又善良的靚女,我會話:嚟啦!I am ready~

[quote]徐錦堯神父倡三標準選議員:
不港獨非暴力反拉布
2016年08月31日18:45

20160831-godfather
【HKG訊】以香...
我主張按良心投票,但良心必須是「正確的」良心。
來自23.239.17.x發表於2016/11/17 14:07 [/ quote]

良心投票,但良心必須是「正確」的良心

首先叫你地啲神父啊,牧師啊唔好去姦滛無辜!
唔好四圍去用個假耶穌同抄番嚟既神話去呃人入教,
四圍去宣傳咁多末世謊言嚟唯恐天下不亂,咁咪就係“正確的”良心嘞!

神父牧師慢慢欣賞;
http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=12389&extra=page%3D1

[color=rgb(0,0,0)]
「你糞」仔正好就是「只知其一」的人辦。
beebeechan 發表於 2016/11/17 17:57

你[死]佬老而不正好就是「助紂為虐」的人辦!
離教之家門檻寛鬆,抽刀沙文放晒啲癫基狗入嚟亂咁吠,亂咁咬!
是啊。離教之家門檻寛鬆,抽刀沙文放晒啲中共教支豚入嚟亂咁吠,亂咁咬! ...
manzasd 發表於 2016/11/19 11:54

又放埋啲醜八怪,冇拖拍又唔敢見人,日日上電腦見靚仔就咬住唔放,屈得就屈搏大眾留意係咪?
如果話係就認咗,冇人會笑你架,基督妺!
    本少爺生平最憎啲女人不但樣唔靚,連品格同個心都唔靚,簡直心理變態既老姑婆一族!
本少爺見你係女人,就讓下你,㸃知就三分颜色上大紅?係都要辣㷫人地嚟鬧你咁離奇?
你有病就快啲去揾你件耶稣打救啦!黐線
高級模式 | 發新話題
換一個