返回列表 回覆 發帖

沉默耶穌會

佢重係BB班。
旁觀者 發表於 2017/3/26 01:06

一早入左 Big Belly 班好耐哩
佢重係BB班。
回覆 29# beebeechan

您 BB班畢業未呢?
我就係高B入到哩
沙文 發表於 2017/3/25 06:49

哦....頂多係B班
未入過A班
低B 既, 都入唔到天主教學校哩....
名校黎架
低B點夠人爭
beebeechan 發表於 2017/3/24 11:38

我就係高B入到哩
回覆  beebeechan
您話我高B, 雖然係事實, 但係我唔想太高調, 唔得謙遜喎
沙文 發表於 2017/3/25 04:08

我無話你高
只係無旁觀者咁低唶。
回覆 24# beebeechan
您話我高B, 雖然係事實, 但係我唔想太高調, 唔得謙遜喎
妖酋這次講番次啱嘅:
旁觀者 發表於 2017/3/25 03:38

你講野, 無次岩
對智商高者,當然没問題,但低B者便會領嘢。
旁觀者 發表於 2017/3/25 03:28

低B 既, 都入唔到天主教學校哩....
名校黎架
低B點夠人爭
點同呢
梵蒂崗係講聖言
北京係講好勝之言
beebeechan 發表於 2017/3/25 01:41

妖酋這次講番次啱嘅:
    https://exchristian.hk/forum/vie ... &extra=page%3D2
咁又唔怕。 毒唔到嘅。 細佬我又夠係天主教學校出身啦, 您睇我大長成人之後人格幾偉大 ...
沙文 發表於 2017/3/24 03:11

對智商高者,當然没問題,但低B者便會領嘢。
所以人大同煩蒂肛一丘之貉, 雙贏在望
沙文 發表於 2017/3/24 22:24

點同呢
梵蒂崗係講聖言
北京係講好勝之言
所以人大同煩蒂肛一丘之貉, 雙贏在望
Don't know where God is but the Devil is in the details
舉一反三先係好學生嘛
領略到「衰野自己唔食就賣畀人食 」嘅 philosophy, 並不止於跟 literally 照讀 ...
沙文 發表於 2017/3/24 22:08

咁又係
深圳菜農都唔食自己種既菜
運哂去香港
舉一反三先係好學生嘛
領略到「衰野自己唔食就賣畀人食 」嘅 philosophy, 並不止於跟 literally 照讀
Don't know where God is but the Devil is in the details
原來係哥哥話齋 「得了書經的指引」
Deu14:21凡自死的、你們都不可喫、可以給你城裡寄居的喫、或賣與外人喫.
沙文 發表於 2017/3/24 14:28

你呢回係只睇經文, 唔睇新聞
經文無叫人把貯藏過期, 腐爛, 含超標激素既肉賣俾人。
甚至把上水海鮮用正價賣
旁觀者視野不清,  因為自從有 gay涿教環境就污濁。
======================================
日本乃爲天主教凋零國, 所以拍戲自濁。

而天主教肆虐國巴西, 就唔拍戲, 賣黑心肉:  http://finance.sina.com.cn/stock ... ycnpiu9408498.shtml

點解會咁呢?  
原來係哥哥話齋 「得了書經的指引
Deu14:21凡自死的、你們都不可喫、可以給你城裡寄居的喫、或賣與外人喫.
好彩您話明杞人憂嘅係天。
旁覌者憂嘅係毒, 所以唔杞
沙文 2017/3/24 07:51 提交

咁係旁觀者不清,經常自濁
好彩您話明杞人憂嘅係天。
旁覌者憂嘅係毒, 所以唔杞
係志士仁人, 先天下之憂而憂
沙文 發表於 2017/3/24 06:19

咁係杞人囉
比天下人先擔心個天會塌下來
高級模式 | 發新話題
換一個