返回列表 回覆 發帖

[轉載] 抱著什麼最幸福?

「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧。 ……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會。…… ...
旁觀者 發表於 2017/4/8 02:20

你攬著辟邪紀實就最幸福囉
...

開老人院只不过係一门生意,你估住老人院唔收錢牙?
leefeng 發表於 2017/4/8 13:29

係啵,
住政府醫院都要俾$100一日架,
政府都係做很生意?仲賺到笑添呀?

有俾錢就大銀哂咩!
真白痴得交關!
...
基督教幫咗幾多貧病交加咁大把呀?其它宗教救贫多过基督教多多声啦!

邊個做左咁多野都無人知既呢?
講黎聽下好啵。

擘大口就只管嗌,無厘實質,噪音!
以咁多宗教嚟講:基督教既基督徒係世界上做最多錯事同壞事既教!

咁山邊過間二伯公廟一定係好宗教勒,
得一個廟公,幾十個亞麾。
咁多年都無醜聞傳過出黎。

唔止, 二伯公幫醫管局慳好多公帑,貴教嘅職員都獲益良多
佢叻過主耶穌添呀, 主耶穌都冇醫花柳嘅經驗。

您 ...
沙文 發表於 2017/4/8 19:06

咁有無每年撥款?
至少都勒撳掹佢有個大擰樂勛章
您仲好意思提?
冇頒獎畀佢, 就係因為天主教徒行為不當
沙文 發表於 2017/4/8 23:17

咁使唔使一劎捅瓜佢?
妖酋出國做騷,坐嘅係私人飛機,一幫蠹蟲跟班,大魚大肉,開支你估少咩?這些錢從何而來?移鼠俾 ...
旁觀者 發表於 2017/4/8 23:43

習總訪美, 睇怕都要坐經濟客位囉, 最好仲係有泡無唇先

不然, 俾人話......一幫蠹蟲跟班,大魚大肉,開支你估少咩?這些錢從何而來?

習總話....哇, 抵呀!
..
美洲原有二億餘人口,被基督徒殺害只剩下一千萬
旁觀者 發表於 2017/4/9 00:24

邊個咁狠勁, 能為16, 17世紀時的美洲做過人口普查,
知道有 2 億人咁很多?
陰司紙就係以億計勒
...
死了七千餘萬中國人。這些數字都是較大的,百萬以上者則不計其數
旁觀者 發表於 2017/4/9 00:24

你好似老細上完夜總會叫完陪酒小姐, 砌磋完,
你求其開條單黎話收七萬呀?!
(仲話計平左, 零頭唔計呀?)

你開清楚張單先哩。。。咪當人係露露丫
數人嘅辦法同貴教一卵樣
14:1        我又觀看、見羔羊站在錫安山、同他又有十四萬四千人、都有他的名、和他父的名 ...
沙文 發表於 2017/4/9 06:02

好清楚丫
有哂厘保, 同巴曲
厘保, 同巴曲, 唔係觀看顧播。 我次次去 7-11 買 condom, 都要 scan.

乜貴教收銀員, 睇下巴曲算鳩數, 老 ...
沙文 發表於 2017/4/9 06:53

呢款不含潤滑劑既, 我通常錄音室用黎做咪套
厘保, 同巴曲, 唔係觀看顧播。 我次次去 7-11 買 condom, 都要 scan.

乜貴教收銀員, 睇下巴曲算鳩數, 老 ...
沙文 發表於 2017/4/9 06:53

可能你成日都要去時驚,
冇得時驚周身唔聚才
5,000人名、身分證號碼、住址?
沙文 發表於 2017/4/9 12:30

俾個依貓黎,腥俾你
回覆  beebeechan

您畀我做乜鬼嘢啫,我係調停緊您同旁觀者版友嘅arguement。 您畀5,000個 listing 佢, 作 ...

您畀我做乜鬼嘢啫,我係調停緊您同旁觀者版友嘅arguement。 您畀5,000個 listing 佢, 作就會畀番2億個  census 您。
有您著數啫, 5000換2億番黎
沙文 發表於 2017/4/9 13:47

車,人地又無話拎唔出2億人點黎既。
原來你一早睇到佢無料到。
擘大口嗌就声大,袋落袋就实际就係基督教啦
只有基督教白痴做鸡碎咁少所谓善事就慌死冇人知,趁机大卖传 ...
leefeng 發表於 2017/4/9 14:52

看引文報導的善舉年份: 1999, 2000, 2004, 2005, 2006....
現在是 2017年哩....莫非這十年都無可用來誇耀的善功了?

真係好似反基仔貼教會既醜聞咁囉...
用少少就扮哂代表囉
回覆  beebeechan

您拎出黎撻落佢塊面度, 咁就夠晒氣勢啦 ...
沙文 發表於 2017/4/9 22:30

顏射.....好有羞辱感
陰質既事我唔做架
高級模式 | 發新話題
換一個