返回列表 回覆 發帖

您點隱知我有冇家可歸?

加拿大做慈善可以報税,賣廣告都唔止咁少錢!
只有耶稣教街头巷尾棟耶稣廣告牌同標語,以傳銷形式来吸客, ...
以傳銷形式来吸客,可列入最厚面皮兼無恥的唯一宗教!
leefeng 發表於 2017/4/17 02:17

哇。。。。。香港真係一個「厚面皮兼無恥」既都市
搞到人都無掟行
妖教傳銷係門無本大生意,唔俾少少甜頭你,如何能賺大錢?你睇妖酋出入坐私人飛機,呢啲錢從何而來?你真信 ...
旁觀者 發表於 2017/4/17 00:16

你唔坐飛機,
可以放人飛機囉
妖教傳銷係門無本大生意,唔俾少少甜頭你,如何能賺大錢?你睇妖酋出入坐私人飛機,呢啲錢從何而來?你真信 ...
旁觀者 發表於 2017/4/17 00:16

你要坐地鐵轉綠巴, 所以眼紅了?
只有耶稣教街头巷尾棟耶稣廣告牌同標語,以傳銷形式来吸客, ...
leefeng 發表於 2017/4/17 02:17

香港做善事都可以報稅架...
傻逼!
只有耶稣教街头巷尾棟耶稣廣告牌同標語,以傳銷形式来吸客,可列入最厚面皮兼無恥的唯一宗教!

妖教傳銷係門無本大生意,唔俾少少甜頭你,如何能賺大錢?你睇妖酋出入坐私人飛機,呢啲錢從何而來?你真信移鼠保證你天上掉百倍報酬咩?
之前我去某天后廟,廟祝在一風車前說:「來轉個運吧。」

傻傻的都知道,轉一轉沒甚麼大不了,但之後就有機會讓廟祝打蛇隨棍上,摟添香油等等。

同理,派飯成本其實不多,你如扮哂嘢去食,就要接受在吃飯的同時被教徒圍繞訴說耶穌大能,你能食得安樂嗎?同時亦可建立樂善好施形象,兼可籌集經費,分分鐘有得賺。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
又即係咁

雞竇妓寨都是因為麻甩佬有需要先有。
你摸得上門,當然你係有需要哩
唔通係想借個廁所咩。
高級模式 | 發新話題
換一個