返回列表 回覆 發帖

[轉載]14個月遭母丟進烤箱裡烤

有病就好好睇醫生啦,真係以為係上帝的聲音?
抽刀斷水 發表於 2017/4/27 20:18

報導中幾時指明了她聽到的是「上帝的聲音」?
你又毛病發作,來加鹽加醋,亂入數

聽到立體聲,環迴聲唔得架?

通常呢 d 畸屎,辯護律師都把被告打造成是受精神病影響,以減低罪名,好采仲可以甩身添。
請列舉除了「上帝的聲音」外甚麼其他聲音的可能性。
抽刀斷水 發表於 2017/4/28 01:26

請先証明當事人曾講過聽到的聲音, 是『上帝的聲音』哩。
梗係證明唔到啦,上帝根本不存在,只係「 而她相信耶穌,才會做出殺人行為」之嘛。 ...
抽刀斷水 發表於 2017/4/28 11:08

我既意思係當事人係承認聽到一把聲叫佢咁做
當事人無講到把聲係上帝之聲
上帝之聲只是你生安帛造的。
She later changed her story claiming that 'voices told her to put the baby in the oven.' Those voi ...
leefeng 發表於 2017/4/28 14:19

網上這則新聞左搬右貼, 有 'that I needed to trust Jesus.'字眼的,按發表日, 源頭出自:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3710948/Alabama-parole-board-refuses-release-woman-baby-daughter-hot-2002-despite-pleas-inmate-s-daughter.html

比較同期發表的, 在美國本土新聞社發表的, 就明顯睇到
'that I needed to trust Jesus.' 是有人自己添加上去的:
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/alabama-mom-who-broiled-her-toddler-in-hot-oven-denied-parole-w431450

http://globalnews.ca/news/2853507/woman-who-put-14-month-old-in-boiling-oven-denied-parole-in-alabama/

http://www.montgomeryadvertiser.com/story/news/crime/progress/2016/07/26/mother-who-placed-her-toddler-hot-oven-denied-parole/87540232/

dailymail.co.uk 也和 thesun.co.uk 不一致:
https://www.thesun.co.uk/living/1602083/teen-forgives-mum-who-broiled-her-in-an-oven-when-she-was-a-baby-and-was-sentenced-to-25-years-behind-bars/

盡信書不如無書
今日,
盡信網不如離網
(尤其是智商較低的一族, 你更是這族中的高危!)
盡信書(耶经)不如無書
今日,
盡信網不如離網
(尤其是智商較低的一族(基督徒), 你bebechan更是這族中 ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:12

你又學旁觀者執我二攤, 舐我口水沬
性经有边一忽唔係由人自己添加上去的吖?
耶和华就抄巴比倫神话,耶稣就抄古埃及神话!
只有高危智商較 ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:21

你呢句咪又係抄人地網既囉......
性经有边一忽唔係由人自己添加上去的吖?
只有高危智商較 ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:21

做乜你今日吠得咁大聲?!
痔都大粒左
惨得过你件白痴人写你又信,唔止舐人口水沬,重天天吻【性经】作古佬个屎眼添! ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:25

惨得过你件白痴人写你又信
耶和华6000年创世啰,白痴!
耶稣死咗番生啰,超白痴!
leefeng 發表於 2017/4/29 03:27

你都唔錯架哩
起碼你信有個耶穌, 死左
不過係唔信佢番生唶

你又無否定耶和華創世
只係唔信6000年前創世唶.....呢樣我都唔信
你bebechan件狗奴才,做惯奴才冇大冇细,卑鄙下賤冇厘人格正一口生痔瘡, 舐以色列人个屁股赖以生存,咪 ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:33

咁你咁落力反基, 一定好長壽架勒
希望唔係下半生都係要臥床過隻, 唔係....有排捱呀
青山都有好多好似你咁信!
题目呢个癫婆咪係啰,你諗住幾時学佢咁信去BBQ你屋企人呀? ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:37

你係青山出出入入架....?
咁清楚既?
,你諗住幾時学佢咁信去BBQ你屋企人呀? ...
leefeng 發表於 2017/4/29 03:37

我成日搞到老婆慾火焚身架哩
(你係咪唔曉搞, 我教教你.....)
我尋日先知你老婆去咗青山探你,你唔记得咗嗱?陰公咯!
leefeng 發表於 2017/4/29 03:53

你冇陰功就真
高級模式 | 發新話題
換一個