返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 基督邪教邪在那裡?

教主吩咐信徒要努力為他做炮灰:「為我失喪生命的必得著生命」,認真邪惡!
教主教落:鍾意邊間屋就入去住 ...
旁觀者 發表於 2018/5/20 23:51

「為我失喪生命的必得著生命」同自爆会有幾十個美女回報一模一样的邪教!
貼呢啲出黎有銀用咩!

你無聽到警隊有總警司貪污,叫免費雞,包庇黑幫,
有魔警殺警咩?
他日你有緊 ...
beebeechan 發表於 2018/12/10 03:42

旁觀者提醒有信基督教的人左近,有信基督教的地方例如教會,教會学校,教徒聚會,分分钟會被性侵,
因为基督教個神都係衰性侵人地,同被性侵生出来的。
教徒個個有样學样都是色狼!

唔听忠告,更加会有机会被信天主教,基督教,神甫牧師,信教的,打算信教的,上台見証的,上門傳教的,扮慈善教徒的,随街派傳單,通街唱垃圾福音的色狼,淫棍,邪悪耶稣教徒摸胸摸屁股,性侵。之後生生埋埋一堆性零受孕既基督淫蟲出来再性侵,再傳教,再性侵,再傳教!
君不見成班冇腦藝人信個性侵冇腦教做性侵幫兇献世,還以為自己好醒!

驚呀?
天主教,基督教啲色狼淫棍的確比出邊多啵!
如果唔係,離教者之家個N-1主题,成55頁咁多,你以係寫乜野呢吓?
所以你講咁撚多把屁咩!
哈哈,眼瞓,寫撚錯!你呢個耶撚咁撚叻又唔去捉撚晒啲耶撚色狼,好過係度噙乜撚咧!
我本來唔醒, 但一泊埋你, 我就覺得真係醒你幾個馬位
beebeechan 發表於 2018/12/10 08:23

乜撚呀?係呀!
想被人鬧都要學好寫字先啵,
咁撚水皮又學人撚色撚水扮識字牙!
你係唔係講緊幾個跳蚤馬位咁呢?
按你既無腦囟邏輯, 香港都唔使要有警察哩。。。。。
邊個得罪你就打柒佢, 燒佢全家,  ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 01:46

同你既無腦筍邏輯,基督教入黎中國傳邪教,霸人土地起淫竇邪教堂,中國人反抗驅趕基督教徒,基督教徒就打柒佢,燒佢全家就合乎人之常情啦係咪?賣國贼!
《辟邪紀實》咁講:

神父獨身, 無仔生, 就係割了春子?
唔係係咪佢地聽過呢句經文:
瑪竇福音19:12
因為有 ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 00:01

你个廢柴耶和華耶稣已经被學者証明係假貨,抄袭希腊神话创造出黎的垃圾,
呃鸠你班蠢疍去做以色列奴才賣國贼反骨仔来出賣中國人,还沾沾自喜等上淫棍天堂?
你淨係自己幻想而唔係睇歷史料既。
義和團前所發生的『教案』, 時常是有官兵和暴民聯手攻打教堂既。 ...
beebeechan 發表於 2018/12/16 08:48

天主淫教,基督淫教唔趕唔得,唔打唔得,打教堂淫棍的是義士,不是暴民!明未?
線索就係呢句:
線索就係呢句:
兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。

成日見住過啲係唔會『合初』既。
所以, 係有人(比如你呢類老到腦囟分離既亞爺)連親䁥與奸狎都唔曉分。

...
beebeechan 發表於 2018/12/16 08:47

咦?点解唔见你去同警察同法官解释果啲神父牧师不是性侵小孩,只係同那一千幾百個小孩親䁥呢?
神父牧师叫男妓女妓来親䁥啵,又拉上警察局咁寃枉?你快快去解释啦笨!
你一開口, 我就聞到塑膠味
beebeechan 發表於 2018/12/17 08:27

你一講野,個個都聞到坑渠同屎坑味喎!
咁即係拳頭大銀哂?

可惜, 講拳頭,人地既拳頭大過你,
搞到禍國秧民。。。。。國無寧日, 就係你呢 ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 07:13

你已经指証基督教係帶拳頭入黎中國,唔係想和平,係想打架同搶野,基督教徒反骨仔賣國賊你已经認咗!
呢到已經好多膠人哩。。。仲黎多件!

官兵執法, 維持秩序, 係用打, 殺, 搶, 姦, 燒....架咩 ...
beebeechan 發表於 2018/12/17 06:49

表面入来中國玩講耶稣,乜傳教原来係用打, 殺, 搶, 姦, 燒....架咩 ?
大家要小心囉,一群帶着羊面具的天主教基督教豺狼,係想用聖靈受孕的神話故事来性侵中國妹妹仔的吧!
《辟邪紀實》咁講:

入聖堂前又真係有個聖水盤, 點點水, 面向聖堂劃個十字聖號,象徵先潔淨既 ...
beebeechan 發表於 2018/12/19 00:01

个个入聖堂之前在性水盤, 點點水,準備性侵beebeechan,劃個X字性號,用叉叉住beebeechan BBQ!

西洋颜色,多取人目及心肝、经水、尸水之类,交镪水煅炼而成,有极红极蓝极绿之名。其色粘手则多不易脱,入口则死,以镪水皆毒物造成也。且以其色染布,亦易朽坏 = 耶稣是神子,耶稣係救世主,耶稣係神,水上行走,五餅二魚,水变酒,天堂,復活!
耶稣是神子,耶稣係救世主,耶稣係神,水上行走,五餅二魚,水变酒,天堂,復活的人為什么不相信西洋颜色,多取人目及心肝、经水、尸水之类,交镪水煅炼而成,有极红极蓝极绿之名。其色粘手则多不易脱,入口则死,以镪水皆毒物造成也。且以其色染布,亦易朽坏 ?
神父強姦幾十個女孩,記在那本晚清史書內?

晚清時又未有愛滋喎。

你真 牛逼。。。。作史!!! ...
beebeechan 發表於 2018/12/21 02:40

你一样牛逼,扮盲?新鲜滚熱辣!

衣冠禽兽!宾州天主教会300名神职人员性侵千名儿童,如何防?
周二(8月14日),宾夕法尼亚州官员公布了一份大陪审团的报告,报告中来自宾夕法尼亚州六个天主教的内部文件显示,有300多名“捕食者牧师(predator priests)”猥亵儿童,调查发现了1000多名儿童受害者。

大陪审团报告中的一些案件:

o 在格林斯堡(Greensburg)教区,一名神父导致一位17岁女孩怀孕。该名神父伪造牧师的签名与受害女孩结婚,并在几个月后离婚。 o 格林斯堡的另一位神父教导中学生们如何进行性生活。 o 在哈里斯堡(Harrisburg),一名神父虐待同一个家庭的五个姐妹,该名神父收集女孩们的尿液,阴毛和经血。
o 在匹兹堡(Pittsburgh),教会官员称一名15岁的男孩“追求”并“口头上诱惑”了一名神父。随后,一份教会报告显示,该牧师承认对数个男孩性虐待。

呢到唔係講緊晚清時傳教士,神父既暴行咩?
原來你無野好講就跳台講咗現代既事。

今日有神父性侵,人也不至於要衝擊教堂。
但在晚清,根本連傳教士強姦中國婦女都無發生,
在辟邪紀實煽動下,就去殺傳教士全家,砸教堂,燒,搶。。。。。
實在係咪旨在襯火打劫,借口黎搶掠。

話傳教士係禽獸不如時,不知誰才是禽獸。beebeechan 發表於 2018/12/22 04:57

傳教士係禽獸不如,撑天主教就是禽獸!
新鲜滚熱辣#2!

美檢:伊利諾州近700名神職人員遭控性侵 2018 12月

(中央社芝加哥19日綜合外電報導)美國伊利諾州檢察長麥迪甘(Lisa Madigan)今天披露,伊州近700名神職人員遭控對孩童性侵,人數遠較天主教會之前公開還多。

麥迪甘表示,天主教會公開185名神職人員遭控性侵,遠低於檢察署揭露的人數。( 天主教報假料死不認帳如beebeechan之流 )

根據8月展開調查的初步結果,發現伊州6個主教轄區還有500多名神父和神職人員涉及孩童性侵,遭控人數總計達690人。

麥迪甘在聲明中指出:「天主教會選擇不徹查指控,未善盡道德責任,無法提供倖存者、教友和社會大眾所有涉及伊州神職人員在性方面不當行為的完整和正確數據。」

《辟邪紀實》咁講:

神父祭衣的確好多色,  祭台, 祭衣都有不同顏色, 按教會年曆轉換顏色, 唔係神父今日鐘意著乜色就擇黎著, 襯下衫。

用心, 肝, 月經水, 屍水, 镪水作染色材料?
今日問問漂染紡織界的人, 佢地笑很死
beebeechan 發表於 2018/12/20 00:10

嗱!證據在此!
淫棍淫虫信淫教,神父收集女孩们的尿液,阴毛和经血 幹什么?

衣冠禽獸!賓州天主教會300名神職人員性侵千名兒童,如何防?
週二(8月14日),賓夕法尼亞州官員公佈了一份大陪審團的報告,報告中來自賓夕法尼亞州六個天主教的內部文件顯示,有300多名“捕食者牧師(predator priests)”猥褻兒童,調查發現了1000多名兒童受害者。

大陪審團報告中的一些案件:

o 在格林斯堡(Greensburg)教區,一名神父導致一位17歲女孩懷孕。該名神父偽造牧師的簽名與受害女孩結婚,並在幾個月後離婚。

o 格林斯堡的另一位神父教導中學生們如何進行性生活。

o 在哈里斯堡(Harrisburg),一名神父虐待同一個家庭的五個姐妹,該名神父收集女孩們的尿液,陰毛和經血。
高級模式 | 發新話題
換一個