返回列表 回覆 發帖

天主教對社會/世界文明之貢獻

leefeng
本網宗旨, 雖說:

唔知阿抽先生會唔會考慮因發言粗鄙而剝咗你既發言權咁呢 ...
beebeechan 發表於 2020/12/31 05:17

你先撩者賤,唔怪得人,你用粗鄙語言罵人,來而不往非禮也!

抽先生和這里的会員個個都想駡你好耐了,我只不過代勞啫!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

都講咗,來而不往非禮也!又黎?beebeechan犯賤!?

beebeechan

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

leefeng

看圖又識字
都講咗,來而不往非禮也!又黎?beebeechan犯賤!?

beebeechan

.
leefeng 發表於 2020/12/31 06:09

你咁模仿我, 証明我啲......係好野嚟!
你咁模仿我, 証明我啲......係好野嚟!
beebeechan 發表於 2020/12/31 06:20

淫棍必是基督徒,基督徒必是淫棍!
beebeechan基督淫板!

.
本網宗旨, 雖說:

唔知阿抽先生會唔會考慮因發言粗鄙而剝咗你既發言權咁呢 ...
beebeechan 發表於 2020/12/31 05:17

應該係勸喻咗先既,然後執行版規,咁現行版規又無話因為咁要剝奪發言權既。

應該係勸喻咗先既,然後執行版規,咁現行版規又無話因為咁要剝奪發言權既。

...
抽刀斷水 發表於 2020/12/31 19:31

有時勸喻變成鼓勵
anyway.....新膥快樂

...
抽刀斷水 發表於 2020/12/31 19:31

咁勸喻既事, 交俾你
我繼續調較佢
咁勸喻既事, 交俾你
我繼續調較佢
beebeechan 發表於 2020/12/31 22:24

佢都成百歲人啦,比較難轉彎,唔好迫佢啦,唔使太認真。
佢都成百歲人啦,比較難轉彎,唔好迫佢啦,唔使太認真。
逃出魔幻紀 發表於 2021/1/1 01:56

佢「成個衰人」就真
咁勸喻既事, 交俾你
我繼續調較佢
beebeechan 發表於 2020/12/31 22:24

不如等我地來調教你吧啦!
離教網只有你呢個基督教既教徒係最淫,
放埋 d 鹹濕相片教壞後生,污言穢語淫褻字詞一大埋,弄到有人以為離教網係咸網?
你自己其身不正,重話以前係做過老師的人?

一個信基督教的老師,原來係咁淫褻既?
難怪基督性侵教淫褻學生係出曬名?
一個二個基督教徒還想渡人​​信耶穌?發夢冇咁早!

.
佢「成個衰人」就真
beebeechan 發表於 2021/1/1 02:04

你係「成個衰人」+「成世衰人」+「人之犯淫棍」+「一世冇運行的基督教徒」!!!

.
不如等我地來調教你吧啦!
離教網只有你呢個基督教既教徒係最淫,
放埋 d 鹹濕相片教壞後生,污言穢語淫 ...
leefeng 發表於 2021/1/1 02:06

你睇完幅相就濕咗,係你淫筋衝動唶
你睇完幅相就濕咗,係你淫筋衝動唶
beebeechan 發表於 2021/1/1 02:11

不愧是基督教的樣板!
一個淫,一個歪理。

.
結論:天誅教對人類「貢獻」了無數場戰爭,將幾億人製成了肥田料!
你係「成個衰人」+「成世衰人」+「人之犯淫棍」+「一世冇運行的基督教徒」!!!

.
...
leefeng 發表於 2021/1/1 02:10

說話, 人講完你才學人講,
你一世人都係用二手野?
老婆都係二手
2021年哩,  leefeng 新蠢快落哩.....祝腦部正常發育

係咁依俾堆散紙你 leefeng 開年, 唔使成年無銀用
高級模式 | 發新話題
換一個