返回列表 回覆 發帖

污鬼屎窟痕

咁又過骨
沙文 發表於 2019/3/12 12:59

其實係咪在暗示我既解釋「還可以」?
講就乜都得添, 條河唔乾就認係發噏風, 咁又過骨
沙文 發表於 2019/3/12 12:59

係傻佬先會罵完對頭人『生仔無屎忽』後去摷吓人個仔係咪無屎忽窿來証明自己唔係發噏風
回覆 101# beebeechan

您自己覺得咁解咗就好陶醉咪得咯, 教會都係攞黎咁用嘅啫.
例如, 罵完對頭人『生仔無屎忽』, 仲寫埋入經書. 就覺得出咗啖氣.
回覆  beebeechan

您自己覺得咁解咗就好陶醉咪得咯,
沙文 發表於 2019/3/12 22:24

說明你拿不出理據來使我不再陶醉

見你咁啞口無言, 我想唔醉都唔得
拿咗出來,您詐睇唔到,咁您又真係想唔醉都唔得
Don't know where God is but the Devil is in the details
拿咗出來,您詐睇唔到,
沙文 發表於 2019/3/12 22:49

你老婆話: 係你小之喎
回覆  beebeechan
例如, 罵完對頭人『生仔無屎忽』, 仲寫埋入經書. 就覺得出咗啖氣.

沙文 發表於 2019/3/12 22:24

愛國先知, 猶大王。。。無兵無力, 打又唔夠人打,
除咗用把口鬧衰人外,
仲可以做咩野?
愛國先知, 猶大王。。。無兵無力, 打又唔夠人打,
除咗用把口鬧衰人外,
仲可以做咩野? ...
beebeechan 發表於 2019/3/12 07:48

稟神咯。果效一樣
稟神咯。果效一樣
沙文 發表於 2019/3/13 00:27

愛國先知真係勸猶大王去稟神,好過去求埃及佬。

你睇下經文係咪咁講?
係喎。禀完條河都係流水滔滔得啖笑
Don't know where God is but the Devil is in the details
係喎。禀完條河都係流水滔滔得啖笑
沙文 發表於 2019/3/13 00:53

無論人地點詛咒你, 
你個仔仍然會有屎忽窿既
您幾時睇過犬子個屎忽呀?
您幾時睇過犬子個屎忽呀?
沙文 發表於 2019/3/13 17:52

你個仔個屎忽又有咩特別, 有咩野好睇。
有咩買點?
影幅相上嚟
您未睇都肯定佢仍然會有屎忽窿, 唔駛影啦
沙文 發表於 2019/3/14 00:34

係囉。。。佢無窿用先好影俾人睇
沙文 發表於 2019/3/14 00:34

咁我都唔想你個仔無窿用既

要罸,都係罸你口衰,
唔關亞仔事既
高級模式 | 發新話題
換一個