返回列表 回覆 發帖

污鬼屎窟痕

好市民就會留低幫差佬錄口供。衰果子教友就同神父打龍通
沙文 發表於 2019/3/8 00:28

好多被爆菊畸屎係幾十年後, 當事人都瓜咗, 死無對証,先出黎俾口供喎
呢啲市民好極有限
好市民就會留低幫差佬錄口供。衰果子教友就同神父打龍通。所以長久以來聖教會掃黄成效都不大 ...
沙文 發表於 2019/3/8 00:28

你睇新聞講既, 係50年代, 60年代, 1990年代既黃嚟。
唔係依家既黃。

2019年既黃, 我諗要等2059年先上得檯

好似陳年普洱咁, 要擺二, 三十年先夠火喉。

所以, 『聖教會掃黄成效都不大』言之過早矣
受到教會精神創傷太深要好長時間復元
沙文 發表於 2019/3/8 00:35

有啲畸屎, 等戶口收到錢就好快復元㗎哩
回覆  beebeechan
咁就係啦。教會長期包庇同掩飾,增加破案難度
沙文 發表於 2019/3/8 00:40

交俾西九重案組哩。。。。。
貴教衰果子範圍遍及全球,西九都冇符
沙文 2019/3/8 00:48 提交

這句實在是貶中帶褒,
因為首要條件都係要 「果子遍佈全球先」。
唔好詐詐帝帝漏咗個衰字, 要衰果先至得, 若是好果就唔得
沙文 發表於 2019/3/8 03:01

無果,何來衰果

有果先還是有衰果先?
未全球都衰咗先啦。從前,dark ages嗰陣衰,都未算全球
沙文 發表於 2019/3/8 06:21

依家既衰,無 dark ages 時咁衰
dark ages 都大步檻過哩。。。

你睇睇經上平息風浪過段哩

淡靜有$$$$淨喎
貴教好彩, 阿稣死得早, 唔係一早燒L咗

7:18        好樹不能結壞果子、壞樹不能結好果子。
7:19        凡不結好果子的樹 ...
沙文 發表於 2019/3/8 07:04

咁你都好彩,生得遲
在中世紀 darg ages。。。。你都死咗好很耐
直頭叉廚你「軍旅」上身,燒得
若我生在中世紀就梗係死咗好很耐, 唔關好唔好彩事
沙文 發表於 2019/3/8 07:11

浩氣長存都唔得?
貴教在中世紀嘅作為就真係長存
沙文 發表於 2019/3/8 09:40

史書上有記載, 當然長存
引以為鑑
好多教, 想係中世紀歷史中有一筆都難
如果府上有動物入侵, 例如,garage走隻raccon入來, 仲生一竇BB.
咁您就要找Animal control
https://www.theanimalmovers.ca/

專業人員會捉咗佢地, 找適當野外放生, 而不會就咁趕出街算L數, 因為如果咁處理, 佢地會又走入neighborhood第間屋, 您只不過係將自己的problem轉嫁畀街坊, 係甚為自私的行為。

沙文 發表於 2019/3/8 16:43

你真係窮等人家唔能識住大屋,
住屋既人都知要安裝防護罩

咁動物就內唔到屋, 好普通常識之喎。

你唔經常打埋間屋, 離咗罩都唔知, 俾動物入咗嚟,咪抵能死囉!

你既心靈唔好好打理, 個守護天使都無眼睇咯, 咁咪俾邪靈上身, 自招!
邪靈可以附人身,
又無話一定要上到人身先可以存在㗎喎

耶穌被魔鬼三次引誘, 那隻魔就唔使上身勒
烟通罩就未必work嘅, ...一開garage就鼠入黎
沙文 發表於 2019/3/8 23:21

係咪你好耐無沖涼, 身上一陣味
隻 raccoon 以為係返佢屋企, 你係佢屋企人
話時話, 耶穌年代, 用乜野抿屎?
烟通罩就未必work嘅, 一開garage就鼠入黎
沙文 發表於 2019/3/8 23:21

好心你得閒無事做就執下個車房哩,學下人地咁,
隻  raccoon 入咗嚟都會走,無地方俾佢容身

車房門大開都無有怕。

身心唔健康, raccoon 自然來:
但這甚為自私的行為, 卻正正係阿稣處理鬼嘅做法, 趕出來算L數, 隻鬼再去奪舍, 就關佢卵事
全無職業道德。亦由此可見其欠considrate toward世人, 冇遠見同計劃。
沙文 發表於 2019/3/8 16:43

中文都有話「遊魂野鬼」
即係話唔係隻隻鬼都要搵人上身既,亦唔係話上邊個就上,
都要被上既身有屎, 擘開大髀任人上
我又未聴過執靚車房可以趕racoon。
亦未聴過有邊度地方嘅ministry of health話都要被傳染既人身子虛, 擘 ...
沙文 發表於 2019/3/11 20:03

咁你又係邊度聽過
加納婚宴門口過六個缸係用嚟洗腳既呢...
係邊度聽到耶穌倒入缸既根本就係靚酒嚟, 唔使變
係邊度聽過污鬼一定要上人身, 唔係就會煙消魂散既呢

你咪又係係到隨你吐談,
聖教會話
https://www.catholiceducation.or ... y-s-last-words.html
沙文 發表於 2019/3/11 21:38

盛載潔淨用既水缸
唔係叫人懟隻腳入去洗喎

你出街食野都會用公筷哩。。。。
盛載潔淨用既水缸, 即係專用來洗手及腳啦
沙文 發表於 2019/3/11 22:00

大家都係用同一條污水渠排走,
係咪可以咁呢?
高級模式 | 發新話題
換一個