返回列表 回覆 發帖

臨記趕收工

回覆  beebeechan

唔止。我仲戥您老婆同天主凄凉。
您嘅態度充份顯出教徒的self centered衰性格。

就算我唔覺得有需要小老婆,但佢有需要畀我小,我都會畀佢。好多時樔下摷下咁就興起咖啦。
沙文 發表於 2019/3/14 00:48

佢地唔止顛床顛蓆, 唔知你又有無俾過

或者摷極你都唔興, 起唔到機

就算我唔覺得有需要小老婆,但佢有需要畀我小,我都會畀佢。好多時樔下摷下咁就興起咖啦。
您唔需要就唔小老婆,而唔理老婆嘅需要, 唔concern佢嘅感受。同樣地,您覺得唔需就唔祈祷。
.

係細心體貼既話
咁你屋企應該常備小黃瓜

萬一你出咗街,返緊工時......怎麼辦? 怎麼辦?怎麼辦?
您唔需要就唔小老婆,而唔理老婆嘅需要, 唔concern佢嘅感受。同樣地,您覺得唔需就唔祈祷。
您唔需要啫,但天主需要嘛。天主需要而您唔祈,就好似您老婆想要,但您瞓到死狗咁,佢咪同天主一齊典床典蓆咯陰功。

有個咁細心既老公, 都幾難得。
孟母為亞仔都三遷, 今日嫩媽會買名校區。。。。
你又有無諗過搬嚟我屋企附近, 好有個照應。
做你老婆都幾慘,成日俾你擺上檯。
我梗係日行1善啦。神父就日行一賤
沙文 發表於 2019/3/16 04:44

嗯...........淫賤夫妻又百日恩啵
高級模式 | 發新話題
換一個