返回列表 回覆 發帖

無啦啦,浸SPA

其實,真係有心求醫,在天使攪水之前浸定响水中, 好似浸SPA 都係有排浸啦。
沙文 發表於 2019/3/24 19:12

點解善信要搶住在年三十晚子時上頭炷香,佢地信呢個時刻先插入香爐既香先至勁嘛
你叫佢地年廿八上定香先呀, 唔使爭?

真係善信聽你講既都屣膠氣
真係有料嘅,何分先後,一律浸好,使乜要第一個先能飲頭啖湯呀。妖書比大話西游便大話! ...
旁觀者 發表於 2019/3/24 20:50

耶穌咪仲有料。,。。

根本唔使浸。。。。都搞掂咗
真係有料,使俾人釘十字架﹖
當時用桃木釘釘佢就好咯。
旁觀者 發表於 2019/3/24 21:16

話你唔忍識野, 真係無錯
耶穌嚟, 就係為咗要俾人釘十字架

猶如你去扒房叫個和牛扒餐, 然後叫個伙記:個餐走牛扒。
白痴咩!
哈哈!講得好!
一嘢挺入BB仔屁眼!
移鼠為啥要來俾人釘呢﹖正笨七!
旁觀者 發表於 2019/3/25 23:55

送你一個筆刨, 
等你可以日插夜插
呢亭「出世就係為咗食屎」philosophy真係可以為losers提供鼓勵
譬如, 炒嘢燶咗破產,就咁諗「我嚟,就係為 ...
沙文 發表於 2019/3/25 00:41

咁你嚟呢世界又係為咗乜
為咗食, 同為咗屙屎?

耶穌把水變酒,
你把食物變屎。。。。行奇蹟矣!
釀紅酒時加水?
奸商嚟喎
您唔識飲啫
沙文 發表於 2019/3/26 12:53

咁你去人屋企, 主人家開瓶粗粗地既柏圖斯俾你嘆下,
你溝啲水入去先飲丫
人地打7你都有份
BB仔,你去天誅教妖窟見「神父」,就有得插咯。
旁觀者 發表於 2019/3/26 23:29

人地話: 久病成醫

你......被久插知窿路咁
群埋「神父」,就會:
無啦啦,屎窟開花!
旁觀者 發表於 2019/3/28 00:37

就整盤屎窟花你嘆下:
,大家都知會有啥結果,已是社會共識。 ...
旁觀者 發表於 2019/3/27 23:48

你的社會共識, 是在『盲搶鹽』的水平
回覆  beebeechan

水溝酒乃為古已有之, 有識之士自然知道發思古之幽情,點會您以為咁冇文化

在這個文化背 ...
沙文 發表於 2019/3/28 23:33

今日既廚房佬都行奇蹟:
將水變濃湯
https://hk.news.appledaily.com/china/realtime/article/20170130/56238935
回覆  beebeechan

水溝酒乃為古已有之, 有識之士自然知道發思古之幽情,點會您以為咁冇文化

在這個文化背 ...
沙文 發表於 2019/3/28 23:33

呢個真係要溝水, 發思古之幽情
古仔下半部,簡直係尋釁滋事。
條友留低褥子起身返屋企, 就係將褥子留畀有需要嘅人, 符合阿稣教訓「安息日做善事」。

沙文 發表於 2019/3/30 23:11

好似你咁無手尾就死哩:

有第尐傷健人士在場就唔好益人。呢尐就係所謂「安息日做善事」。我都好心過佢
沙文 發表於 2019/4/1 04:22

即係基督徒抺過鼻涕既紙巾都唔好掉,
留番俾你用,
因為你都抺咀, 抺鼻...益你勒

仲可以上網賣, 有價添㗎:
sell you a dirty tissue for $80.
https://www.cnet.com/news/this-startup-has-an-80-dirty-tissue-to-sell-you-seriously/
高級模式 | 發新話題
換一個