返回列表 回覆 發帖

小鹿斑比

Songs 4:5        你的兩乳、好像百合花中喫草的一對小鹿、就是母鹿雙生的。
7:3        你的兩乳好像一對小鹿、就是母鹿雙生的。

究竟對波邊1窟似小鹿斑比? 諗唔到analogy都唔好亂作

「他的兩乳尚未長成」
點知第日係咪好雙乳?有升有色
有得炒㗎
蠢就係蠢,唔認都冇用。
其實不外都係兩個方案。外滙儲備充足, 就叫佢等對奶自然大。若國債到Minsky moment, ...
沙文 發表於 2019/5/5 23:23

不如等個妹三歲仲未定80前便收咗禮金先,
16歲成交。

若亞妹生得豬扒咁,無人要既,咁就係賺咗哩
若生到Angelababy咁索既就當蝕咗。

炒窩輪,期貨咁囉
蠢就係蠢,唔認都冇用。
其實不外都係兩個方案。外滙儲備充足, 就叫佢等對奶自然大。若國債到Minsky moment, 就塞兩個碌柚入去,早尐收禮金
Don't know where God is but the Devil is in the details
教徒一向老吹索羅滿如何如何智慧, 其實佢連一對未發育奶奶都唔識點辦理, 咁都要問人。有好乳都冇用啦
songs ...
沙文 發表於 2019/5/5 23:06

呢句唔係講撒羅滿㗎喎
教徒一向老吹索羅滿如何如何智慧, 其實佢連一對未發育奶奶都唔識點辦理, 咁都要問人。有好乳都冇用啦
songs 8:8我們有一小妹、他的兩乳尚未長成.人來提親的日子、我們當為他怎樣辦理。
Don't know where God is but the Devil is in the details
.
連我都覺得揸住對奶冇乜難度,對三宫六苑嘅索羅滿來說,就更不是問题。
沙文 發表於 2019/5/5 18:57

是雙峰滿天下, 好乳難求卦
佢會話「奴家信基督教一軛, 獨守空幃久矣。等咗呢一刻好耐啦,求官人您大力尐」 ...
沙文 發表於 2019/5/5 21:13

真係?!!! 係㗎??
佢會話「奴家信基督教一軛, 獨守空幃久矣。等咗呢一刻好耐啦,求官人您大力尐」
眼前有一對奶彈下彈下,一伸手就揸得住。
但係草地上兩隻小鹿,要捉佢地就十分頭痕,有狩獵經驗嘅朋友對此感受 ...
沙文 發表於 2019/5/5 18:57

係呀..
咁下次坐地鐵時見到小鹿, 一手楂落去哩...睇下點?

眼前有一對奶彈下彈下,一伸手就揸得住。
但係草地上兩隻小鹿,要捉佢地就十分頭痕,有狩獵經驗嘅朋友對此感受必深。
連我都覺得揸住對奶冇乜難度,對三宫六苑嘅索羅滿來說,就更不是問题。

所以,小鹿同奶奶的metaphor, 其拙劣如elephent in the room.

大河馬都唔錯㗎, 
小弟弟可以多條罅用

又可以放smartphone, 唔使插係後袋俾人扒
咁又不能肯定。
    或者撤羅滿見的小羚羊係咁L樣呢
沙文 發表於 2019/5/1 07:58

只要句字前加個『或者』; 甚麼狗翕都可以過關
所以經文唔叫呢啲係小羚羊
beebeechan 發表於 2019/4/30 05:32

咁又不能肯定。
    或者撤羅滿見的小羚羊係咁L樣呢
此外,跳得起嘅動物都係until鬼命體態輕盈,唔會係大笨象河馬咁。
但女人對波若能做到dun下dun下賞心悦目果效 ...
沙文 發表於 2019/4/30 14:21

所以經文唔叫呢啲係小羚羊

雖然都係dun下dun下, 但唔賞心, 不悦目
此外,跳得起嘅動物都係until鬼命體態輕盈,唔會係大笨象河馬咁。
但女人對波若能做到dun下dun下賞心悦目果效,必定具備咁上下cup數,一定唔會係瘦骨仙身型。
所以話兩者其實9唔搭8。天主對事物嘅觀察始终甚為水皮
其實,大家细心觀察便知動物弹跳同人類對波的movement有很大分别。
動物弹跳,係有向前momentum,一跳幾丈遠。而女人对波係原地跳。動物弹跳産生向前momentum,女人則是用行路向前的momentum產生對波弹跳。兩者大不相同。
天主嘅作文,描寫能力始终都唔合格
咁1000個肥婆2000個lin, 2000隻袋鼠蔚為奇觀, 遠勝得兩隻鹿唔爹唔吊
沙文 發表於 2019/4/30 11:11

撒羅滿鐘意單打卦,  
唔鐘意3P, 4P, 1000P
只得兩隻手,一對夠哂用
咁1000個肥婆2000個lin, 2000隻袋鼠蔚為奇觀, 遠勝得兩隻鹿唔爹唔吊

撒羅發夢見袋鼠,就識寫「對波好似袋鼠咁弹下弹下」
沙文 發表於 2019/4/30 09:29

撒羅滿有700個老婆, 300個妾, 未計後宮佳麗
簡直係波池咁, 啲波多到唔夠位彈
高級模式 | 發新話題
換一個