返回列表 回覆 發帖

為三十年前的六四事件默哀

中國真是一無是處,
得閒冇事又去國內四處扶貧,
又去落後國家幫忙建設,又讓沙特阿拉伯同伊朗和平,
咁喜歡和平嘅?

乜唔係學下耶穌咁俾多啲炸彈,火箭炮去炸L死多些別國的人民和老弱婦幼更偉大嗎?
中國又冇能力滿足殖人既賣國行為,
又唔肯接受基督教的神父牧師入中國廣收羊同僕人,
讓中國小童張開雙腿讓基督教的神父牧師強姦,真是專制到極。

我們要反抗,我們要賣國媚耶穌,我們要奉獻我們的孩子去張開雙腿讓基督教的神父牧師強姦,
讓上主開心睇show,打好上天國的道路,支持耶穌國炸L死人地國家的人民,關我们L 事,做個勇敢的耶殖人!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
對隔嚟屋既仔女就扮哂慈父慈母,
對自己子女又罵又打, 近乎虐兒....呢啲父母係咪有啲問題 ...
beebeechan 發表於 2023/5/28 23:49

中國又罵又打, 近乎虐兒到出咁多中國億億聲富豪?真是利害!
哎喲,我都想中國虐兒一下我,等我成為億萬富豪!

胡潤研究院週四發布2022年《全球富豪榜》顯示,
中國以1,133位10億美元企業家蟬聯第一,比去年增加75人,美國以716人居次。

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
對隔嚟屋既仔女就扮哂慈父慈母,
對自己子女又罵又打, 近乎虐兒....呢啲父母係咪有啲問題 ...
beebeechan 發表於 2023/5/28 23:49

中國被虐的兒女真多,呢啲父母係有啲問題!

中國共產黨真是冇自由,又專制,迫人做富豪喎!

“中國是世界上已知十億美元企業家最多的國家,比美國多40%。2016年,中國的世界級企業家人數首次超過了美國。”胡潤說。

黑社會大老收靚, 都會:「大佬今晚請食飯!」「「斬大嚿燒」
beebeechan 發表於 2023/5/28 23:47

大佬不止今晚請食飯,還比個富豪佢地做添,斬燒天豬,大大嚿!
嘩...中國原來咁多富豪架?
點解在國際上又喊窮呢?

中國不滿被美眾院認定為發達國家 專家:西方不能繼續做 ...
beebeechan 發表於 2023/5/29 07:57

中國的確未算是發達國家,
“發達尚未成功,同志仍須努力”

不知中國發唔發達關西方叉事?
乜野叫做西方不能繼續做“傻瓜”?
人地發達西方有錢分咩?
咁,西方發達咗咁多年,又唔見中國有得分嘅!?

.
高級模式 | 發新話題
換一個