返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 再說一次 "神蹟異象" 和本人經歷

你係咪都睇到呢到最白痴既都係過班反基仔呢?敵我都不曉分,痴到無朋友(你滲咗少少基,所以先無咁 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 04:40

本人沒說謊 .... 我真的來反基督教 .... ^^ ....
你係咪都睇到呢到最白痴既都係過班反基仔呢?敵我都不曉分,痴到無朋友(你滲咗少少基,所以先無咁 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 04:40

原來是個傻大姐 .... @@ .... 一時間 ... 所有回應 ... 都變得很可愛 ..............
早上是教徒, 中午係反基, (唔知入夜後係咪好似亞【哈佛專家】咁信觀音呢)
本人 "不是" 教徒. 本人來反基督宗教.

bigmonster 發表於 2019/7/6 04:26

更有趣既事係有人又曾自稱受過洗喎!

RE: 禱告見效的 ... 是真的

有趣的是, 本人真的已經受洗.
bigmonster 發表於 2019/7/5 05:08

bigmonster 發表於 2019/7/6 04:26

你係咪都睇到呢到最白痴既都係過班反基仔呢?
敵我都不曉分, 痴到無朋友
(你滲咗少少基, 所以先無咁黐咋)
個白痴上帝好認真地去照顧某個教徒的 "禱告",回應某個教徒的買衫, 行街, 坐車,追女仔…!
但某些教徒被IS ...
leefeng 發表於 2019/7/6 04:16

什麼是 "禱告"? 是對 "神明" 說話.

問題是很多人的 "禱告" 根本不是對祂說, 只是對人說. 這只是一個儀式. 這其實是 "人" 說給 "所有人" 聽. 這根本不是 "禱告", 所以 "神" 不會聽.

為何要救 "聖母院" ... ? 你好像不明白 "聖母院" 不是 "神", 也和 "神" 無關. 有關只是人的觀念. 人世間的事, 神基本上不會出手. 出手的是那一日.
個白痴上帝好認真地去照顧某個教徒的 "禱告",回應某個教徒的買衫, 行街, 坐車,追女仔…!
但某些教徒被ISIS斬頭之前 "禱告",這個白痴上帝就聴不到?
全球有災難的地方的 "禱告",這個白痴上帝又一様聴不到?
巴黎烧鬼咗間叫做聖母院的教堂,當時幾鬼多教徒 "禱告",叫耶稣滅火,耶稣一様聾鬼咗?聴不到?
究竟是這個上帝够白痴?還是吹牛果個够白痴咁呢?
你要找窄門,不要行寬路,人云亦云
beebeechan 發表於 2019/7/6 03:08

妳的回應實在很有女性特質, 而且找到一些可靠的出處說明, 不只一個.

在說妳是女仔後的反應也實在太女性化 .... 很難不信妳是女的 ....
有不只一個來源說明妳是女仔 ...
bigmonster 2019/7/6 02:56 提交

你要找窄門,不要行寬路,人云亦云
我個頭像你睇到係女仔。。說明你未開竅。有眼不識你耶穌 應驗了有些人是有眼不能看 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 02:49

有不只一個來源說明妳是女仔 ...
你是女仔?
bigmonster 發表於 2019/7/6 02:34

我個頭像你睇到係女仔。。
說明你未開竅。
有眼不識你耶穌

應驗了有些人是有眼不能看
問題只是胡言亂言.
bigmonster 發表於 2019/7/6 02:40

有時耍吓醉拳咁唶。。。。唔識野既咪以為係醉酒佬亂舞
你是女仔?
bigmonster 發表於 2019/7/6 02:34

有人話係巴解恐佈份子
你既名聲, 品牌, 根本無價值, 掉了都無妨
我唔同你喔! beebeechan  ----有品牌㗎!
你認住我個頭 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 01:59

機會很大. 樣子不錯. 問題只是胡言亂言.
你既名聲, 品牌, 根本無價值, 掉了都無妨 我唔同你喔! beebeechan  ----有品牌㗎!
你認住我個頭 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 01:59

你是女仔?
沒名聲的. 這裡都用假名.
bigmonster 發表於 2019/7/6 01:49

你既名聲, 品牌, 根本無價值, 掉了都無妨
我唔同你喔! beebeechan  ----有品牌㗎!
你認住我個頭像嘜頭
覆水難收, 你說了的話, 都給我截了。刪也刪不掉了。又是耶穌說的話:耶穌便叫過群眾來,對他們說 ...
beebeechan 發表於 2019/7/6 01:33

沒名聲的. 這裡都用假名.
我把那些貼的字刪除 ...
bigmonster 發表於 2019/7/6 01:06

覆水難收, 你說了的話, 都給我截了。刪也刪不掉了。

又是耶穌說的話:
耶穌便叫過群眾來,對他們說:「你們聽,且要明白:
不是入於口的,使人污穢;而是出於口的,纔使人污穢。」

下次, 會傷人(其實是傷了你自己的名聲)的話, 想清楚才好發表囉
反正你看了, 我把那些貼的字刪除 ... 去做吧 ...
bigmonster 發表於 2019/7/6 01:06

你該刪的帖, 太多矣!
----
他跟你同一教會
bigmonster 發表於 2019/7/6 00:47

我不是跟他同一教會便說相同話
我係說理不幫親
你不見我跟夢幻在送中反送中話題上也爭辯過嗎
高級模式 | 發新話題
換一個