返回列表 回覆 發帖

昨日在荃灣跪求警察不要開槍仲俾踢一腳嘅好似係傳毒人

傳毒人裝假狗扮可憐的始祖:耶稣,大種乞兒扮救世主!
基督教亂港有證有據,香港人揸兜食西北風記得多謝基督教!
全香港的基督教都参与煽動暴力,唯恐天下不亂。

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGGKgPniMaq8UhgYKypN9PjcoUAyc6HXc79V8ntLI1Ei1_4w/viewform?

https://theinitium.com/article/2 ... fv2rfWD6Z1JFrMKtUNQ

基督教煽動暴力暴亂打風打唔甩!陳日君基督徒有份煽動暴力架,咪以為基督教係教人好?
唔係,係教信徒要暴力,打打殺殺,打家刧舍,欺負善良才是基督教真正的内里教義!

一班基督教狗賊鼓勵青少年暴力!

基督教支持暴亂,香港市民揸兜記得多謝基督教咯!

你係咪把反逃犯條例定性咗為:『唯恐天下不亂』, 係「亂港」?
依家班廢青冚棒冷都係暴民
好藍色喎 ...
beebeechan 發表於 2019/8/27 06:28

帶頭果幾件都係基督教徒,㸃到你唔認吖!
黎智英,何韻詩,黄之鋒,陳日君,李柱銘,方安生…
基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教基督教賤種!!!
冇犯罪怕乜逃犯條例呀白痴!
澳門够已經有逃犯條例囉,又唔見澳門驚到死,要打爛晒個澳門黎反?
係唔係香港啲人特白痴咁呢?
自己諗到嘅嘢,最起碼應該要fact check下先至講出口。澳門暫時未有林鄭呢種逃犯條例。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/27 11:22

雖然中澳兩地目前未訂立移交犯人的法律協議,
但根據《刑訴法》第213至217條規定,警方是依法將通緝犯截穫後送交檢察院處理,並按照檢察院的命令將涉事人送回內地。澳门警方同時指明,這是司法警察局作為國際刑警成員應履行的責任和義務
《逃犯条例》乜唔同咩?多舊魚!
怕就咪犯罪咧!
睇見你.......
我非常之認同
beebeechan 發表於 2019/8/27 08:04

BeeBeechan果件特白痴你當然要認同
你再check真啲先啦, 單案件嘅細節係咪完全符合213-217溉條文規定先?澳門移交去大陸嘅唔只一單, 俾人嘈得 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/27 21:59

醒目
五,中共建政第五期(1989年及之後)

“六四” 屠殺中到底有多少人喪生,至今中國政府沒有公布。上述紀思 ...
哈佛專家 發表於 2019/8/28 03:16

其他的不置評。
不過至於六四,又話坦克車車鬼死咗個擋在車前既學生,死得好慘咯,壓到扁曬,血肉橫飛好恐怖呀!
不如睇下以下既由頭到尾視頻,唔好睇D CUT 一截一截的呃鬼食豆付咧!

https://www.youtube.com/watch?v=GRb4VY2dU4c&fbclid=IwAR0JnvnbfVLeD-Nn-aG2W9TecpWkrvf1tcjbhf_IY_MzoXJ_mY944AH2Tqc

[/youtube]

五,中共建政第五期(1989年及之後)

“六四” 屠殺中到底有多少人喪生,至今中國政府沒有公布。上述紀思 ...
哈佛專家 發表於 2019/8/28 03:16

嗱所謂“六四”遇難者死亡人數在400到800之間,幾千人受傷?
不過究竟遇難者是學生還是果D手上沒有武器的娃娃兵呢?
外國宣傳的東西,香港人已經開始唔多相信咯!
如果中國人的不可信,咁外國宣傳的六四已經被踢爆啦,
呃咗幾十年的大話,同耶稣騙子教一樣,吹牛六四唔使打草稿。

https://www.facebook.com/soaphk.hk/videos/2313300725648656/?t=250

你不如講埋:
beebeechan 發表於 2019/8/28 21:26

當然有死人!不過,一定死的是學生嗎?未必! (看看今天的暴民和警察)
學生一定是無辜嗎?末必! (香港的學生有版你們睇)
可以想像一下如果中國由遠志明呢種強姦淫蟲出來話事,後果會點樣呢?
當然跪迎美國契爺,讓中國人自由民主的舔美/外國人屁股囉!

王丹,遠志明,柴玲,吾爾開希…有美國撐腰,事後逃亡到美國,似唔似今天的黎智英,何韻詩,黃之鋒,陳日君,李柱銘,方安生…? ? ? ?
可以推想當日攪六四不成,將版本在香港再來一次!
從今天的香港可以推想得出當年的六四是怎麼一回事!

所謂自由民主,乜美國真的是很自由民主咩?可以讓你示威到爬上坦克車,唔射鳩你?發夢啦!
你可以自由民主打警察,唔掹搶打瓜你?發夢啦!
你試下自由民主示威打爛政府部門,然後自由民主地散水?發夢啦!
乜原來係一人一票就選個自由民主的總統出來咩?發夢啦! (總統一早已經錢多疊馬者得,人民只能買大或買小)
白痴癲佬攪到美國民怨四起,可以自由民主踢佢落台冇?發夢啦!

今日的香港就是當年的六四!
多謝經過今日香港的黃屍暴力,呃了幾十年的六四神話:我終於實行轉軚撐中共!
原來閣下是共產黨的支持者,鑑定完畢。
哈佛專家 發表於 2019/8/28 18:21

應更正為:啱啱開始轉軚撑中國,新鲜滚熱辣!
至于是否撑共產黨?未知。
呢句嘢,係近來藍色最興講嘅一句說話,聽到我耳仔都起枕。雖然我尊重你嘅意見,我亦都就呢句說話發表下自 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/28 21:10

如果將春袋放在頭上来用唔多好,  個頭又放咗落個春袋處…?
不過我都尊重你嘅用法!
你又試唔fact  check 就亂噉發表意見喇, 呢條片由開始直至單車人推走坦克人然後向坦克鞠躬道歉再跑開, 都 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/28 19:54

如果你是坦克人,你會蒲頭出來冇?
如果坦克人在美國發生,你可以去監獄或墳場揾佢,保證你一定揾到佢!
不過如果你繼續揾,我一樣繼續尊重你嘅意見。
你知唔知自己喺度講緊乜? 你知唔知你呢句說話係指責同質問緊你自己? 呢句說話如果出自我把口就啱身份啦。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/29 16:45

又掉轉咗個春袋同個頭来用囉?不過唔阻你!
幾個月前你又係講呢幾句,發生咗咁多嘢,我嘅預感實現咗咁多,你又係講返呢兩句野,果然係色盲嘅藍絲。唔怪得你同leefeng同色譜。
籠中嘅雀同空中飛翔嘅雀仔係兩個唔同嘅物種。
逃出魔幻紀 發表於 2019/8/29 21:53

唔多覺得你係空中飛翔緊啵?因為你成日拎個春袋當頭用,盲舂舂,舂咗落個屎坑窿不過我都尊重你嘅法!
高級模式 | 發新話題
換一個