返回列表 回覆 發帖

請接受一個基督徒的道歉

擘大您C眼睇睇您把西口喺#90講乜L嘢

睇睇耶穌族譜哩
耶穌唔係出自大衛「少人老婆」那一房的。
係原廠, ...
沙文 2019/12/20 15:46 提交

咁係我唔記得bathsheba咁好生養
達味又努力耕耘,積極鋤地開拓
所以,在這當中,神 清楚地向我們下示一個珍貴的訊息:肏人家的老婆,是否不好的呢?神的聖意告訴我們,神 ...
沙文 2019/12/20 16:42 提交

達味既太嫲係耶里哥妓女
唔等如神話要家族有偉人,就要有女人當娼。
唔通你會為子孫好,就叫你老婆.............唉!
經上記下這些醜事
是說明人不論犯過甚麼罪業,過失,
做雞又好,入肏人妻又好
都不是就要遠離神的借口。
只要有悔過之心。
用voice control 整出來的曱甴都識少嚟少去啦, 少到population多人類好L多倍潻, 好濕碎啫

...
沙文 2019/12/20 15:40 提交

咁曱甴又識唔識拜神?
我都唔係話要家族有偉人,就一定要有雞。我係話唔需要避忌啫。當初達味都冇諗住出黎玩下靚太,結果會搞出一 ...
沙文 2019/12/20 18:26 提交

咁你咪承認咗「出神愛世人的基督」與「入肏人妻」係唔可以掛鈎的。
回覆  beebeechan
我personally雖則有點抗拒,無奈在神的安排下,事實上基督同肏人老婆就係掛咗鉤啦 ...
沙文 2019/12/20 18:37 提交

係你用個鈎亂忍咁鈎野唶
狗屎垃圾都鈎到。
唔係喎。達味肏靚太都冇悔過, 継續晚晚幾炮搞到靚太好生養到您都唔記得。
然後, 由此而得到基督降生。
所 ...
沙文 2019/12/20 19:10 提交

即係港人攞咗回鄉証,就無限次數中港出出入入都得哩。
達味係娶咗 bathsheba, 點解唔可以對老婆出出入入,肏中出內射?
您年紀老邁了,自然好L多事唔記得。您肯認,都算天良未泯。
沙文 2019/12/20 18:29 提交

呢方面我當然好過你。
你就連搞錯耶穌出自所羅門一房的錯誤都未肯認。
天良已泯。
你洽埋眼咁聽移鼠話就好咯。
    移鼠教落鬼徒:有要借貸嘅唔好推辭。
    我最近手緊要跟「聖公會」 ...
旁觀者 2019/12/21 01:37 提交

經上又只係吩咐以色列人有兄弟求借貸時不要推搪,更不要收息。
你又唔係自己友,閒時咀蔑蔑
借錢時就認親認戚。
為$$$$就唔要臉。
我地真係合拍, 我都係採取同您一樣原則。
雖然我personally對肏人老婆有點resistance, 但係考慮到天主不 ...
沙文 2019/12/22 03:03 提交

咁使唔使查查孫中山祖先
有乜唔見得光既事
就把孫中山國父除名?
回覆  beebeechan
梗係唔好啦,我們盡情enjoy肏人老婆而得美好結果,點解要咁L掃興?

《史記•孔子世家》 ...
沙文 2019/12/22 09:24 提交

哦...
要當聖賢要野合而生?
潑婦罵街?
我同旁觀者一樣唔會理你們傳教的up乜,我只看你地基督教究竟做過d乜野?
基督教的所謂扶貧,慈善,救濟 ...
leefeng 2019/12/24 04:40 提交

有點在罵當消防員的,衝入火場去救人,
都是為了一份人工,
不算偉大。

你說的雖錯不哂
不過是講得有啲涼薄
我同旁觀者一樣唔會理你們傳教的up乜,我只看你地基督教究竟做過d乜野?
基個二個基督教徒同樣模式,同樣語氣,同樣洗腦之後的人格

leefeng 2019/12/24 04:40 提交

被洗腦的正是你這類反基仔。
反基對白如唸口璜。
本來很小的腦袋只塞入教會的過,
無位放入教會對社會的功,貢獻。
其實,以全球最高CPI地區計,不論叫雞叫鴨叫鵝,都唔駛好似聖教會人員bid咁嘅價,not even close. 所以,很 ...
沙文 2019/12/23 21:14 提交

有時睇資料係要掰大眼用用腦。
萬萬聲既賠償唔係俾入窿費
係賠受害者屎笏窿被佔用後的精神創傷
呢條數好襟計
精算師都計唔掂
你話要盲信移鼠,就包有著數。盲信,就係無條件服從。要你講個地址俾流浪漢入去住,你又諸多推賴,話唔幫賭 ...
旁觀者 2019/12/25 03:44 提交

教會會辦學,但唔係教育署。
教會會提供住宿,但唔係房屋署。
教會會濟貧,但唔係社會福利署。
版友,唔好要我擔心您
沙文 2019/12/25 08:32 提交

法庭點樣判先?
點判都累我買驚風散。夠畀版友又唔夠自用
沙文 2019/12/25 08:53 提交

杯弓蛇影
咁你飲水時都要騰騰震
請接受一個反基的鳴謝我高度讚揚貴會對於將高達10%善款送到窮人/有需要人士手上的智慧。
...
沙文 2019/12/25 09:29 提交

唔知引文內的所謂「知情人士」係乜人士囉。
係咪好似話太子站死咗人,
女子被警爆眼過種知情人士呢
如欲索取進一步資訊可與Francis Roccam聯繫,不過唔好話係我介紹泥。
沙文 2019/12/25 11:44 提交

係咪你俾人捉到通街掉垃圾
張告票要發俾紙張製造商?
唔關你事?
高級模式 | 發新話題
換一個