返回列表 回覆 發帖

终於公開打情罵俏

一入confessional就將褲解
沙文 發表於 2020/1/17 00:37

第日你連褲解都做唔到時, 唯有用成人屎尿布囉
呢啲遲早都會用既
不如襯早買定放係basement, 又唔會變壞既
抗衡通漲嘛
做神父仲好啦, 人地唔結婚都要搵我告解。
一入confessional就將褲解
沙文 發表於 2020/1/17 00:37

告解, 真係要解。。。
赤祼祼咁將罪過擺哂出嚟, 唔著衫唔著褲咁
唔係咁易㗎

我上網同你講淫野, 媽叉你。。。呢啲就易拎出嚟唶
有啲過錯都幾難講出口㗎
係,所以神父鐘意睇告解
沙文 發表於 2020/1/17 05:01

神父真係成日勸人多辦告解.

現在的數字的確偏低
乜告解係只限小童㗎咩?
專書論述告解箱中大人都自身難保。神父話,媽咪入埋黎仲好,連您老母都一鍋過姦埋,大小通吃。
危地唔止馬 ...
沙文 發表於 2020/1/17 07:21

天主教野, 你識得少。
等老師我又點點你。
告解唔一定要入箱。。。

咁都可以㗎, 
靚女告解, 兄弟父母都放心

辦告解既神父會唔會流鼻血就唔知勒
你, 同我就流緊。

咁高顏值加起釘, 實在難頂

就算唔落雨濕身都令男人(你同我呢類)燥熱口乾, 因為我地都向咗歪面想落去。
同天主關係好既, 就會有度 firewall 咁㗎哩
你都 install  哩

天主經就有呢句:
不要讓我們陷於誘惑,但救我們免於兇惡。
你唸得三、五次就會止鼻血㗎喇
咁都得,佢就唔会臨老过唔到世啦
沙文 2020/1/18 01:37 提交

會唔會係無錢入住老人院,踎監仲舒服,又照顧周到。阿公養。
(我可能係諗多咗唶)
您諗住聖教会唔眷顧榮休神父,不如坐花廰好L過。
可見您天良未泯, 您心底深處都係認為聖教会信唔过嘅 ...
沙文 2020/1/18 02:40 提交

呢個神父唔係「榮休」。
坐完監出嚟唔知仲有無教會照顧。
所以要加碼坐埋收尾幾年。
坐完出來,仍然係教友。聖教會對年老貧病一向眷顧。
您講得出「坐完監出嚟唔知仲有無教會照顧」,證明您骨 ...
沙文 發表於 2020/1/18 04:12

香港公務員有刑事犯罪就無咗長俸㗎啵。
神父犯刑事都會被免去神職, 出監後仲係咪神父身份先?
只係教友, 平信徒就無教會長期照顧, 食住都係亞公既福利。
高級模式 | 發新話題
換一個