返回列表 回覆 發帖

期待網友或權威專家發表對聖體奇跡的新科學論證

你唔可以用「咁奇既」, 「都唔科學」來否定花地瑪事件既,
主要係, 當年1917年10月13日係咪有 ...
beebeechan 發表於 2020/1/23 09:10

叫陰謀論,不是奇蹟!明冇?白痴佬!
啲人想否定花地瑪事件唔係神蹟既論點都仲有好多
(你又仲未知)
只係用:『神棍呃白痴』呢一點既就好少,  ...
beebeechan 發表於 2020/1/23 09:17

神棍専呃白痴!
嗱,
裡面有一個叻過耶稣的名字“莫達達”死而復生三次!
人類来源,冇耶和蛙喎?亜當呢?
全本【世界未解之谜】,裡面竞然冇耶稣喎?

裡面竞然一樣冇花地瑪事件喎?

https://books.google.ca/books?id=taB9DwAAQBAJ&pg=PT107&lpg=PT107&dq=1917%E5%B9%B4%E7%9A%84%E9%AD%94%E6%9C%AF%E5%B8%88&source=bl&ots=VXdBH7VKkv&sig=ACfU3U3QD6y5AmMPUiatOtWnBCnFqJ_L7A&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwjoypLj45jnAhVDs54KHRPhA8UQ6AEwBHoECAkQAQ#v=onepage&q=1917%E5%B9%B4%E7%9A%84%E9%AD%94%E6%9C%AF%E5%B8%88&f=false
你唔使呃
你已經白痴咗哩。
beebeechan 發表於 2020/1/23 11:55

抝唔赢人地,乖乖地做beebeechan大白痴吧!
所謂花地瑪「神跡」,只係妖徒自己敲鑼打鼓做大騷,你講70萬人、700萬人都可以,全無公信力可言。若是 ...
旁觀者 發表於 2020/1/24 00:50

基督徒的香港泛民一樣報大數,10萭當100萬!
狼来了的基督教,二千年從死囚耶稣開始就一直講大話,唔爭在一個山卡拉的花地瑪!
咁神父又係咪即係牧師先, 睇你上邊既文意, 你依家都知兩個係唔同㗎勒。

喇嘛同和尚都係修同一佛法 ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 01:19

神父唔可以屌人,
於是賤徒就創立基督教做牧師可以娶老婆,
牧師在後台先同老婆/二奶/小三/女教友大戰三百回合,
完事唔使洗手,冇沖涼就施施然行去台前代上帝指手畫腳畫十字來為教徒祈福!
乜原來你唔知?

神苦因為冇老婆,
就先在後台叫四歲BB仔至16歲青少年為佢……下刪三百字。
然後唔使洗手,冇沖涼就施施然行去台前代上帝指手畫腳畫十字來為教徒祈福!
用對啱啱攪完四歲BB仔至16歲青少年的手去將耶穌一嚿嚿蠢肉毒肉放入beebeechan個口內…好味嗎?

.
唔係喎

「沙文先生話啲物理係freshman 都可以證明到有關Lanciano聖體奇蹟嘅科學檢測結果係錯嘅,」
又話 ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 01:22

冇法啦!
耶穌天誅教除了淫穢,性侵,打老人,搶地盤,煽動,蠱惑人心,無惡不作,岀賣祖宗國家,真係乏善可陳既咧!
你又衰在姓陳啵,哈哈哈
好似呢啲咁呀?

只要多一點常識都知唔神蹟哩
beebeechan 發表於 2020/1/30 22:23

唉,猪狗不如的人哪,
你又引用你啲猪巴打来做見證囉?
唔爭在拎埋狗巴打哩!

你把口咁很臭
真係可以優先買盒N95口罩
beebeechan 發表於 2020/1/31 07:21

咦?扮咁很純情?
講個尸吊字就叫做口咁很臭?

咁你個天誅教的神苦同木屍真係尸+吊=屌/性侵千千萬萬無辜小孩子啵!
冇屈你地班猪狗不如的畜生吖!
你個耶穌教/天誅教/基督教/耶和華/馬利亜/耶穌/包括你呢件基督屌教徒在邊一度部位咁很臭呢吓?

答啦!
聖經本來就係充滿比喻既書
你唔識,
就好似大媽大叔去日本料理叫白灼刺身咁囉,
唔好同人講日本菜哩 ...
beebeechan 發表於 2020/2/1 02:09

比喻???
謊言就認咗佢啦!
高級模式 | 發新話題
換一個