返回列表 回覆 發帖

仍然對觀音唔夠虔誠(見#45樓帖)

教會有專門驅魔嘅神父
逃出魔幻紀 發表於 2020/1/23 00:11

去搵「神父」,先戴上貞操帶,封住屁眼,鎖匙要交阿媽保管好。
在觀音與耶穌之間,我依然無法真正選擇。
哈佛專家 發表於 2020/1/23 01:49

你想精神病加倍就信耶穌囉。
    移鼠話只有佢同班(口靚)有判罪權,佢哋話你有罪,你就有罪。「我相信耶穌基督可以幫我們得到民主自由」,唔好再講嘞,只要基督教一日存在,極權就一日存在。
我相信耶穌基督可以幫我們得到民主自由
哈佛專家 發表於 2020/1/23 01:49

相信移鼠絕對得不到民主自由,摻和到基督邪教裏面,只會更加鞏固世間嘅專制極權存在。
現實嘅江湖係:
    天誅教梵蒂岡是個黑社會大幫會,傳信部(前異端裁判所)係刑堂,耶穌會係殺手組織。此黑社會專為害人類,參與它們,是為鞏固世上嘅專制極權出力,與全人類為敵。
BB仔及逃出魔幻紀就贊成我信耶穌信天主教
哈佛專家 發表於 2020/1/25 21:34

又多個戇鳩「奉獻」,屌多幾鑊BB仔屎窟都有錢賠﹗
我好像對宗教迷信,迷信密宗,迷信觀音,迷信耶穌。總之,我就係迷信。
哈佛專家 發表於 2020/2/2 22:05

唔知你迷信移鼠啲啥。
    永遠不見死﹖永不飢渴﹖唔怕踐踏蠍子和蛇﹖有病俾鬼徒摸下就好﹖得著百倍﹖唔怕食毒物﹖鍾意邊間屋,唔使問屋主同唔同意就入去住﹖最好打﹖
乜超能力﹖
    你信移鼠就最好打,自己就已經可以打敗共產黨,唔使講咁多:
    「耶穌對他(要求耶穌『趕鬼』的人)說:他若能信,在信的人,凡事都能。」《馬可》9:23
「我己經給你們權柄,可以踐踏蛇和蠍子,又勝過仇敵一切的能力(打遍天下無敵手),斷沒有甚麼能害你們。」《路加》10:19
移鼠吹牛就有超能力,佢講嘅嘢有邊一樣真﹖
我又發癲:耶穌基督大獲全勝,共產黨一敗塗地。
哈佛專家 發表於 2020/2/9 18:33

幾個衙差就將移鼠五花大綁,明正典刑,你都唔使發夢旨望佢會戰勝一切仇敵咯。
會不會因此醒了,改信耶穌呢?
哈佛專家 發表於 2020/6/28 17:30

信耶穌啦。
    耶穌就教班靚,鍾意邊間屋就入去住,唔使理屋主同唔同意。魔幻紀啱啱買咗間屋,你入去住啦,又唔使俾租,記得日日要佢整滿漢全席俾你食呀。
高級模式 | 發新話題
換一個