返回列表 回覆 發帖

仍然對觀音唔夠虔誠(見#45樓帖)

總算叫做信觀音,但仍然唔夠虔誠。
哈佛專家 發表於 2020/2/7 15:50

放心,就算你唔夠虔誠,
觀音都唔會好似基督教個死囚耶穌咁;下下要恐嚇同懲罰你的!
你只要修心養性,做好自己就可以了!
壇上來了兩件泥膠者:leefeng同旁觀, 日日性淫, 用屎窟窿嚟反基。。
邊個仲願同佢地一夥, 映衰自已 ...
beebeechan 發表於 2020/2/7 22:13

你一樣日日性淫, 用屎窟窿嚟撐基。
日日淫你阿媽,你啲姐妹,你啲女, 一屋無恥性侵教徒!

性母性母,用屎窟窿嚟撐的性母!啱你beebeechan:够淫够賤!
共產黨係唔理我呢個小市民。而我多年來享有言論自由,而沒有實際行動。十二年來發狂要看醫生服藥。只要我不參政(不包括投票),共產黨便不會迫害我。但我常常想民主自由想到瘋了,想共產黨想到瘋了,想到共產黨迫害我。

不但如此,我還幻想觀音害我,耶穌害我,共產黨害我,所有人害我,無理取鬧。
哈佛專家 發表於 2020/7/9 11:51

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
共產黨係唔理我呢個小市民。而我多年來享有言論自由,而沒有實際行動。十二年來發狂要看醫生服藥。只要我不 ...
哈佛專家 發表於 2020/7/9 11:51

建議你快d買張機票馬上飛去美國享受美式民主,可能你會清醒了!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
高級模式 | 發新話題
換一個