返回列表 回覆 發帖

[轉載] 任何打向天主的都是「七傷拳」,但是絕不會傷到祂分毫的

在任何地方都可以,觀音輕易擊敗天主及耶穌基督。
哈佛專家 發表於 2020/2/4 00:07

信觀音肯定比信個中東四合一(耶和華+耶稣+約瑟+大兵)女人可靠些!

聖經故事是這樣描寫的,單身的米里暗姆遇見了天使,得知她將會生一個兒子。
然而,古代猶太書籍Toledot Yeshu卻描寫了一個完全不一樣的故事。

該書寫道,米里暗姆與男子約翰(John)結婚之後,又與羅馬士兵提比略(Tiberius Panthera)墮入愛河。約翰發現時,她已經有了身孕,於是兩人離婚。提比略改名為約瑟夫(Josephus),與米里暗姆結為夫婦,生下約書亞,也就是耶穌。

而觀音是公主,純潔而高貴!
如果要揀一個来信,應該揀那一個呢?

觀音本來是男身,宋代以後的觀音多現女身,例如白衣觀音。因此,許多人以為觀音是女身。對於李風,我不予置 ...
哈佛專家 發表於 2020/2/4 05:28

觀音也許有很多吧?
不過個個都做善事救人的觀音,不妨多多益善吖。
觀音又名三公主,原名妙善,用自己的手、眼為父親醫病,其圓寂後化身為千手千眼觀世音。

内容在这里
妙善公主,觀世音菩薩出生出家成道

https://kknews.cc/culture/vmzar4.html

.
咪係......連你都唔妥佢咁, 不屑與佢為伍
beebeechan 發表於 2020/2/4 05:34

車,你估你地班曱甴衰格基督教徒咩?要聯群結黨,四圍蝦蝦霸霸專打老人?賤格!
注定你要食自己哩
beebeechan 發表於 2020/2/4 08:32

九唔搭八?黐L咗?

哎哟,你又喱埋食自己玩JJ囉?耶稣教你的嗎?
你當然要食自己哩,成日性侵你阿妈,小心雷公劈哩!
你指出咗屎坑瘋識既只係冒牌佛教:made in China
哈佛觀音, 一睇就知係正貨
beebeechan 發表於 2020/2/4 10:23

屎坑蟲beebeechan的性母馬利亞一個淫娃被人擺上神台受屎坑蟲beebeechan天天崇拜,
捧屎親吻邪耶婦,連冒牌貨也不如,只是屎坑蟲拜屎坑鬼,一堆屎尿屁的爛貨!

性母馬利亞上了神台從沒救過任何人,不過有精心傳授性侵絕技給一眾妖牧,去性侵細路仔!
beebeechan屎坑蟲還不知羞恥為何物,自己性侵自己老娘阿妹同女兒,一面支持屎坑教性侵,
一堆屎坑蟲圍爐夜話,吃屎度日飲屎自娱!

妖教妖徒一堆屎坑蟲組成的【天誅地滅淫虫邪耶害人害物賤妖教】!

/
我相信聖母瑪利亞會救人,聖母瑪利亞的聖水跟觀音的大悲水很相似。
哈佛專家 發表於 2020/2/4 12:34

觀音的大悲水救過很多人,故事有得睇!
有冇見過馬利亞救人的故事呢?係冇/沒有!
天誅教做假就很多!
見到你呢啲帖,又令我諗起女人在床上被玩到叫咁。
叫到語無倫次,無哂矜持。 ...
beebeechan 發表於 2020/2/4 14:23

又令你諗起?
乜唔係你件性母在你面前顯靈在床上被玩到叫咁。
叫到語無倫次,無哂矜持…………咩?
見過就直認啦,係性母給你的恩典來既,你件性母天天向你教路床上功夫?
快D講黎聽下!正!

見到你呢啲帖,又令我諗起女人在床上被玩到叫咁。
叫到語無倫次,無哂矜持。 ...
beebeechan 發表於 2020/2/4 14:23

你一定見過先至有感而發既!
你件性母對你真係唔錯,床上功夫都肯教埋你,犀利!
咁,另一個真人show呢?係你?耶和華?耶穌?大兵?約翰?或……

高級模式 | 發新話題
換一個