返回列表 回覆 發帖

世界有肺炎疫症瘟疫係基督教害的!

罪惡蔓延比病毒蔓延仲快, 仲有殺傷力.
當年黑死病, 全歐洲人都推哂落猶太人身上, 話佢地係病源.
今日已經到
湖北省既人歧視武漢市出嚟既人, 唔好埋我身!
中國人歧視湖北省出嚟既人;
香港人歧視大陸落嚟既人
跟住........其它各國歧視中國嚟既人,  華人

一罩難求下, 人都擺出成副自私心, 奸商醜態畢露

仲有班黃屍乘機抽水, 驚死社會仲未夠傷咁

呢啲....全部都唔係神做出嚟㗎啵
beebeechan 發表於 2020/2/3 03:31

【罪惡】係你件無能的廢柴耶穌製造出來的蘇州屎!
【病毒】係你件無能的廢柴耶穌製造出來的人類敵人!
一個無能兼廢柴的中東死囚+一個人盡可夫的馬利亞,派件白痴beebeechan來為佢地脫責?

你個神自己冇能力顯神蹟咩?
要靠你把口來為佢解釋?
一個無能兼廢柴的中東死囚耶穌+一個人盡可夫的馬利亞除了廢還有乜野?

好野就厚顏無恥話係神既恩典?
衰野就厚顏無恥話係人既自私心?
點解你件廢柴中東死囚耶穌要造出有自私心的人咁呢吓

病毒, 自古以來都係與人類共存,
依家啲人只懂鬧神做乜做病毒出嚟, 又唔諗下人究竟做錯咗乜....搞到病毒咁很 ...
beebeechan 發表於 2020/2/3 03:23

鬼唔知病毒自古以來都係與人類共存咩?
一堆廢up只能證明你件廢主係人為杜撰的故事人物!

病毒從來都比你件廢主耶穌更有能力在人類中顯現,
如果病毒係你件廢主耶穌製造出來害人類,證明你個廢主耶穌係廢!

如果病毒不是你件廢主耶穌製造出來的,
證明你個廢主耶穌並不是世界萬物創造者,
所以耶穌係廢,基督教係廢!
點解你件廢柴中東死囚耶穌要造出有自私心的人咁呢吓?
leefeng 發表於 2020/2/3 08:01

創世紀第三章, 
讀多幾次哩
唔止讀, 仲要用腦思考下㗎
(不過, 你腦殘, 呢樣可能對你有點難度)
鬼唔知病毒自古以來都係與人類共存咩?

leefeng 發表於 2020/2/3 08:11

你真係唔知既就是既然病毒與人共存咗咁耐,正是河水不犯井水。
即係病毒唔係『造出嚟要毀滅人類』㗎啵。
你唔識病毒在生態系統內既功能唶。

(呢啲咁深既知識, 我都過你會識既)
創世紀第三章, 
讀多幾次哩
唔止讀, 仲要用腦思考下㗎
(不過, 你腦殘, 呢樣可能對你有點難 ...
beebeechan 發表於 2020/2/3 08:18

你的腦殘程度的確超標!
創世紀第三章?還要讀多幾次?
西遊記第一章孫悟空勁打妖孽耶穌同三打白骨精馬利亞,你有冇讀呀?讀多幾次哩!
你腦殘,永不用腦思考,所以咪中曬創世紀毒囉,白痴佬呀!
你真係唔知既就是既然病毒與人共存咗咁耐,正是河水不犯井水。
即係病毒唔係『造出嚟要毀滅人類』㗎啵。
...
beebeechan 發表於 2020/2/3 08:29

你個腦一樣同創世紀病毒共存咗咁耐,所以你咪久不久黐下咁囉!
你們不是勁吹凡事都是你個廢主安排的嗎?
乜病毒唔係你個廢主安排『造出嚟要毀滅人類』既咩?

又玩自摑?!

你去驗一驗, 係咪冠狀病毒上咗腦

(都唔好賴啲病毒, 因為即使無病毒, 你腦部智力已嚴重受損)
你去驗一驗, 係咪冠狀病毒上咗腦

(都唔好賴啲病毒, 因為即使無病毒, 你腦部智力已嚴重受損) ...
beebeechan 發表於 2020/2/3 08:55

你唔使驗,已經有冠狀病毒在你腦中了!
你個腦塞满冠狀病毒+性經病毒+垃圾,嚴重受損!冇得醫了!
你唔使驗,已經有冠狀病毒在你腦中了!
你個腦塞满冠狀病毒+性經病毒+垃圾,嚴重受損!冇得醫了! ...
leefeng 發表於 2020/2/4 02:05

你咁熟行, 
係咪到了久病能醫境界呢
你咁熟行, 
係咪到了久病能醫境界呢
beebeechan 發表於 2020/2/4 05:03

你又忘記了啦?
我是你精神病主治醫生,你咁耐都冇乜好轉?看来要加重药量先至得!
你又忘記了啦?
我是你精神病主治醫生,你咁耐都冇乜好轉?看来要加重药量先至得! ...
leefeng 發表於 2020/2/4 05:09

你令我又想起以前街口擺檔過神醫, 乜隠病都話識醫

佢香咗好耐哩

(不過, 佢招牌到無寫識醫腦殘, 對你無乜幫助)
如果病毒係你件廢主耶穌製造出來害人類,證明你個廢主耶穌係廢!
leefeng 發表於 2020/2/3 08:11

總之,神又係佢,鬼又係佢。
    早幾年車公有支靈籤,其中有句「亦為邪鬼亦為神」,講嘅係當時班鬼徒高官害港,佢哋口中稱神稱聖,實際就係邪鬼。
你令我又想起以前街口擺檔過神醫, 乜隠病都話識醫

佢香咗好耐哩

(不過, 佢招牌到無寫識醫腦殘, ...
beebeechan 發表於 2020/2/4 05:28

本少爺精神病專科博士,專醫基督天誅教啲精神病犯者,如beebeechan呢類!
總之,神又係佢,鬼又係佢。
    早幾年車公有支靈籤,其中有句「亦為邪鬼亦為神」,講嘅係當時班鬼徒 ...
旁觀者 發表於 2020/2/4 07:31

信埋啲天誅私生子耶穌同人盡可夫馬利亞性侵邪教,果d教徒可想而知都是冇思想兼垃圾!
本少爺精神病專科博士,專醫基督天誅教啲精神病犯者,
leefeng 發表於 2020/2/4 07:31

不過你上邊#50又話:
你咁耐都冇乜好轉

你既醫術都好下九流啵, 只宜大笪地擺檔, 
連哈佛專家都要同你割蓆, 唔埋你堆
不過你上邊#50又話:

你既醫術都好下九流啵, 只宜大笪地擺檔, 
連哈佛專家都要同你割蓆, 唔埋 ...
beebeechan 發表於 2020/2/4 08:30

哈佛專家係哈佛的專家,
我係專醫beebeechan精神病的專家,
大家既職場都唔同,唔埋堆一樣可以玩交流下架!
唔埋堆一樣可以玩交流下 ...
leefeng 2020/2/4 08:55 提交

你咪唔知醜哩
人地講明唔想同你交,口交,字交都唔想。
你咪唔知醜哩
人地講明唔想同你交,口交,字交都唔想。
beebeechan 發表於 2020/2/4 10:26

慌你唔係心思思,淫性大作,想同人地乜交?口交?性交咧?
賤得你吖!男人你都啱?!
賤得你吖!
...
leefeng 發表於 2020/2/4 11:55

又係你講既:

: 基督教快去完成基督神蹟大我,去武漢! #26

見君子用君子語,見 !#$%^&* 炒孖拆蟹招呼之!
leefeng 發表於 2020/2/1 02:23

點解我一見你就講賤野既呢?
(我仲要講得幾賤下....)
又係你講既:

: 基督教快去完成基督神蹟大我,去武漢! #26

點解我一見你就講賤野既呢?
(我仲要講得幾 ...
beebeechan 發表於 2020/2/4 21:49

你一見我d......字就已經淫性大發,
學十足你天誅教的木屍一樣想性侵人地,所以咪要講得幾賤下來挑逗人地囉!
哎呀,你好賤,衰野,性母鍾意!黎啦!

.
高級模式 | 發新話題
換一個