返回列表 回覆 發帖

世界有肺炎疫症瘟疫係基督教害的!

鬼唔知病毒自古以來都係與人類共存咩?

leefeng 發表於 2020/2/3 08:11

你真係唔知既就是既然病毒與人共存咗咁耐,正是河水不犯井水。
即係病毒唔係『造出嚟要毀滅人類』㗎啵。
你唔識病毒在生態系統內既功能唶。

(呢啲咁深既知識, 我都過你會識既)

你去驗一驗, 係咪冠狀病毒上咗腦

(都唔好賴啲病毒, 因為即使無病毒, 你腦部智力已嚴重受損)
你唔使驗,已經有冠狀病毒在你腦中了!
你個腦塞满冠狀病毒+性經病毒+垃圾,嚴重受損!冇得醫了! ...
leefeng 發表於 2020/2/4 02:05

你咁熟行, 
係咪到了久病能醫境界呢
你又忘記了啦?
我是你精神病主治醫生,你咁耐都冇乜好轉?看来要加重药量先至得! ...
leefeng 發表於 2020/2/4 05:09

你令我又想起以前街口擺檔過神醫, 乜隠病都話識醫

佢香咗好耐哩

(不過, 佢招牌到無寫識醫腦殘, 對你無乜幫助)
本少爺精神病專科博士,專醫基督天誅教啲精神病犯者,
leefeng 發表於 2020/2/4 07:31

不過你上邊#50又話:
你咁耐都冇乜好轉

你既醫術都好下九流啵, 只宜大笪地擺檔, 
連哈佛專家都要同你割蓆, 唔埋你堆
唔埋堆一樣可以玩交流下 ...
leefeng 2020/2/4 08:55 提交

你咪唔知醜哩
人地講明唔想同你交,口交,字交都唔想。
賤得你吖!
...
leefeng 發表於 2020/2/4 11:55

又係你講既:

: 基督教快去完成基督神蹟大我,去武漢! #26

見君子用君子語,見 !#$%^&* 炒孖拆蟹招呼之!
leefeng 發表於 2020/2/1 02:23

點解我一見你就講賤野既呢?
(我仲要講得幾賤下....)
你一見我d......字就已經淫性大發,
學十足你天誅教的木屍一樣想性侵人地,所以咪要講得幾賤下來挑逗人 ...
leefeng 發表於 2020/2/7 06:13

賤, 淫, 性, 挑!。。。。。果然係你至愛擅長
高級模式 | 發新話題
換一個