返回列表 回覆 發帖

離教者之家十六歲喇

剛才check番資料,原來下星期(3月初)就是離教者之家十六歲喇!過去咁多年經過咁多變遷,連離教者之家的母版 -- 三基版,以及3home都經已接埋!抽刀斷水你會唔會講幾句分享吓感受?
好主意!

感謝你對本網的支持。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
不如攪下慈善活動 探訪獨居老人 將離家變成註冊慈善團體
回覆 41# 抽刀斷水
你可以給我帳號
轉數快
PAYPAL 我都沒有用
no la, 係以榮耀天主為主調
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  beebeechan
我另文表述心跡
沙文 發表於 2020/3/19 09:53

表心漬(污漬的漬)就真
回覆  孔雀

仲有呀,你幫到幾多呢?
抽刀斷水 發表於 2020/3/18 21:49

最好十一哩
回覆 40# 孔雀

仲有赤字呀,你幫到幾多呢?
離教之家歷史很長 由我在寫意(現在已執笠)做版主看著它成立由寫心得到論壇
曾經很多人到現在 曾經有一堆熱血的耶基來辯論 也曾經...
我是沒有付出過 因為年青沒什麼錢吧
如果壇主要眾籌 請跟我說
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的
我咨詢過律師, 佢話輸硬
沙文 發表於 2020/3/8 10:22

你想慫恿抽水, 連律師都唔好請哩, 
洗淨籮抽入去等通櫃。。咁
然後你就上去照顧佢老婆
我咨詢過律師, 佢話輸硬
Don't know where God is but the Devil is in the details
我1番好意照顧佢屋企人, 您就唔知諗咗去邊
可見教徒思想係幾咁邪惡
沙文 發表於 2020/3/4 04:15

你一番姣意就真!

你應該捐十萬百萬俾抽水打官司脫罪, 
唔係等佢入監, 然後可以去「照顧」佢屋企人。
契爺照顧契女咁
我1番好意照顧佢屋企人, 您就唔知諗咗去邊
可見教徒思想係幾咁邪惡
有咩事我會照顧佢屋企咖啦
沙文 發表於 2020/3/2 00:36

原來你心中無諗過要照顧抽水既, 仲教唆我去告到佢甩褲
然後你去「照顧」佢屋企人
即係要乸唔要公, 
你真係大衛上身囉

相對我話留住抽水, 由佢照顧番佢屋企。
真係一個係天使, 一個係魔鬼既心腸囉
沙文 發表於 2020/3/2 00:36

我知你一定唔會做俄南。。。。你會內射
唔駛。本網唔係limited. 有乜法律責任,抽水要上曬身,佢會私人嘔出來畀您
沙文 發表於 2020/3/2 00:15

要抽水冚家慘, 我咁有愛心, 做唔出既
唔駛。本網唔係limited. 有乜法律責任,抽水要上曬身,佢會私人嘔出來畀您
您告佢要佢賠十億八億您睇到鹹嘢嘅損失,告到本網同教區一齊chapter 11吖笨 ...
沙文 發表於 2020/3/1 19:38

本網早已負資產哩
你捐十億八億嚟先哩。。。。咁我會慮扮下受害人, 灑哂眼淚
高級模式 | 發新話題
換一個