返回列表 回覆 發帖

我發狂了,我要信邪教!

我命令你數三聲後即刻停止發狂!

一!

二!

三!

停!
抽刀斷水 發表於 2020/3/5 21:07

你呈陽性反應,
黐線.............原來可以人傳人
呢啲咪叫裝傻扮白痴........(無非係想惹人注意, 啲細路成日都係咁惹大人既注目)
驅魔神父都係差唔多咁做之嘛,雙重標準。
抽刀斷水 發表於 2020/3/6 00:53

睇戲就係咁之卦..............
驅魔神父都係差唔多咁做之嘛,雙重標準。
抽刀斷水 發表於 2020/3/6 00:53

驅魔背既經, 母蛇春咁長, 點會係1, 2 3..........
http://www.catholicdoors.com/prayers/english/p01975b.htm

呢啲仲係入門驅小鬼用
噉又未必,簡單過123都有,都好有效
逃出魔幻紀 發表於 2020/3/6 08:55

驅魔。。。。(天主教式的, 不是邪門左道, 如來神掌的那種)我又未見過囉

閣下好似見過唔少, 願聞
我唔識,睇HK某教友寫佢嘅驅魔經驗書,佢開始時嗌破喉嚨身水身汗嚇親街坊,收尾睇咗學咗個歐洲女仕嘅安靜 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/3/6 10:07

我比較有興趣知道「簡單過123都有,都好有效」的情況,案例
若然當時夠膽跟姐姐去,破處早3年就夠好啦。
沙文 發表於 2020/3/15 21:17

為彌補你既損失, 提早你三年主懷安息勒好無?

要不要計利息? 在投資上, 平均七年本金就會來一個倍增。
你數數自己14歲到依家, 有多少個七年, 一率計足俾你。
因為逢親上聖經堂就hup眼訓,...
沙文 發表於 2020/3/15 21:30

正常丫

經上說有個年青人厄鳥提曷坐在窗邊聽保祿講道,
訓著咗,由窗到碌咗落街,三層樓。
正常丫
教會一向都唔care教友安全咖啦
沙文 發表於 2020/3/15 23:38

疫情下, 周日彌撒都暫停哩, 
仲話唔注重安全?
唔注重!
一開檔又有危險。除非永久取消這些不必要嘅聚会我就話您好L野
沙文 發表於 2020/3/15 23:46

咁你大傷風時, 都唔嘴羅莎連住哩,
唔需要永久唔少喎
我唔嘴佢, 佢都嘴我
佢心甘命抵, 我都阻唔到佢
唔係貴教教友咁怕死, 一話取消就真係唔聚會 ...
沙文 發表於 2020/3/16 00:02

甘心命抵既教友, 自然會去啲少人聚集既彌撒既,一樣有聖體食, 食飽飽, 唔使完全唔去既。
唔係零崇拜。

人多聚集既彌撒, 如週日彌撒先叫停之喎。
一話取消就真係唔聚會
沙文 發表於 2020/3/16 00:02

你又係唔識野, 
以為天主教堂只係星期日先有彌撒
你去查查每間教堂既彌撒時間表先哩。。。
個個鐘都有教堂做緊彌撒
冇聖教会authority又算係彌撒, 貴會都識得變通喎
沙文 發表於 2020/3/16 00:09

你真好唔識天主教既野, 仲話讀過天主教學校。
好似撒在路邊石上的種子, 生唔到。

乜天主教堂內開彌撒係無教會authority 㗎咩?
天主教堂叫咗停嘛, 您地自己玩係private party嗟
沙文 發表於 2020/3/16 00:16

乜彌撒可以自己做㗎咩? 打飛機咩

自己可以搞掂就唔係去彌撒哩。。。。你估係新教(羅莎蓮過種教會咩)

即使只有一個人的彌撒都要有神父主祭㗎啵。
聖教會叫停, 神父就只係冇authorization自己玩啫
沙文 發表於 2020/3/16 00:23

教會通告有話叫停所有彌撒咩???
嗱, 所以您又畀我氹到您認教会1直唔care教友安全咯
沙文 發表於 2020/3/16 00:29

咁有甘心命抵既羅莎蓮嘛
仲有甘心命抵嘅您添
沙文 發表於 2020/3/16 00:33

哈。。。
我唔係咁神心㗎咋
唔似前曾特首咁吹住口哨每朝去彌撒
但係氹您氹得好玩嘛
唔似另一位咁L悶蛋
沙文 發表於 2020/3/16 00:39

口交, 係幾過引既
咁又冇咁嚴重, 我用keyboard咋, 您voice type咖?
沙文 發表於 2020/3/16 00:47

用 hey...google 就掂哩
基督教在凡間中意資本主義,但天國人人平等、均富,咁就實係計劃經濟。譬如,您同陳版友都入了天國,冇理由 ...
沙文 發表於 2020/3/18 22:28

又唔係喎, 
瑪竇福音中耶穌咁樣講:
我實在告訴你們:在婦女所生者中,沒有興起一位比洗者若翰更大的;但在天國裡最小的,也比他大。

天國中都有分大小。

又有咁講:
因為將來人子要在他父的光榮中同他的天使降來,那時,他要按照每人的行為予以賞報。

所以, 天國唔係同工同酬既, 多勞多得。

我可能住三車房 detached house....你上到去都係住劏房
高級模式 | 發新話題
換一個