返回列表 回覆 發帖

我們要照著我們的形像、按著我們的樣式造人

上帝應該都係有類似品味,所以在其造人的image顯露出來。否則,解釋唔到點解人會叫床但其他動物都唔
沙文 發表於 2020/3/8 10:17

很多事都是人會做, 動物不會哩。
如:
愛人如己,
有道德觀念, 
人社會有法律,
人有信仰,
人食熟食, 不茹毛飲血,
人能管理大地, 改善環境,
人會發明, 愛創作, 作曲劃畫。。。

咁多野你唔講, 獨拎『叫床』嚟講。
你條淫筋主導了你日常思維囉
都嘈架:
抽刀斷水 2020/3/9 02:34 提交

第二段:狗少雞?
咁您點様解釋,條鳩夠有毛,鬼婆都唔介意含落去
沙文 2020/3/18 23:46 提交

言下之意係咪你個羅莎蓮(唔係鬼婆)冇咁既服務?
真慘慘豬。。。。
最弊係無得食自己。
多數都係含個head,如果係deepthroat都避到尐毛。
抽刀斷水 發表於 2020/3/19 01:05

嘴上無毛, 辦事不牢
回覆  抽刀斷水

粒釘上都冇毛啫, 舐得precise就得啦
沙文 發表於 2020/3/19 06:49

咁要大粒釘頭先得
correct me if I was wrong.

口爆  -- 亦係只有照天主形象造出來的人才識的行為

...
沙文 發表於 2020/3/26 20:35

在上主受造物中, 只有人才會反叛, 白痴, 愈離上主遠, 啲膠愈硬
咁硬膠都係天主形象啫,合理
沙文 發表於 2020/3/26 21:42

你部手機唔小心用, 中哂毒, 又係合理架?
又關三星蘋果事咩?
出廠時係良好架喎

不如嚟個  factory reset  哩
係照三星蘋果形象整嘅, 会中毒十分理。
三星蘋果係可以中毒, 有bug喎, 有乜L嘢出奇呢?

...
沙文 發表於 2020/3/26 22:25

蘋果造個 ipad 出嚟唔係俾人咁用既

你係要咁用都唔係唔L得。

神造人俾佢有個口, 唔係要嚟口爆用既,
你係要咁用又唔係唔L得既

呢啲係叫有自由旨意, 
能夠享有自由旨意, 就係神既肖像哩嘛
我必需鄭重嚴正聲明:

唔係我要咁用,係我老婆要啫!我係未試過用口幫人爆嘅,您估天主教教友咩?
神冇同 ...
沙文 發表於 2020/3/26 23:51

食生蛋哩

口感差唔多卦
聲明:口交唔代表口爆,但都有可能會爆。
抽刀斷水 發表於 2020/3/27 00:39

青頭小鮮肉就爆梗
所以我以謹慎科学態度話係口爆, 唔講口交。
您必須提出某受造物都爆才能推翻我theory, 「有可能」並不充 ...
沙文 發表於 2020/3/27 02:00

爆漿係因為頂唔順口交時既快感, 走火?
麻甩佬得一發子彈, 通常都要留番嚟打要害
乳溝交, 都怕係人同天主先識玩啦
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%B9%B3%E4%BA%A4
沙文 發表於 2020/4/4 10:46

睇番創世紀第3章, 原祖吃禁果, 唔係因為肚餓無野食, 
『看那棵果樹實在好吃好看,令人羨慕』, 係為了滿足肉體上的慾念。將「吃」的作用改變了。

「性」是為繁殖, 也有快感。
現代人的性 卻是只要快感, 不要繁殖。
顏射, 簫塞豐乳中, 口爆。。。都是與生育無關, 純為肉體上的滿足。

要說『顏射, 簫塞豐乳中, 口爆』是按上主肖像, 不如說是亞當的罪性基因作怪。
人是亞當子孫, 不是人猿進化。
本來,揸車之目的,係由屋企去返工。
但係,您大罪啦您!您上次買新車,都會遊下車河。咁,就為了滿足肉體慾念,將「車」的作用改變了。

沙文 發表於 2020/4/4 23:01

又即係咁,
你新買架 Tesla 十日有九日都係俾你用咗嚟遊車河,
羅莎蓮返工去超市就要搭巴士,
真係用得有啲唔恰當㗎喎。

羅莎蓮個奶唔係用嚟哺乳, 只係俾你塞簫, 係唔係恰當用法呢?
您講嘅scenario係唔會發生的。我哋有兩架車,一人揸一架嘅。

沙文 發表於 2020/4/5 09:19

係喎, 好似兩仔爺, 一人啜一邊
塞簫唔會阻佢餵奶,佢唔會24/7餵咖嘛,飽死bb ...
沙文 發表於 2020/4/5 09:19

會唧哂啲奶出嚟, BB無啖好食, 營養不良.
唔怕嘅。好多時奶奶多得滯, 谷到好痛,求我幫手放一些
沙文 發表於 2020/4/5 23:30

可以入樽備用
衰仔好嘴刁, 唔新鮮唔食
沙文 發表於 2020/4/5 23:48

茶餐廳餐飲要凍飲都要加錢哩.....你個衰仔唔識野
唔怕嘅。好多時奶奶多得滯, 谷到好痛,求我幫手放一些
沙文 發表於 2020/4/5 23:30

係咪個奶唔夠大, 用個G級奶, 裝多啲
唯是照天主形象所造嘅人咁多花式(篇幅所限不能盡錄)
我只係玩过2/3, 有些高難度動作我做唔到 ...

通常來說, 每種動物只有一至兩種姿勢:
沙文 發表於 2020/4/9 03:53

小小一隻蛙都叻過你

呢個難度會高啲
你做唔到都唔怪你

你都唔好勉強做
高級模式 | 發新話題
換一個