返回列表 回覆 發帖

我們要照著我們的形像、按著我們的樣式造人

咁您點様解釋,條鳩夠有毛,鬼婆都唔介意含落去
Don't know where God is but the Devil is in the details
多數都係含個head,如果係deepthroat都避到尐毛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁您點様解釋,條鳩夠有毛,鬼婆都唔介意含落去
沙文 2020/3/18 23:46 提交

言下之意係咪你個羅莎蓮(唔係鬼婆)冇咁既服務?
真慘慘豬。。。。
最弊係無得食自己。
多數都係含個head,如果係deepthroat都避到尐毛。
抽刀斷水 發表於 2020/3/19 01:05

嘴上無毛, 辦事不牢
回覆 22# 抽刀斷水

粒釘上都冇毛啫, 舐得precise就得啦

回覆  抽刀斷水

沙文 發表於 2020/3/19 06:49

咁要大粒釘頭先得
回覆  抽刀斷水

沙文 發表於 2020/3/19 06:49

粒釘咁細粒,我唔係好想像到點樣precise先可以避到尐毛。
回覆 27# 抽刀斷水

難度應該不高。譬如,耶穌同猶大兩個鬍鬚佬接吻,都唔會miss eachother

.………………
耳仔
亦都係只有照天主形象造出來的人先致有的性敏感地帶。您試下舐狗耳仔,同人嘅反應亦截然不同。
    https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/g19992970/ear-sex/

但關於耳仔調情有一點需注意。其他敏感地帶均可手口並用,例如兩粒釘、小妹妹、大脾內側,摸佢同舐佢都得。唯獨是耳仔,用手摸似乎作用不大,一定要出條脷。
這個天主的安排,知其然而不知其所以然,我解釋唔到了。
correct me if I was wrong.

口爆  -- 亦係只有照天主形象造出來的人才識的行為

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... 7%E5%B0%84%E7%B2%BE
Don't know where God is but the Devil is in the details
correct me if I was wrong.

口爆  -- 亦係只有照天主形象造出來的人才識的行為

...
沙文 發表於 2020/3/26 20:35

在上主受造物中, 只有人才會反叛, 白痴, 愈離上主遠, 啲膠愈硬
咁硬膠都係天主形象啫,合理
咁硬膠都係天主形象啫,合理
沙文 發表於 2020/3/26 21:42

你部手機唔小心用, 中哂毒, 又係合理架?
又關三星蘋果事咩?
出廠時係良好架喎

不如嚟個  factory reset  哩
係照三星蘋果形象整嘅, 会中毒十分理。
三星蘋果係可以中毒, 有bug喎, 有乜L嘢出奇呢?

...
沙文 發表於 2020/3/26 22:25

蘋果造個 ipad 出嚟唔係俾人咁用既

你係要咁用都唔係唔L得。

神造人俾佢有個口, 唔係要嚟口爆用既,
你係要咁用又唔係唔L得既

呢啲係叫有自由旨意, 
能夠享有自由旨意, 就係神既肖像哩嘛
我必需鄭重嚴正聲明:

唔係我要咁用,係我老婆要啫!我係未試過用口幫人爆嘅,您估天主教教友咩?
神冇同我老婆講造人口唔係要黎口爆喎,佢同您咁講,叫您話返畀我老婆聽咖?
我必需鄭重嚴正聲明:

唔係我要咁用,係我老婆要啫!我係未試過用口幫人爆嘅,您估天主教教友咩?
神冇同 ...
沙文 發表於 2020/3/26 23:51

食生蛋哩

口感差唔多卦
動物王國中也會發生一定頻率的口交。這在靈長類、斑點土狼、山羊和綿羊中都曾觀察到過。母獵豹和母獅子會舔舐並摩擦公獵豹和公獅子的生殖器,這是它們求偶儀式的一部分。短耳犬蝠也以口交而聞名,對它們來說,這有助於延長交配過程,因此能夠增加受孕的概率。

最富建設性的例子可能是對兩隻被關押的公棕熊的一項研究,研究成果今年早些時候發表在期刊《動物生物學》(Zoo Biology)上。在這項為期六年的研究中,研究人員收集了一起生活在克羅地亞一處庇護所圍欄裏的兩隻公棕熊116個小時長的行為觀察記錄,其中包括它們進行的28次口交。

https://www.bbc.com/ukchina/trad ... ls-have-sex-for-fun

聲明:口交唔代表口爆,但都有可能會爆。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
抽刀斷水 發表於 2020/3/27 00:39

青頭小鮮肉就爆梗
抽刀斷水 發表於 2020/3/26 08:39

所以我以謹慎科学態度話係口爆, 唔講口交。
您必須提出某受造物都爆才能推翻我theory, 「有可能」並不充夠。
所以我以謹慎科学態度話係口爆, 唔講口交。
您必須提出某受造物都爆才能推翻我theory, 「有可能」並不充 ...
沙文 發表於 2020/3/27 02:00

爆漿係因為頂唔順口交時既快感, 走火?
麻甩佬得一發子彈, 通常都要留番嚟打要害
高級模式 | 發新話題
換一個