返回列表 回覆 發帖

我們要照著我們的形像、按著我們的樣式造人

回覆  beebeechan
69式  -- 动物雖有oral sex, 但只有照天主形像的人纇才會69式同時幫对方含/舐

沙文 發表於 2020/4/14 17:03

幾好招呼㗎
https://hw-videos.worldstarhiphop.com/u/vid/2014/06/1UQ3o8EPz3yb.mp4

所以, 唔緊要, 第日你被打入畜道輪迴, 
仲可以享受69
refer 翻樓上#60, 照天主形象創造嘅人, 69 係一招十式喎
沙文 發表於 2020/4/14 23:49

你又入咗修院做 upmud  nun
有冇動物會照天主形象玩SM, bondage呢?
沙文 發表於 2020/5/3 04:33

乜羅莎蓮有咁既性趣?
如大家都係同意咁玩,無妨㗎喎
最怕係羅莎蓮唔想,你夾硬嚟,咁就係虐待。。。。。罪過罪過
天主嘅形象發作起上黎又真係無妨
凡係喺地上綑縛, 喺天上又綑縛
沙文 發表於 2020/5/3 06:28

耶穌又咁講過, 地上有婚嫁, 天上無婚嫁既
天上唔使性, 無得扑野, 一定唔啱你.

你去穆斯林過邊哩, 嗰到有72個處女等緊你
冇婚嫁都有大L把野扑啦, 邊會畀婚嫁 limits 婚嫁
沙文 發表於 2020/5/3 06:52

在婚姻以外扑野,
你俾天使長聖彌額爾扑濕你就真
但女人又大倒胃口? 令上帝十分吹L脹。
點解女人 中意毛鬙鬙貓狗, 但唔中意毛鬙鬙男人呢?

沙文 發表於 2020/5/3 08:33

你執毛唔型唶, 羅莎連睇到都唔出水,
胸毛, 係當年占上邦造型既賣點嚟
天國都冇婚姻,唔会有 「婚姻以外扑野」嘅
沙文 發表於 2020/5/3 08:24

天國都冇婚姻, 是指你, 我,他不會互相嫁娶。

經上默示錄說天國就是一埸婚宴。是天主子迎接新娘 (地上的教會)。
我們 (你無份) 都是教會內的一份子,所以都是與耶穌有婚約。
天國都冇婚姻,唔会有 「婚姻以外扑野」嘅
沙文 發表於 2020/5/3 08:24

天國的你, 我, 他會不會扑野?

又拎個比喻:
小孩子, 細時你俾架玩具車佢, 佢就鬼咁鐘意, 當寶咁玩一個大半天。

大個咗, 佢發覺仲有好多野好玩過架車仔啵:打機哩, 打波哩, 再大到沙文咁就玩女哩。。。。。

地上沙文,以為扑野, 性高潮, 就係人生最好玩既野,
日日夜夜都係諗住房事, 性事, 淫事, SM, bondage ,  叫雞,  口交哩, 顏射, 69, 制服引誘........
上到天國, 發覺有好多野仲快樂過扑野, 都唔會再玩啲咁低級既玩意罷。
就好似個細路大咗唔再玩車仔咁。

幾十歲男人老狗仲好似細路咁玩車仔, 都唔係唔得既,
有啲...........低B咗咁囉
即係成個会都要畀天主肏。
上到去您認為唔好玩嘅嘢, 晚晚都要陪天主玩 ...
沙文 發表於 2020/5/3 19:59

參考#74
你會唔會晚晚同羅莎蓮係床上玩車仔?
点止, 我唧佢, 佢又咬我, 同3岁時1L樣
沙文 發表於 2020/5/3 20:04

3 歲時你用乜顏射佢? 口水?
好似叫做斟茶
沙文 發表於 2020/5/3 20:09

啲子彈, 好稀吓喎
使唔使去驗下夠唔夠虫

我介紹個精算師俾你
稀就好过傑

蔣介石佩劍都慳番, 冇手尾跟
沙文 發表於 2020/5/3 20:13

稀,......射程遠.....
直入後宮, 唔使游得咁屣力

差一兩吋, 對啲虫嚟講就係馬拉松嚟
回覆  beebeechan

可見天主設計, 成日都唔周到, 顧得1樣唔顧得1樣
心口毛雖有型, 但心臓病發時要剃毛先用 ...
沙文 發表於 2020/5/3 21:58

用個 car jumper 鱷魚夾,夾住兩個蓮頭咪得囉
AED 冇包过江龍
以及pad 有sensor, 唔止过電
沙文 發表於 2020/5/3 22:07

係個 pad 到加襟釘,以防萬一,變通下囉

係粒蓮頭到錐落去,可能唔使電震都會醒番
(啲人咪話中醫針灸勁過西醫既?)
得嘅就1早做咗啦
設計缺陷太多, 世人好難逐樣幫天主補飛嘅
沙文 發表於 2020/5/3 22:14

妖....你都未試過,
你訓低......最多叫羅莎蓮同你咭
上帝設計得水皮,都冇理由要我同佢諗計補鍋啫。您叫佢自己搞番掂啦
沙文 發表於 2020/5/4 00:25

係咪你無蓮頭, 好難定到位?

唔知拮邊點好
唔識就咪亂吹。AED pad使用位置唔係喺蓮頭
沙文 2020/5/4 05:37 提交

咁關胸毛屁事
高級模式 | 發新話題
換一個